Δυστυχώς δε βοηθάει ιδιαίτερα αν δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ποιότητας σήματος.
Δεν υπαρχει δέκτης που να κάνει αυτά που κάνει μια κάρτα pc....
Πώς και είχες πάρει edision tyran;

Καλησπέρα,
Έκανα κάποιες αλλαγές.
Πρόσθεσα τον Bard 26E και στο Diseqc του OP150 πρόσθεσα και την δεύτερη έξοδο του LNB που έχω στο OP100L από τον 19,2.
Αγόρασα τον Edision Apache IP και το καλώδιο που χρησιμοποιώ για το OP150S είναι το BIOKAL VECTOR SAT + 140
Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση θα βάλω και τα καλώδια σε κανάλια για να τα προστατέψω από τον ήλιο.
Φίλε pcmax νομίζω ότι η επιλογή του δέκτη που έκανες ήταν λίγο βιαστική. Χωρίς να τον έχω δει από κοντά έχω τι γνώμη ότι η Edision δέκτες αυτής της σειράς γενικότερα είναι λίγο δεύτερης και τρίτης κατηγορίας για μένα. Πήρες ένα πιάτο Ferrari στην κατηγορία του, γιατί παίρνεις ένα FIAT 150 για δέκτη ? Με τα ίδια λεφτά ίσως και λίγα παραπάνω θα έπαιρνες ένα πολύ καλύτερο δέκτη από τον Edision που να κάνει αντιγραφές να έχει καλό ευαίσθητο tuner και να είναι και γρήγορος.
Όπως τα λέει ο φίλος cmoustakas... βιάστηκες για δεκτη.
Μπορούσες να πας σε δεκτη E2 με πολλά πολλά...++++++
Καλησπέρα,
Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Μπορεί να μου πει κάποιος έναν καλό δέκτη μέχρι 80- 100 euro.
Τον δέκτη που πήρα μπορώ να τον αλλάξω.
Καλησπέρα,
Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Μπορεί να μου πει κάποιος έναν καλό δέκτη μέχρι 80- 100 euro.
Τον δέκτη που πήρα μπορώ να τον αλλάξω.
Δεν ξέρω αν αξίζει να πας απο 0,90 σε 1,10.
Μιά καλή αναβάθμιση, που θα δείς σίγουρα διαφορά είναι το ιδανικό για Ελλάδα Gibertini OP150!!
Εγω με το οπ125 δεν έχω πολλά απο αυτα που βγάζω με το 180!!
Χαιρετώ τους gibertinades και θα ήθελα τα φώτα σας παρακαλώ πολύ. Στο site της gibertini: http://www.gibertini.it/product/product_serieX.html υπάρχει η σειρά L και η σειρά X. Μήπως γνωρίζει κανείς την διαφορά? Μήπως είναι μόνο στο χρώμα ή και στα υλικά?
Εχω κινητό πιάτο 0.90χ100 μάρκας neco,μοτέρ moteck και σκέφτομαι μελλοντικά για αναβάθμιση πιάτου
Εχουμε και λέμε λοιπόν: Gibertini OP-100L Αλουμινίου ( 98X 105) vs Tecatel ALG 110 Σιδήρου ( 110χ120 ) vs Triax TDS 110 ( 100X 105 ). Περιμένω τη γνώμη σας.
Λέω τώρα εγώ: το Tecatel έχει καλύτερη απολαβή από το Gibertini,σύμφωνα με όσα γράφουν στα manual, αλλά θα είναι βαρύ για το μοτέρ σε σχέση με το gibertini που είναι αλουμινίου?
Σημειωτέον ότι το κατάστημα με τα δορυφορικά είδη στην εδώ περιοχή,έχει tecatel ALG 110.
Το τόξο το οπoίο θέλω να καλύψω είναι από 57Ε-15W. Περιοχή Τολό Αργολίδος με longitude: 22.86 και latitude: 37.52
Ζητώ την κατανόηση των moderators αν βρίσκομαι σε λάθος topic.
Ευχαριστώ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.