Gibertini OP150 - Φωτογραφίες

Re: Απάντηση: Gibertini OP150 - Φωτογραφίες

Δυστυχώς δε βοηθάει ιδιαίτερα αν δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ποιότητας σήματος.

Το ξέρω, τουλάχιστον είναι κάτι.
Πες μου έναν γρήγορο δέκτη στην εναλλαγή των καναλιών με PVR αν ξέρεις σε παρακαλώ που να κάνει αυτή τη δουλειά.
Σε ευχαριστώ.

Δεν υπαρχει δέκτης που να κάνει αυτά που κάνει μια κάρτα pc....

Θα συμφωνήσω μαζί σου.
Λέω να περιμένω για να πάρω 4Κ δέκτη.
Τι λες;

Επειδή είχα δέκτη με το ίδιο μενού παλιότερα μπες στο μενου με την ευρεση καναλιού-δορυφόρου.Κάπου εκεί θα βρείς την μπάρα σήματος.
Είναι τωρα αυτός ο δέκτης γρήγορος στην αλλαγή καναλιών ; Με τσιπάκι mstar αμφιβάλλω.

Καλησπέρα,
Έκανα κάποιες αλλαγές.

Πρόσθεσα τον Bard 26E και στο Diseqc του OP150 πρόσθεσα και την δεύτερη έξοδο του LNB που έχω στο OP100L από τον 19,2.
Αγόρασα τον Edision Apache IP και το καλώδιο που χρησιμοποιώ για το OP150S είναι το BIOKAL VECTOR SAT + 140
Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση θα βάλω και τα καλώδια σε κανάλια για να τα προστατέψω από τον ήλιο.

Αυτό είναι το ZDF HD από τον 19,2E
002.jpg

Αυτό είναι το Al Jazeera English από τον 26E
003.jpg

Αυτό είναι το Now Britan’s Hit40 από τον 28,2
004.jpg

Καλησπέρα,
Έκανα κάποιες αλλαγές.

Πρόσθεσα τον Bard 26E και στο Diseqc του OP150 πρόσθεσα και την δεύτερη έξοδο του LNB που έχω στο OP100L από τον 19,2.
Αγόρασα τον Edision Apache IP και το καλώδιο που χρησιμοποιώ για το OP150S είναι το BIOKAL VECTOR SAT + 140
Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση θα βάλω και τα καλώδια σε κανάλια για να τα προστατέψω από τον ήλιο.

Φίλε pcmax νομίζω ότι η επιλογή του δέκτη που έκανες ήταν λίγο βιαστική. Χωρίς να τον έχω δει από κοντά έχω τι γνώμη ότι η Edision δέκτες αυτής της σειράς γενικότερα είναι λίγο δεύτερης και τρίτης κατηγορίας για μένα. Πήρες ένα πιάτο Ferrari στην κατηγορία του, γιατί παίρνεις ένα FIAT 150 για δέκτη ? Με τα ίδια λεφτά ίσως και λίγα παραπάνω θα έπαιρνες ένα πολύ καλύτερο δέκτη από τον Edision που να κάνει αντιγραφές να έχει καλό ευαίσθητο tuner και να είναι και γρήγορος.

Όπως τα λέει ο φίλος cmoustakas... βιάστηκες για δεκτη.

Μπορούσες να πας σε δεκτη E2 με πολλά πολλά...++++++

Φίλε pcmax νομίζω ότι η επιλογή του δέκτη που έκανες ήταν λίγο βιαστική. Χωρίς να τον έχω δει από κοντά έχω τι γνώμη ότι η Edision δέκτες αυτής της σειράς γενικότερα είναι λίγο δεύτερης και τρίτης κατηγορίας για μένα. Πήρες ένα πιάτο Ferrari στην κατηγορία του, γιατί παίρνεις ένα FIAT 150 για δέκτη ? Με τα ίδια λεφτά ίσως και λίγα παραπάνω θα έπαιρνες ένα πολύ καλύτερο δέκτη από τον Edision που να κάνει αντιγραφές να έχει καλό ευαίσθητο tuner και να είναι και γρήγορος.

Όπως τα λέει ο φίλος cmoustakas... βιάστηκες για δεκτη.
Μπορούσες να πας σε δεκτη E2 με πολλά πολλά...++++++

Καλησπέρα,
Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Μπορεί να μου πει κάποιος έναν καλό δέκτη μέχρι 80- 100 euro.
Τον δέκτη που πήρα μπορώ να τον αλλάξω.

καλησπερα με γεια το κατοπτρο και φουλ καλες ληψεις απο μπαλα εως σινεμα ... μενεις σε μονοκατικοια παρα πολυ καλο αυτο μπορεις να βαλεις οτι θες στην ταρατσα χωρις να μας πρηζουν οι χ διαχειριστες και γειτονες .... σου προτεινω ενα καλο δεκτη ειναι ο εξης :

http://www.abashop.gr/p.Cloud-Ibox-2-LINUX-ENIGMA-2.658754.html κανει τα παντα και με το κατοπτρο που εχεις θα πιανει φουλ σημα .

Καλησπέρα,
Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Μπορεί να μου πει κάποιος έναν καλό δέκτη μέχρι 80- 100 euro.
Τον δέκτη που πήρα μπορώ να τον αλλάξω.

Τώρα εκ τον υστέρων πες μου το να σου πω......?? Υπάρχει φίλος και γνωστός πολλών από εμάς που έκλεισε την επιχείρηση του και (χαρίζει) δέκτες που σε μαγαζιά στην αγορά έχουν από 150 μέχρι 250 ευρώ μάρκας Clark-Tech και Technomate κορυφαίους HD δέκτες από ποιότητα και δυνατότητες τους δίνει με τις ζελατίνες στο κουτί τους 70 ευρώ. Το γνωρίζω το θέμα γιατί αγόρασα και εγώ έναν πρόσφατα. Το θέμα είναι να γίνετε έρευνα αγοράς πριν την αγορά και όχι μετά.

Χαιρετώ τους gibertinades και θα ήθελα τα φώτα σας παρακαλώ πολύ. Στο site της gibertini: http://www.gibertini.it/product/product_serieX.html υπάρχει η σειρά L και η σειρά X. Μήπως γνωρίζει κανείς την διαφορά? Μήπως είναι μόνο στο χρώμα ή και στα υλικά?
Εχω κινητό πιάτο 0.90χ100 μάρκας neco,μοτέρ moteck και σκέφτομαι μελλοντικά για αναβάθμιση πιάτου
Εχουμε και λέμε λοιπόν: Gibertini OP-100L Αλουμινίου ( 98X 105) vs Tecatel ALG 110 Σιδήρου ( 110χ120 ) vs Triax TDS 110 ( 100X 105 ). Περιμένω τη γνώμη σας.
Λέω τώρα εγώ: το Tecatel έχει καλύτερη απολαβή από το Gibertini,σύμφωνα με όσα γράφουν στα manual, αλλά θα είναι βαρύ για το μοτέρ σε σχέση με το gibertini που είναι αλουμινίου?
Σημειωτέον ότι το κατάστημα με τα δορυφορικά είδη στην εδώ περιοχή,έχει tecatel ALG 110.
Το τόξο το οπoίο θέλω να καλύψω είναι από 57Ε-15W. Περιοχή Τολό Αργολίδος με longitude: 22.86 και latitude: 37.52
Ζητώ την κατανόηση των moderators αν βρίσκομαι σε λάθος topic.
Ευχαριστώ

Καλησπερα.Αν το μοτερ ειναι καπως παλιο και δεν εχει σιδερενια γραναζια τοτε μην το βαλεις στο σιδερενιο 1.10.Το ειχα κανει και την δευτερη μερα το εβγαλα γιατι αγκομαχουσε,ζοριζονταν,εκανε θορυβο σαν να κολαγε.

Δεν ξέρω αν αξίζει να πας απο 0,90 σε 1,10.
Μιά καλή αναβάθμιση, που θα δείς σίγουρα διαφορά είναι το ιδανικό για Ελλάδα Gibertini OP150!!
Εγω με το οπ125 δεν έχω πολλά απο αυτα που βγάζω με το 180!!

Δεν ξέρω αν αξίζει να πας απο 0,90 σε 1,10.
Μιά καλή αναβάθμιση, που θα δείς σίγουρα διαφορά είναι το ιδανικό για Ελλάδα Gibertini OP150!!
Εγω με το οπ125 δεν έχω πολλά απο αυτα που βγάζω με το 180!!

Συμφωνώ, αλλά είναι ακριβό.
Η επόμενη λύση είναι το OP125L με 145 – 155 euro και είναι κορυφαίο.
Τα υπόλοιπα είναι καλά πιάτα αλλά δεν είναι Gibertini.

Χαιρετώ τους gibertinades και θα ήθελα τα φώτα σας παρακαλώ πολύ. Στο site της gibertini: http://www.gibertini.it/product/product_serieX.html υπάρχει η σειρά L και η σειρά X. Μήπως γνωρίζει κανείς την διαφορά? Μήπως είναι μόνο στο χρώμα ή και στα υλικά?
Εχω κινητό πιάτο 0.90χ100 μάρκας neco,μοτέρ moteck και σκέφτομαι μελλοντικά για αναβάθμιση πιάτου
Εχουμε και λέμε λοιπόν: Gibertini OP-100L Αλουμινίου ( 98X 105) vs Tecatel ALG 110 Σιδήρου ( 110χ120 ) vs Triax TDS 110 ( 100X 105 ). Περιμένω τη γνώμη σας.
Λέω τώρα εγώ: το Tecatel έχει καλύτερη απολαβή από το Gibertini,σύμφωνα με όσα γράφουν στα manual, αλλά θα είναι βαρύ για το μοτέρ σε σχέση με το gibertini που είναι αλουμινίου?
Σημειωτέον ότι το κατάστημα με τα δορυφορικά είδη στην εδώ περιοχή,έχει tecatel ALG 110.
Το τόξο το οπoίο θέλω να καλύψω είναι από 57Ε-15W. Περιοχή Τολό Αργολίδος με longitude: 22.86 και latitude: 37.52
Ζητώ την κατανόηση των moderators αν βρίσκομαι σε λάθος topic.
Ευχαριστώ

Η σειρα Χ ειναι η top σε υλικα και στην ληψη.

Serie L - The antennas of your choice in the upper middle class - a million times on reception

with exceptional stability and clear design, strong reception, easy to install and extremely durable. High pre-assembly in individual packaging, feed arm for locking -. At OP 85 L for screwing
. Exquisite price / performance ratio reflectors optionally available in aluminum or galvanized steel, polyester coated in anthracite, light gray or brick red. brackets sendzimir galvanized Feed arms brushed aluminum feedholder in thermoplastic 40/23 mm

Serie X - Welcome to the luxury class!

Attractive design, high stability and rich reception strength, extreme corrosion resistance and maximum pre-assembly line this antenna series from. Fasten antenna, snap the feed arm and secure with T-screw, click into LNB,
connect cables and the X is for aligning listening. reflectors made of polyester coated aluminum in anthracite, light gray or brick red. The back holder sendzimir strip-galvanized steel are also coated in mirror color as the feed arms in aluminum.
Hardware geometbeschichtet or Inox feedholder Premium 40 mm from vibrationsgeschliffenem diecast aluminum