Γιός βουλευτή

Re: Απάντηση: Γιός βουλευτή

Καλά τα DNA και οι γονείς, αλλά... η αστρολογία; Πού την πάτε την αστρολογία; Αν εμένα το ζώδιό μου έγραφε ότι αυτό το μήνα θα έχω βίαια ξεσπάσματα (αλλά τα οικονομικά μου θα βελτιωθούν), δεν έχω ελαφρυντικά;

Ετοιμάζεσαι για ληστεία τράπεζας μήπως?

:grinning-smiley-043

Γιά να μπορεί κάποιος να διαβάζει με κατανόση θα πρέπει πρώτα να κατανοεί τί διαβάζει γενικώς είτε σε thread που γράφει ενας είτε πέντε και ´χειροκροτούνται μεταξύ τους´
Κατά τα άλλα απ´ότι κατανοώ υπάρχει αναφορά σε μιά σιωπηλή πλειοψηφία ή οποία δεν τοποθετείται γιατί παθαίνει υπογλυκαιμία..Εάν δεν πάθαινε υπογλυκαιμία θά είχε πολλά να μάς πεί.
Επειδή βέβαια ένας εμφανίζεται νά δηλώνει μεσάζων τής σιωπηλής πλειοψηφίας άς πάρει ένα κουταλάκι ζάχαρι να αντιμετωπίσει τήν υπογλυκαιμία του και να τοποθετηθεί.
Γιατί από μπλαζέ ύφος πήξαμε...
Κατανοητό??

κατά τη γνώμη μου η ηθική αυτή δικαιολόγηση ενός εγκλήματος του είδους αυτού, ειδικώς όταν γίνεται από βουλευτή, κάλλιστα, μπορεί εάν κλιμακωθεί, να καταλήξει σε δημόσιο εγκωμιασμό. Ο οποίος υπό προϋποθέσεις είναι αξιόποινος. Κατά τους δικούς μας τουλάχιστον νόμους, στους οποίους ο κύριος βουλευτής έχει ορκιστεί (καλά εδώ υπάρχει ένα θεματάκι) να υπακούει. Και εάν όχι στο Όνομα της Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας, έστω στην τιμή του.

Στην δήλωση του δεν δικαιολογεί το έγκλημα, γράφει ότι δεν διεκδικεί καμμιά διακριτική μεταχείριση για τον κανακάρη του , που θα υποστεί τις συνέπειες των πράξεων του που αυτόν προσωπικά τον υπερβαίνουν. Κάνε τον κόπο να την ξαναδιαβάσεις ή μην φοράς χρωματιστά γυαλιά.
Το ότι θα τον στηρίξει κι αυτός κι η μάνα του κι η οικογένεια του είναι αυτονόητο και καλά θα κάνει (έχεις παιδιά;- διάβασε και το γράμμα του Τσακνή στην σημερινη "Ελευθεροτυπία' ).
Και κατά την δική μου γνώμη απόψεις σαν την δική σου παραπάνω επιδέχονται δημόσιο αποτροπιασμό, από που ξεκίνησες και που φτάνεις, να ζητάς ποινές για τον πατέρα Βούτση.....

Απάντηση: Re: Γιός βουλευτή

Για να ακριβολογω ΤΕΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΜΟΥ.

Και εγώ τεστάρω τίς άπειρες ανακρίβεις που γράφεις σχετικά με τήν ψυχολογία και τήν γενετική.
Και επίσης αυτά τά περί ψυχιατρείων και διαχειρίσεως τού θυμού.
Οι παραβατικοί νέοι δεν πηγαίνουν στα ψυχιατρεία ούτε εκπαιδεύονται στην διαχείριση του θυμού τους στην Ευρώπη.Και εδώ δεν είναι Αμερική
Αντιμετωπίζονται ως όλον και διερευνώνται οι λόγοι τού θυμού και τής παραβατικότητας που κυρίως σχετίζονται μέ την οικογένεια.Καί αρκετοί απ´αυτούς εξελίσσονται σε ενήλικα άτομα.
Ακόμα απαντάω σοβαρά τεστάροντας και τήν δική μου κατανόηση,επειδή υποκρίνομαι ότι δεν κατανοώ ,ΑΚΟΜΑ,αυτά πού υπονοείς..

Περίμενα να είσαι προσεκτικότερος και να μην θέτεις την "αποτροπιαστική" άποψή μου εκτός συμφραζομένων.
Απαντούσα στη θέση του Βλάση ότι ο πατέρας Βούτσης θα επιχειρήσει να δώσει πολιτικό χαρακτήρα στη δίκη. Πρόσεξε το "εάν κλιμακωθεί". Προφανώς δεν θεωρώ τη στάση του αξιόποινη. Να ξέρουμε και τι λέμε.

Στο δικό μου το χωριό κατανοούν τουλάχιστον την ελληνική.

Καταρχάς δεν είπα πουθενά ότι αναφέρομαι αποκλειστικά στον πατέρα Βούτση αλλά στη στάση βουλευτή (φαντάζομαι εάν υπάρξει τέτοια εξέλιξη, απόδοσης πολιτικού χαρακτήρα στη δίκη, ο Βούτσης δεν θα είναι μόνος). Και πάλι υπό το ενδεχόμενο κλιμάκωσης εννοείται, των γεγονότων προς την κατεύθυνση αυτή, εάν υπάρξει τέτοια εξέλιξη όπως εκτίμησε ο Βλάσης.
Καλή τύχη με τον αποτροπιασμό σου.

...
(φαντάζομαι εάν υπάρξει τέτοια εξέλιξη, απόδοσης πολιτικού χαρακτήρα στη δίκη, ο Βούτσης δεν θα είναι μόνος).
...

Δεν τον έχω για τόσο ανόητο τον Αλαβάνο να αβαντάρει απόδοση πολιτικού χαρακτήρα στη δίκη... Μάλλον τον κινέζο θα κάνει γιατί θα είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα... Αν ναι, θα χάσει τους μισούς ψηφοφόρους, αν όχι, θα χάσει τους άλλους μισούς... Πιστεύω όμως ότι είτε έτσι, είτε αλλοιώς, μαλλον είναι καμμένο χαρτί πιά ο Βούτσης γιά τον Συν και τον Συρ...

Ούτε κι εγώ το νομίζω, πάντως σχολίασα στο ενδεχόμενο της εκτίμησης του Βλάση. Υπόμνηση εάν θέλεις του βάρους ευθύνης που (κατά το δέον τουλάχιστον) φέρει η ιδιότητα του βουλευτή. Πάντως το επίμαχο χωρίο της δήλωσης του πατέρα σίγουρα αφήνει κάποια πράγματα να αιωρούνται.

εγω πιστευω κατω απο το βαρος των γεγονοτων και με αφορμη και την ασχημη υγεια του (εμφραγμα λιγες μερες πριν) τον πατηρ θα τον αποχωρησουν απο την πολιτικη σκηνη

πωωωωω ρε συ!!!!!
και τι γραφουμε ρε συ Maverick τοσες μερες? 28 σελιδες θεμα

το διαγραφω ολο και ξεκινηστε νεο γυρο

ΓΚΟΝΚ!!!

Σκέτη παραπληροφόρηση είστε... τζάμπα και η ανάπτυξη για τη σχέση βουλευτικής ιδιότητας και εγκωμιαστικής για έγκλημα τοποθέτησης.... τώρα θα πρέπει να κάνω όχι κωλοτούμπα, αλλά γαργάρα

:flipout::flipout:

στα διαλα ρε σεις απο δω και περα μονο Maverick.......

και κοιτα θα διωξω και αυτον ο χαραμοφαι τον Lepton ολο πολιτικη και αρωματα και δεν ηξερε το πιο απλο οτι ο ανθρωπος δεν ηταν βουλευτης...ξανα στα διαλα!!!!

Αυτό λέει η λογική και η πεπατημένη...

"Παραιτούμαι ωστε να μπορέσω να συμπαρασταθώ στον γιό μου απερίσπαστος και να μην κηλιδώνεται ο συνασπισμός από τις άνανδρες επιθέσεις στο πρόσωπό μου. Ευχαριστώ τους συντρόφους μου για την συμπαράστασή τους αλλά αυτός είναι ένας αγώνας που πρέπει να δώσω μόνος... "

Κλασσικός επικήδειος...

θα αλλαξω και το ονομα του θεματος
261 μελη ασχετα με την πολιτικη (Members who have read this thread : 261)

Η δήλωση συμπαράστασης προς το παιδί από τον πατέρα είναι εύλογη και απολύτως ανθρώπινη.
Πάντως στο υπόλοιπο απόσπασμα περί ´διαφορετικών θεωρητικών αντιλήψεων´
καί άλλου ´πλαισίου αξιών´,αυτό πού προσωπικά καταλαβαίνω είναι ότι δεν τον θεωρεί έναν απλό ληστή.Σαφώς και διαχωρίζει την θέση του από τίς πράξεις τού παιδιού,πολιτικά,και ως εκ τούτου αποδέχεται και το τίμημα τής τιμωρίας του ,αλλά η διαφωνία είναι πολιτική.Mιλά γιά διαφορετικές επιλογές.
Ως πολιτικός διαφωνεί πολιτικά γιά τή ενεργεια και ως πατέρας συμπαρίσταται.
Εάν αφαιρέσουμε τήν πατρική ιδιότητα η δήλωση ιστορικά έχει τίς ρίζες της στίς διαφωνίες τής πιό ορθόδοξης αριστεράς απέναντι στίς ένοπλες ομάδες,καί το πώς τμήμα τής άκρας αριστεράς δικαιολογεί τήν ένοπλη βία τού τύπου τού αντάρτικου πόλεων(το περιεκτικό κείμενο τού Maverick στήν ιστορική του συνιστώσα είναι πολύ διαφωτιστικό).
Στίς σημερινές συνθήκες τέτοιες πράξεις,απ´όποιον πολιτικό χώρο και εάν προέρχονται τίς θεωρώ κοινές ληστείες.
Εδώ δεν μιλάμε για εξέγερση τύπου προαστείων τού Παρισιού από μετανάστες που αντιμετωπίζονται σάν πολίτες τρίτης κατηγορίας..

BIOS την πατησαμε δεεεενν ειναιαιαιααια

Μα δεν λεμε για παραίτηση από βουλευτής....Για απομάκρυνση από την ΠΓ του κόιμματος λέμε... Το ίδιο χρεώνεται ο Συν...

Σιγά μη παραιτούταν από βουλευτής.... Να χάσει το καλύτερο μεσον να πεσει ο γιός στα μαλακά... LOL