δε με χεζετε εγω το εβλεπα και κοροιδευα που το βλεπανε....ειμουνα πολυ μεγαλος ΗΔΗ
δε με χεζετε εγω το εβλεπα και κοροιδευα που το βλεπανε....ειμουνα πολυ μεγαλος ΗΔΗ
Εγω εβλεπα Βικ Μοροου και ΜΑΧΗ!!!:violent-smiley-030:
Αντε καλα, εβλεπα και Sport Billy!!![]()
Εγω εβλεπα Βικ Μοροου και ΜΑΧΗ!!!:violent-smiley-030:
Αντε καλα, εβλεπα και Sport Billy!!![]()
Σε κόβω κοντά στην ηλικία μου!!! ( 41 - άν κι εσύ απότι θυμάμαι δεν έχεις κααι πάρα πολύ άσπρα μαλλιά ), και γώ μια από τα ίδια.:grandpa:![]()
Αγγελε ελπιζω να εβλεπες Combat στην πρωτη του προβολη τοτε πουμασταν ολοι Μεγαλοι.!!!
Θυμαμαι οτι το τηλεκοντρολ στην αρχη ειμουνα Εγω και μετα πηραμε τιβι με τηλεκοντρολ wired.
1)By the way μολις μαζεψα μετα βιας αρκετα επεισοδια Combat για τις ΠΑΛΙΟΣΕΙΡΕΣ οποιος θελει να το πει
2)Αγνωστο πολεμο εχει κανεις?
Αγγελε ελπιζω να εβλεπες Combat στην πρωτη του προβολη τοτε πουμασταν ολοι Μεγαλοι.!!!
Θυμαμαι οτι το τηλεκοντρολ στην αρχη ειμουνα Εγω και μετα πηραμε τιβι με τηλεκοντρολ wired.
1)By the way μολις μαζεψα μετα βιας αρκετα επεισοδια Combat για τις ΠΑΛΙΟΣΕΙΡΕΣ οποιος θελει να το πει
2)Αγνωστο πολεμο εχει κανεις?
Σε τι φορμά είναι ελπίζω να τις έχεις σε dvd!!!:ernaehrung004:
Να και ενα αλλο καλό.... Thundercats
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.