Nτινο θα με αγαπησεις
κατεβαζω space 1999 σε 720P.......FRACK ME BABYYYYYY
Eπισης τα:Aυτά είναι πίσω μόλις 10-15 χρόνια!!!
Για ρίχτε μια προσοχή οι 30somthing...................:violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030:
Dukes od Hazzard,
A million dollar man,or a man who costed a million dollars ( δεν θυμάμαι καλά )
Bionic Woman,
Muppet Show,
Miami Vice ( η επιτομή του cool μπάτσου ),
Βοnantza,
Star Trek,
Gallaktika......Οι Πανθέοι, ο Συμβολαιογράφος, Αστροφεγγιά, Συνταγματάρχης Λιάπκιν, Η γειτονιά, Λούνα-Πάρκ......
Ντίνο, στην Ομάδα G αναφέρεσαι, αλλά ο τίτλος της σειράς ήταν Battle of the Planets.
Μαλλον, αλλα δεν ηξερα εγγλεζικα τοτε. Το "ομαδα τζι" επιανα!
Παρεμπιπτώντως, όποιος τυχόν έχει βίντεο ή κόμιξ της σειράς και ενδιαφέρεται να τα ξεφορτωθεί... ευχαρίστως να τον βοηθήσω!
Σπύρο, δεν ξέρω αν έκανες λάθος τίτλο, αλλά έχω ρίξει πολύ γέλιο με το "Ορκιστείτε παρακαλώ"!
Eπισης τα:
ΒΙΟΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ
Ο ΑΓΙΟΣ
ΧΑΒΑΙ 5-0
ΚΟΤΖΑΚ
ΚΡΑΥΓΗ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ
ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ
ΛΟΥΣΥ
ΛΑΣΣΥ
ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΜΕΘΟΡΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ
Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ
ΟΜΙΛΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
Υπηρχαν, αλλα ηταν ασπρομαυρες, επιαναν 2 μονο καναλια και δεν ηταν τηλεχειριζομενες. Επειδη μαλιστα το ΕΙΡΤ ή ΕΡΤ και το ΥΕΝΕΔ ή ΕΡΤ 2 εβγαιναν σε διαφορετικες μπαντες (VHF & UHF) το καναλι το αλλαζες χειροκινητα απο ενα διακοπτη εκτος συσκευης (δεν υπηρχαν τοτε μεικτες RF).Υπηρχαν "τοτε" τηλεορασεις?
Eχεις δικιο. Αυτος ηταν ο σωστος τιτλος. Και φυσικα μιλαμε για την κωμικη-δικαστικη σειρα με τον Μιχαλοπουλο στο ρολο του Προεδρου Δικαστηριου.Ντίνο, στην Ομάδα G αναφέρεσαι, αλλά ο τίτλος της σειράς ήταν Battle of the Planets. Παρεμπιπτώντως, όποιος τυχόν έχει βίντεο ή κόμιξ της σειράς και ενδιαφέρεται να τα ξεφορτωθεί... ευχαρίστως να τον βοηθήσω!
Σπύρο, δεν ξέρω αν έκανες λάθος τίτλο, αλλά έχω ρίξει πολύ γέλιο με το "Ορκιστείτε παρακαλώ"!
Υπηρχαν, αλλα ηταν ασπρομαυρες, επιαναν 2 μονο καναλια και δεν ηταν τηλεχειριζομενες. Επειδη μαλιστα το ΕΙΡΤ ή ΕΡΤ και το ΥΕΝΕΔ ή ΕΡΤ 2 εβγαιναν σε διαφορετικες μπαντες (VHF & UHF) το καναλι το αλλαζες χειροκινητα απο ενα διακοπτη εκτος συσκευης (δεν υπηρχαν τοτε μεικτες RF).
Επισης, προς ενημερωση σου νεαρε μου φιλε (αν και σε περναω μονο 3 χρονια), οι διαφημισεις ηταν λιγοστες που επειδη υπηρχε πεινα αφορουσαν κυριως τροφιμα (ακακιε τα μακαρονια να ´ναι ΜΙΣΚΟ). Ενω τωρα το 90% των διαφιμησεων αφορουν το τριπτυχο: κινητα-αυτοκινητα-δανεια.Ουαου!
Επισης, προς ενημερωση σου νεαρε μου φιλε (αν και σε περναω μονο 3 χρονια), οι διαφημισεις ηταν λιγοστες που επειδη υπηρχε πεινα αφορουσαν κυριως τροφιμα (ακακιε τα μακαρονια να ´ναι ΜΙΣΚΟ). Ενω τωρα το 90% των διαφιμησεων αφορουν το τριπτυχο: κινητα-αυτοκινητα-δανεια.
o.k.Ελα βρε φιλε, πλακα κανω.
(Ελπιζω να το καταλαβες)
Ήθελα να 'ξερα πώς και δεν αναφέρθηκε κανείς στις 2 διαχρονικότερες αξίες από τις αρχές του 20ου αιώνα μέχρι τώρα: Looney Tunes και Disney!
Να μην ξεχνάμε και 2 φοβερούς μεσήλικες τύπους με απίστευτες ατάκες !!!
Που το θημύθηκες... Παλιά καλά χρόνια... Tώρα βλέπω ότι οι μικροί πλέον έχουν άλλα πράγματα για να βλέπουν αλλά κάποια τα θεωρώ απαράδεκτα και ίσως λίγο βίαια. Aυτό το Pokemon βρε παιδάκι μου...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.