Γιατι μονο με pm κ. ΓΔ ???

dbokos

AVClub Enthusiast
24 January 2007
1,190
Η πληροφορηση γιατι πρεπει να γινεται μονο με pm ή τηλεφωνο, αυτο δεν το καταλαβαινω !!!

Επισης γιατι θα πρεπει να κλειδωνονται τα θεματα που "παιρνουν αλλη τροπη" απο αυτη που "επιθυμει" η ΔΟ?

Με ολο τον σεβασμο, οι διαδικασιες σας δεν φαινονται και τοσο "δημοκρατικες" -bye-

Εγώ αυτό το "δε γουστάρω να γραφτούν άλλα" πάνω σε ένα θέμα και το κλειδώνω δεν μπορώ να το καταλάβω...

Αντε πάλι παγωμάρα θα πέσει.... Σε λίγο θα αρχίσουν και οι εξαφανίσεις.

Μπρρρ.....

Στο μόλις κλειδωμένο thread δεν καταπατείται κανένας απο τους κανονισμούς.

Μα τι κάνετε ;

Εγώ χαβαλέ δεν είδα.
Και τσίμπλα στο μάτι δεν έχω.

Περιμενω να δω μεχρι που θα φτασει η ασυδοσία καποιων. Και σε γραπτα και σε πραξεις!

Ειπαμε, υπομονη !!

Άντε απ' δω ρε χαβαλέδες ...

τι αναρωτιέστε? αφού είπαμε ..... ο χαβαλές κομμένος ....

Κρίμα φίλοι μου ... κρίμα

Παρα την σαφη ερωτηση του τιτλου, απαντηση πηρα με pm.

Αφου το θεμα κλειδωθηκε θαταν σωστο να ξανανοιξει αφου δοθει ο χρονος και απαντηθουν οι ερωτησεις που εγιναν μεχρι εκεινη τη στιγμη.

Απαντησεις δημοσιως ομως γιατι δεν ειναι σωστο για τον καθε ενδιαφερομενο να ειναι στα τηλεφωνα και στα πμ ολη μερα.

Εδω για ολους.

Δεν ειναι κανα κρατικο μυστικο

Last edited:
Απάντηση: Re: Γιατι μονο με pm κ. ΓΔ ???

Αφου το θεμα κλειδωθηκε θαταν σωστο να ξανανοιξει αφου δοθει ο χρονος και απαντηθουν οι ερωτησεις που εγιναν μεχρι εκεινη τη στιγμη.

Απαντησεις δημοσιως ομως γιατι δεν ειναι σωστο για τον καθε ενδιαφερομενο να ειναι στα τηλεφωνα και στα πμ ολη μερα.

Εδω για ολους.

Δεν ειναι κανα κρατικο μυστικο

Αστειευεσαι ρε Ναθ? Γιατι κλειδωθηκε δηλαδη , δεν καταλαβα?

Re: Απάντηση: Re: Γιατι μονο με pm κ. ΓΔ ???

Αστειευεσαι ρε Ναθ? Γιατι κλειδωθηκε δηλαδη , δεν καταλαβα?

Επειδη κανουμε ερωτησεις αντι να υπομενουμε τις απαντησεις απ'οτι καταλαβα.

Τελικά οι κανονισμοί τηρούνται? Ή απλά επειδή ενα φόρουμ ΠΡΕΠΕΙ να έχει να ΔΕΙΞΕΙ κανονισμούς, απλά αυτοί υπάρχουν?

Αν υπάρχουν προσωπικά με κάποιο μέλος, καλό θα ήταν να λύνονται "έξυπνα" εντός κανονισμών! Εδώ μιλάμε για εξόφθαλμο "σταρχιδισμό" σε σχέση με τους κανονισμούς απο τον ίδιο το Γ.Δ. ο οποίος μπάναρε κάποιον γιατί σε πμ είχε μια "φιλοσοφία"! Ο μόνος λόγος που θα δεχόμουν να γίνει μπαν ο οποιοσδήποτε χρήστης, πέραν αυτών που περιγράφονται στους κανονισμούς θα ήταν να βρίσει χυδαία μέσω π.μ. Μήπως κάτι τέτοιο συνέβη? κι αν ναι, μήπως να συμπεριληφθεί στους κανονισμούς?

Πρόσεχε, γιατι όπου να ναι κλειδώνει και αυτό....

dbokos, καλύφθηκες από το pm ? Πήρες απάντηση γιατί πρέπει να είναι με pm.

Αν υπάρχουν προσωπικά με κάποιο μέλος, καλό θα ήταν να λύνονται "έξυπνα" εντός κανονισμών! Εδώ μιλάμε για εξόφθαλμο "σταρχιδισμό" σε σχέση με τους κανονισμούς απο τον ίδιο το Γ.Δ. ο οποίος μπάναρε κάποιον γιατί σε πμ είχε μια "φιλοσοφία"!

Εκτιμηση μου ειναι οτι καταστρατηγηθηκαν οι κανονισμοι εξ'αιτιας προσωπικων εμπαθειων.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι αλλιως υπηρξε πλειοψηφια στην ψηφοφορια που εγινε για το μπαναρισμα του Σουρλα.

Για να το εμπεδωσουμε σε ψηφοφορια που εγινε υπηρξε πλειοψηφια απο τα μελη της ΔΟ ωστε να καταπατηθουν οι κανονισμοι .

Αυτο αν μπορεσει να εξηγησει καποιος γιατι εγινε απο αυτους που πρεπει να τηρουν τους κανονισμους......

πμ 00:00 εως τις 11:59
αμ απο 12:00 εως τις 23:59

Αρα, δεν εχει πμ τωρα.
Στεϊ τιουνντ

:BDGBGDB55:

Last edited:
Εγω μολις προσεξα οτι σβηστηκε ενα θεμα που ανοιξα (Μικρο καραβι ν.2) . Και αυτο μαλιστα ΜΕΤΑ απο συνομιλια που ειχα με τον. Γ.Δ.

Και μετα μιλαμε για να ειμαστε μαζι η απεναντι...

Συνεχιστε ετσι. Για την ωρα δεν θα πω κατι παραπανω γι αυτο