Γκάλοπ!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γκάλοπ!

…ο κανόνας περί poll υπήρχε από το αρχικό setup του sys admin… όσο ήμουν διαχειριστής δεν είχα λάβει γνώση και δεν θυμάμαι να μας ρώτησε κανείς για το θέμα… φεύγοντας από διαχειριστής ανακάλυψα ότι τα μέλη δεν μπορούν να ποστάρουν poll… μέσο pm/ thread παλιότερα/ τηλεφωνική επικοινωνία με το Τάσο τη προηγούμενη εβδομάδα μου είπαν ότι δεν…. Για ποια απόφαση μιλάς των διαχειριστών ? για αυτή που ήρθε εκ των υστέρων να καλύψει την αρχική απόφαση του sys admin ? OK σου λέω δεκτό το ότι είναι λάθος ποικιλοτρόπως τη σημαίνει? απλώς το υποστηρίζω ως ομάδα διαχειριστών η το διορθώνω ?

Δεν θα σχολιασω τιποτε απο ολα αυτα που γραφτηκαν ουτε ειχα σκοπο να εμπλακω στο εν λογω thread περαν του 3ου ποστ που εκανα το οποιο σας εξηγουσε τον τροπο που μπορουν να ανεβουν δημοσκοπησεις αλλα ρε Γιωργο εδω με φωτογραφιζεις και πρεπει να σου ξεκαθαρισω 2 πραγματα.

Ποιο ειναι το αρχικο setup και που ειδες εσυ οτι ειναι default option ? Γνωριζεις τοσο καλα την πλατφορμα ωστε να ξερεις που υπαρχει αυτη η επιλογη ? Σε πληροφορω λοιπον επειδη ΔΕΝ γνωριζεις περι vbulletin ή επειδη την μαθαινεις τωρα , οτι το option αυτο το χρησιμοποιεις στα permissions του καθε usergroup που δημιουργεις και το σεταρεις αναλογα με την ομαδα. Πριν φτιαξεις ομαδες δεν υπαρχει πουθενα αγαπητε.

Σε παρακαλω πολυ απο εδω και στο εξης οτι εχει να κανει με το τεχνικο κομματι της πλατφορμας να το ψαχνεις λιγο καλυτερα και να μην προσπαθεις να δημιουργησεις λανθασμενες εντυπωσεις στον κοσμο.

Το γιατι σεταριστηκε ωστε τα μελη να μην μπορουν να ανεβασουν δημοσκοπησεις δεν θα ηθελα να στο απαντησω εγω μιας και δεν ειναι στις αρμοδιοτητες μου. Νομιζω οτι απαντησε η ΓΔ.

Σε πληροφορω ομως οτι δεν εχω αναγκη κανεναν να με καλυψει διοτι πολυ απλα δεν εχω κανει ΤΙΠΟΤΑ στραβο οσον αφορα το φορουμ και την λειτουργια του. Φυσικα παντα υπαρχουν καποιοι που επιμονα ψαχνουν να βρουν κατι στραβο και ας μην υπαρχει αλλα ετσι ειναι ο κοσμος δυστηχως.
Ας σταματησουμε ομως να προσπαθουμε να ριξουμε ευθυνες στον ανθρωπο που εχει δωσει το αιμα του γιαυτο εδω το φορουμ γιατι δεν βγαζει πουθενα.
ΚΑι φυσικα στο λεω δημοσια γιατι το εχεις κανει επαννελημενα. Δεν ειμαι ρε Γιωργο τοσο ασχετος προσπαθησε να το καταλαβεις...

Αν εχεις καμμια αλλη απορια τεχνικης φυσεως ευχαριστως να σε βοηθησω.

Σε πληροφορω λοιπον επειδη ΔΕΝ γνωριζεις περι vbulletin ή επειδη την μαθαινεις τωρα , οτι το option αυτο το χρησιμοποιεις στα permissions του καθε usergroup που δημιουργεις και το σεταρεις αναλογα με την ομαδα. Πριν φτιαξεις ομαδες δεν υπαρχει πουθενα αγαπητε.

Προς διευκρίνηση, το δικαίωμα να ανεβάζεις poll το δίνεις στα forums και για κάθε γκρουπ χρηστών ξεχωριστά. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι μπορείς να έχεις ένα forum που να το λένε ΓΚΑΛΟΠ Και να επιτρέψεις μόνο σε αυτό να αναρτίζονται γκάλοπς από τους χρήστες. Αυτό σαν ιδέα πως σας φαίνεται?

Προς διευκρίνηση, το δικαίωμα να ανεβάζεις poll το δίνεις στα forums και για κάθε γκρουπ χρηστών ξεχωριστά. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι μπορείς να έχεις ένα forum που να το λένε ΓΚΑΛΟΠ Και να επιτρέψεις μόνο σε αυτό να αναρτίζονται γκάλοπς από τους χρήστες. Αυτό σαν ιδέα πως σας φαίνεται?

Νεκταριε, ευχαριστουμε για την ενδιαφερουσα προταση, την οποια και θα εξετασουμε!

Θα το εξετασει το τεχνικο τμημα στο μελον. Προς το παρον λειτουργουμε με Global permissions. Αν χρειαστουμε καποια βοηθεια ευχαριστως θα σας ενοχλησουμε.

Θα το εξετασει το τεχνικο τμημα στο μελον. Προς το παρον λειτουργουμε με Global permissions. Αν χρειαστουμε καποια βοηθεια ευχαριστως θα σας ενοχλησουμε.

Νίκο είμαι σίγουρος ότι δεν χρειάζεστε καμία βοήθεια από μένα. Ξέρετε πολύ καλά την πλατφόρμα και για ποιο πράγμα μιλάω. Το θέμα δεν είναι τεχνικό αλλά διαδικαστικό.

Νάστε καλά παιδιά. -bye-

Καταλαβαίνω την απόφαση της διαχείρισης. Ειδικά στην κατηγορία των τηλεοράσεων που συμμετέχω περισσότερο, θα είχαμε poll για ψύλλου πήδημα όπως αναφέρθηκε ήδη.

Κατανοώ όμως και τις απόψεις των μελών που ζητούν το δικαίωμα να ανεβάζουν poll χωρίς να χρειάζεται "έγκριση" και δεν θα επαναλάβω τα επιχειρήματά τους αφού έχουν αναλυθεί αρκετά από τους ίδιους.

Πρόταση μου είναι να μπορεί κάποιος να ανεβάζει περιορισμένο αριθμό polls αρκεί να έχει συμπληρώσει ορισμένο αριθμό μηνυμάτων (ας πούμε μετά τα 1000 μηνύματα να μπορείς να ανεβάζεις ένα poll την εβδομάδα).

P.S Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό όσον αφορά το λογισμικό.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γκάλοπ!

Δεν θα σχολιασω τιποτε απο ολα αυτα που γραφτηκαν ουτε ειχα σκοπο να εμπλακω στο εν λογω thread περαν του 3ου ποστ που εκανα το οποιο σας εξηγουσε τον τροπο που μπορουν να ανεβουν δημοσκοπησεις αλλα ρε Γιωργο εδω με φωτογραφιζεις και πρεπει να σου ξεκαθαρισω 2 πραγματα.

Ποιο ειναι το αρχικο setup και που ειδες εσυ οτι ειναι default option ? Γνωριζεις τοσο καλα την πλατφορμα ωστε να ξερεις που υπαρχει αυτη η επιλογη ? Σε πληροφορω λοιπον επειδη ΔΕΝ γνωριζεις περι vbulletin ή επειδη την μαθαινεις τωρα , οτι το option αυτο το χρησιμοποιεις στα permissions του καθε usergroup που δημιουργεις και το σεταρεις αναλογα με την ομαδα. Πριν φτιαξεις ομαδες δεν υπαρχει πουθενα αγαπητε.

Σε παρακαλω πολυ απο εδω και στο εξης οτι εχει να κανει με το τεχνικο κομματι της πλατφορμας να το ψαχνεις λιγο καλυτερα και να μην προσπαθεις να δημιουργησεις λανθασμενες εντυπωσεις στον κοσμο.

Το γιατι σεταριστηκε ωστε τα μελη να μην μπορουν να ανεβασουν δημοσκοπησεις δεν θα ηθελα να στο απαντησω εγω μιας και δεν ειναι στις αρμοδιοτητες μου. Νομιζω οτι απαντησε η ΓΔ.

Σε πληροφορω ομως οτι δεν εχω αναγκη κανεναν να με καλυψει διοτι πολυ απλα δεν εχω κανει ΤΙΠΟΤΑ στραβο οσον αφορα το φορουμ και την λειτουργια του. Φυσικα παντα υπαρχουν καποιοι που επιμονα ψαχνουν να βρουν κατι στραβο και ας μην υπαρχει αλλα ετσι ειναι ο κοσμος δυστηχως.
Ας σταματησουμε ομως να προσπαθουμε να ριξουμε ευθυνες στον ανθρωπο που εχει δωσει το αιμα του γιαυτο εδω το φορουμ γιατι δεν βγαζει πουθενα.
ΚΑι φυσικα στο λεω δημοσια γιατι το εχεις κανει επαννελημενα. Δεν ειμαι ρε Γιωργο τοσο ασχετος προσπαθησε να το καταλαβεις...

Αν εχεις καμμια αλλη απορια τεχνικης φυσεως ευχαριστως να σε βοηθησω.

Νίκο, προσπαθώ αν κατανοήσω το κείμενο σου αλλά αδυνατώ μια και δεν μου είναι ξεκάθαρο από τα αυτά που γραφείς σε τη ακριβώς αναφέρεσαι ? η ιστορία ξεκινά από το θέμα εδώ… http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=8318 με γράψατε στα παλιότερα των υποδημάτων σας, επανήλθα σε άλλο thread, μίλησα τηλεφωνικά με το Τάσο για το συγκεκριμένο, και πήρα τη γνωστή απάντηση και επανατοποθετήθηκα στο εδώ thread.

Σου είπα εγώ ότι δεν ξέρεις τη κάνεις η ότι χρειάζεσαι κάλυψη ? παρακαλώ υπόδειξε μου που ? Σε ενημέρωσα ότι είμαι ειδικός που γνωμοδοτεί στα περί vBulletin και δε το ξέρω ?
Ανέφερα και επαναλαμβάνω μια πραγματικότητα, ότι η πλατφόρμα έχει τη δυνατότητα για poll και αυτή η δυνατότητα δεν δίνεται στα μέλη, επίσης ανέφερα ότι το ποιοι έχουν δικαίωμα προφανώς και έγινε από τον sys admin που έστησε τη πλατφόρμα σε αυτό το σημείο λέω ότι η Διαχειριστική ομάδα δεν πήρε τότε κάποια απόφαση και το στήσιμο έγινε με τις προσωπικές σου επιλογές…τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι μεμπτό…το μόνο που επισημαίνω είναι ότι αν κάτι για χψζ λόγους έγινε κάποτε με τον χ τρόπο και μπορεί να αλλάξει γιατί δεν αλλάζει ?

Τα υπόλοιπα που περιγραφείς δεν με αφορούν μια και δε κατανοώ που αποσκοπούν, προφανώς εσύ και μονο εσύ ξέρεις, αν θέλεις μπορείς να γίνεις και πιο συγκεκριμένος τα μισολογα περί αυτών που ψάχνουν για στραβά, κατηγορίες που υποθέτεις ότι έχουν γίνει από εμένα κλπ η τεκμηρίωσε τα η αλλιώς καλό είναι να μη τα μπλέκεις… κανείς δεν μπορεί να αναίρεση τα όσα έχεις κάνει για το avclub.gr/avforum.gr παλιότερα και τώρα και ελπίζω και στη συνέχεια και μάλιστα αφιλοκερδώς, στο προσωπικό σου χρόνο, που πάντοτε ήμουν αντίθετος με αυτό για πολλούς λόγους, αλλά αυτή τη μουρμουρά όποτε αναφερόμαστε στη πλατφόρμα μερικές φορές καταντά κουραστική είτε αυτή είναι η αισθητική πλευρά της ιστορίας είτε η λειτουργική τι να γίνει ρε φιλε έχω διαφορετική άποψη σε κάποια πράγματα, το ότι εσύ τα βλέπεις αλλιώς δεν είναι και θέμα παρεξήγησης. Το όλο thread δεν είχε σχέση αυτή τη φορά με το λειτουργικό κομμάτι αλλά με τους λόγους που γιατί δε γίνεται κάτι, συνεπώς δεν είχε να κάνει σε τίποτα με εσένα…και απορώ που θεώρησες ότι θίγεσαι όταν για του λόγους που εξηγείς και εσύ, την απόφαση έχει η διαχειριστική ομάδα συνεπώς το υπόλοιπο κείμενο που κολλαει ?

Re: Απάντηση: Γκάλοπ!

Καταλαβαίνω την απόφαση της διαχείρισης. Ειδικά στην κατηγορία των τηλεοράσεων που συμμετέχω περισσότερο, θα είχαμε poll για ψύλλου πήδημα όπως αναφέρθηκε ήδη.

Κατανοώ όμως και τις απόψεις των μελών που ζητούν το δικαίωμα να ανεβάζουν poll χωρίς να χρειάζεται "έγκριση" και δεν θα επαναλάβω τα επιχειρήματά τους αφού έχουν αναλυθεί αρκετά από τους ίδιους.

Πρόταση μου είναι να μπορεί κάποιος να ανεβάζει περιορισμένο αριθμό polls αρκεί να έχει συμπληρώσει ορισμένο αριθμό μηνυμάτων (ας πούμε μετά τα 1000 μηνύματα να μπορείς να ανεβάζεις ένα poll την εβδομάδα).

P.S Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό όσον αφορά το λογισμικό.

Μπα διαφωνουμε καθετως και οριζοντιως :slapface:....ακου 1000 poll..μεχρι τοτε θα εχουμε γερασει..:grandpa:

Εδω και τωρα γκαλοπ γιατι αλλιως ..:violent-smiley-030::violent-smiley-030:

:flipout:

Εγω νομιζω οτι το επιπεδο των μελων του forum ειναι τετοιο που θα επρεπε ηδη να εχει κερδισει την πληρη εμπιστοσυνη της διευθυνσης

Γκαλοπ θα μπει για καποιο γενικοτερο θεμα ,μια τεχνολογικη εξελιξη κατι τελωσπαντων που θα ειχε αξια να δουμε την γενικοτερη διαθεση της κοινης γνωμης... οχι του στυλ τι τηλεοραση να παρω...αυτη η την αλλη..

Αυτο νομιζω το καταλαβαινουν τα μελη .....

Βαζουμε και μια επιπλεον κατηγορια αν χρειαστει...''δημοψηφισματα'' και αν ειναι αναγκαιο πια γραφουμε και ενα ομορφο κειμενακι που να εξηγει σε νεα μελη κυριως τον λογο υπαρξης των γκαλοπ...επανω ντε sticky στην κατηγορια...και ολα θα ειναι μια χαρα....

Καποιοι θυμαμαι θελανε να καταργησουν καποτε την cafe ...καποιοι υπερασπιζονται την μυστικοπαθεια στις αγγελιες φοβουμενοι τυχον επρεπεις συμπεριφορες ...αλλα τελικα τα μελη με τη σταση τους διαψευδουν συνεχως αυτους τους επικριτες....νομιζω την εχουν κερδισει την εμπιστοσυνη και με το παραπανω...και εχουν σιγουρα και το μυαλο να καταλαβουν τι βοηθαει το φορουμ και τους τους ιδιους....

Επειδή ήδη έχει τοποθετηθεί ο ΓΔ δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες.

Απλά θα υπενθυμίσω ότι το avclub λειτουργεί υπό τη εποπτεία της ΔΟ και γιά όλες τις λειτουργίες δραστηριότητες έχει προηγηθεί μεγάλη συζήτηση μεταξύ των μελών της ΔΟ γιά το πως αυτές θα φτάνουν στον τελικό χρήστη, δηλαδή τα μέλη μας.
Η γνώμη σας είναι σεβαστή και λαμβάνεται υπ όψη αλλά δεν είναι πάντα δυνατόν να εφαρμοστούν όλα όπως τα θέλετε.
Η πλατφόρμα, από όσα λίγα ξέρω, επιδέχεται επεμβάσεων που θα μπορούσαν ενδεχομένως να ικανοποιήσουν κάποια αιτήματα, αλλά γιά να γίνει αυτό θα πρέπει κάτι τέτοιο να συναποφασιστεί από όλους στην ΔΟ και ιδίως από τον τεχνικό υπεύθυνο, γιατί το παραμικρό απρόβλεπτο λάθος μπορεί να μας κρεμάσει στον αέρα. (Ήδη στο παρελθόν έτυχε από τεχνικά λάθη εκτός ΔΟ να μείνει το avclub κλειστό).
Επίσης λάβετε σοβαρά υπόψη ότι ο τεχνικός υπεύθυνος αλλά και οι άλλοι διαχειριστές είναι άνθρωποι που έχουν τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες και τις οικογενειακές υποχρεώσεις και είναι φυσικό να μην έχουν την διάθεση να τις βάζουν στην άκρη κάθε φορά που κάποιος ή κάποιοι εδώ μέσα σκέφτονται μιά "όμορφη ιδέα".

Επίσης, τέλος, το γεγονός ότι ήδη το avclub έχει μπεί σε μιά εξαιρετικά ανοδική τροχιά με ραγδαία αύξηση μελών και συμμετοχών, σε συνδυασμό με την παράλληλη οργάνωση άλλων σημαντικών δραστηριοτήτων, που θα ανακοινωθούν σύντομα, και θα κάνουν όλους υπερήφανους γιά την συμμετοχή τους στην μικρή μας κοινωνία, δεν επιτρέπει το ρίσκο γιά τέτοια θέματα, όπως επίσης να ασχολείται, επί του παρόντος, η ΔΟ με το πως θα ανεβαίνουν γκάλοπ από τα μέλη και να μην ασχολείται με την ουσία.

Ευχαριστούμε γιά την κατανόησή σας.

Last edited:
Απάντηση: Re: Γκάλοπ!

Επειδή ήδη έχει τοποθετηθεί ο ΓΔ δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες.

Απλά θα υπενθυμίσω ότι το avclub λειτουργεί υπό τη εποπτεία της ΔΟ και γιά όλες τις λειτουργίες δραστηριότητες έχει προηγηθεί μεγάλη συζήτηση μεταξύ των μελών της ΔΟ γιά το πως αυτές θα φτάνουν στον τελικό χρήστη, δηλαδή τα μέλη μας.
Η γνώμη σας είναι σεβαστή και λαμβάνεται υπ όψη αλλά δεν είναι πάντα δυνατόν να εφαρμοστούν όλα όπως τα θέλετε.
Η πλατφόρμα, από όσα λίγα ξέρω, επιδέχεται επεμβάσεων που θα μπορούσαν ενδεχομένως να ικανοποιήσουν κάποια αιτήματα, αλλά γιά να γίνει αυτό θα πρέπει κάτι τέτοιο να συναποφασιστεί από όλους στην ΔΟ και ιδίως από τον τεχνικό υπεύθυνο, γιατί το παραμικρό απρόβλεπτο λάθος μπορεί να μας κρεμάσει στον αέρα. (Ήδη στο παρελθόν έτυχε από τεχνικά λάθη εκτός ΔΟ να μείνει το avclub κλειστό).
Επίσης λάβετε σοβαρά υπόψη ότι ο τεχνικός υπεύθυνος αλλά και οι άλλοι διαχειριστές είναι άνθρωποι που έχουν τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες και τις οικογενειακές υποχρεώσεις και είναι φυσικό να μην έχουν την διάθεση να τις βάζουν στην άκρη κάθε φορά που κάποιος ή κάποιοι εδώ μέσα σκέφτονται μιά "όμορφη ιδέα".

Επίσης, τέλος, το γεγονός ότι ήδη το avclub έχει μπεί σε μιά εξαιρετικά ανοδική τροχιά με ραγδαία αύξηση μελών και συμμετοχών, σε συνδυασμό με την παράλληλη οργάνωση άλλων σημαντικών δραστηριοτήτων, που θα ανακοινωθούν σύντομα, και θα κάνουν όλους υπερήφανους γιά την συμμετοχή τους στην μικρή μας κοινωνία, δεν επιτρέπει το ρίσκο γιά τέτοια θέματα, όπως επίσης να ασχολείται, επί του παρόντος, η ΔΟ με το πως θα ανεβαίνουν γκάλοπ από τα μέλη και να μην ασχολείται με την ουσία.

Ευχαριστούμε γιά την κατανόησή σας.

Αγαπητέ κ. Παναγιωτίδη.

Σαν initiator αυτού του θέματος (καμιά φορά δεν μπορώ να βρω την ελληνική λέξη, συγχωρέστε με), θα ήθελα να διευκρινίσω ότι δεν είχα κανένα σκοπό να επιβάλω καμία ιδέα στο ΔΟ αλλά να πάρω μία απάντηση (αν ήταν δυνατόν) γιατί δεν μπορούν τα μέλη να βάζουν γκάλοπ. Από μέρους μου όλα θα είχαν τελειώσει πολύ πιο νωρίς αν είχα λάβει μια εμπεριστατωμένη απάντηση όπως είναι αυτή που βλέπω τώρα. Κατανοώ απόλυτα ότι κάθε νέα αλλαγή θα πρέπει να συζητιέται πρώτα από το ΔΟ πριν παρθεί μία απόφαση και αυτό είναι απόλυτα σεβαστό. Δεν είδα όμως πουθενά μία τέτοια απάντηση αλλά αντιθέτως είδα μεμονομένες απαντήσεις που πολύ γρήγορα μας έκοψαν τον "τασμπουκά" περί δυνατότητας δημιουργίας δημοσκοπήσεων.Κατανοώ επίσης ότι αυτή μπορεί να είναι μία απόφαση που είχε ήδη παρθεί ύστερα από συζήτηση αλλά θα πρέπει επίσης κατά την γνώμη μου να κατανοήσετε ότι όταν μιλάμε για forum, μία δηλαδή κοινότητα που αποσκοπεί στην ανταλλαγή απόψεων ότι οι προτάσεις των μελών δεν θα πρέπει να αποθαρρύνονται αλλά να λαμβάνονται υπόψη προς προβληματισμό ακόμα και αν πρόκειται για κάτι που έχει ήδη αποφασιστεί. Άσχετα με το αποτέλεσμα της απόφασης που ΕΣΕΙΣ ΣΑΦΩΣ θα πάρετε, όλοι μας πιστεύω θα νιώσουμε ικανοποιημένοι ως μέλη που θεωρήσατε την πρόταση μας έστω και να δεν την υλοποιήσατε.
Η συζήτηση κατά την γνώμη μου ξέφυγε γιατί τα μέλη δεν ένιωσαν ότι γίνεται κάτι τέτοιο για το συγκεκριμένο θέμα.

Για το τεχνικό μέρος του θέματος δεν θα ήθελα να αναφερθώ γιατί κάποιοι εξέλαβαν την πρόταση μου στραβά και δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστώ "εξυπνάκιας".

Τέλος για μένα η ουσία σε ένα forum είναι να έχουμε τα εργαλεία εμείς τα μέλη να μπορούμε να παρουσιάζουμε τις απόψεις μας και τις ερωτήσεις μας. Ως εκ τούτου θεωρώ τα γκάλοπ ένα πολύ σημαντικό όπλο στο πλευρό του καταναλωτή αλλά και γενικότερα του ανθρώπου που θέλει να σφυγμομετρήσει τάσεις αγοράς και τάσεις της ζωής γενικότερα. Ακόμα και να κάνει το αστείο του (βλέπε γκάλοπ που ήθελε να βάλει ο Kosh).

Εύχομαι να μην θεωρήσετε την παρέμβαση μου ως εχθρική για το site γιατί αν μη τι άλλο πιστεύω έχω δείξει ότι έχω έρθει όχι μόνο για να βοηθηθώ αλλά και να βοηθήσω με τις πενιχρές μου γνώσεις. Όλοι προερχόμαστε από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους και τυχαίνει να γνωρίζουμε κάτι καλύτερα από κάτι άλλο. Το ιδανικό θα ήταν να μπορούσαμε να ανταλλάξουμε γνώσεις και όχι να φτάσουμε στο σημείο να φοβόμαστε να πούμε την άποψη μας μήπως και θεωρηθούμε εξυπνάκηδες. Γιατί προσωπικά σε αυτό το σημείο με έχετε φέρει και επομένως θα ήθελα να δηλώσω εδώ δημόσια ότι από το site δεν αποσκοπώ κανένα κέρδος. Είμαι εδώ γιατί μου αρέσει η παρέα σας και με έχετε βοηθήσει πάρα πολύ στο να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου. ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω.

Ευχαριστώ και συγνώμη αν δημιούργησα κάποιο πρόβλημα στο forum.

Με φιλικούς χαιρετισμούς.
Νεκτάριος.

Αγαπητέ Νεκτάριε.
ξέρεις καλά εφ όσον ασχολείσαι αρκετό καιρό με τις διαδικτυακές κοινότητες ότι αλλιώς σκεφτόμαστε και αλλιώς μας "βγαίνει" στο πληκτρολόγιο.
Όπως προανέφερα τα μέλη της διαχειριστικής ομάδας "εκτελούν τα καθήκοντά" τους παράλληλα με τις επαγγελματικές τους και άλλες δραστηριότητες.
Μην βιαστείτε να πείτε ότι "όλοι έτσι κάνουμε" διότι από την δική σας πλευρά η συμμετοχή δεν συνεπάγεται και την συντήρηση, δόμηση, ιεράρχηση, κατεύθυνση, διατήρηση του διαδικτυακού αυτού τόπου ηθικά και υλικά.
Δείξτε λοιπόν κατανόηση στην αυθόρμητη, άμεση, πλην όμως πάντα ειλικρινή, απάντηση ορισμένων μελών της ΔΟ που ενδεχομένως προτίμησαν να σας παραθέσουν μιά αυτονόητη αρνητική απάντηση στην πρότασή σας μέσα στο φόρτο της καθημερινότητάς τους.
Δεν διαθέτουν όλοι, ιώβεια υπομονή (όπως πχ ώρες ώρες ο υπφαινόμενος) ή τον χρόνο να σας παραθέσουν μιά εμπεριστατωμένη (όπως με χαρά είδα ότι αναγνωρίσατε) απάντηση. Δεν είναι τυχαίο ότι, αν και παρακολουθώ το θέμα από την Πέμπτη τουλάχιστον, μόλις σήμερα αποφάσισα να αφιερώσω αρκετό χρόνο, ώστε να δώσω μιά απάντηση που θα είναι "αποδεκτή" από την πλειοψηφία των μελών.
Προσέξτε: και η δική μου απάντηση είναι επίσης αρνητική. Είναι όμως πιό τεκμηριωμένη αν θέλετε, με βάση τα υπαρκτά προβλήματα που καθημερινά καλείται να αντιμετωπίσει η ΔΟ και επίσης σαφώς όχι "εν θερμώ"

Χαίρομαι που σε (και σας) ικανοποιεί και να έχετε υπ όψη ότι τίποτα από αυτά που προτείνετε δεν πάει χαμένο ή έστω αλόγιστα στο καλάθι αχρήστων.

Το avclub τιμά τα μέλη του, που έχουν επίπεδο και γνώσεις και το έχουν αποδείξει πολλές φορές μέχρι τώρα. Πρέπει να στηρίξουμε τον χώρο μας όλοι ανάλογα και πιστέψτε με, στον κατάλληλο χρόνο, θα δείτε ίσως πολλές από τις προτάσεις να παίρνουν σάρκα και οστά.

Η ΔΟ δεν θεωρεί ότι δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα.
Τα προβλήματα είναι καθημερινά και ουσιαστικά μας "ανοίγουν ή δείχνουν" δρόμους.
καλη μέρα σε όλους.