…ο κανόνας περί poll υπήρχε από το αρχικό setup του sys admin… όσο ήμουν διαχειριστής δεν είχα λάβει γνώση και δεν θυμάμαι να μας ρώτησε κανείς για το θέμα… φεύγοντας από διαχειριστής ανακάλυψα ότι τα μέλη δεν μπορούν να ποστάρουν poll… μέσο pm/ thread παλιότερα/ τηλεφωνική επικοινωνία με το Τάσο τη προηγούμενη εβδομάδα μου είπαν ότι δεν…. Για ποια απόφαση μιλάς των διαχειριστών ? για αυτή που ήρθε εκ των υστέρων να καλύψει την αρχική απόφαση του sys admin ? OK σου λέω δεκτό το ότι είναι λάθος ποικιλοτρόπως τη σημαίνει? απλώς το υποστηρίζω ως ομάδα διαχειριστών η το διορθώνω ?
Σε πληροφορω λοιπον επειδη ΔΕΝ γνωριζεις περι vbulletin ή επειδη την μαθαινεις τωρα , οτι το option αυτο το χρησιμοποιεις στα permissions του καθε usergroup που δημιουργεις και το σεταρεις αναλογα με την ομαδα. Πριν φτιαξεις ομαδες δεν υπαρχει πουθενα αγαπητε.
Προς διευκρίνηση, το δικαίωμα να ανεβάζεις poll το δίνεις στα forums και για κάθε γκρουπ χρηστών ξεχωριστά. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι μπορείς να έχεις ένα forum που να το λένε ΓΚΑΛΟΠ Και να επιτρέψεις μόνο σε αυτό να αναρτίζονται γκάλοπς από τους χρήστες. Αυτό σαν ιδέα πως σας φαίνεται?
Θα το εξετασει το τεχνικο τμημα στο μελον. Προς το παρον λειτουργουμε με Global permissions. Αν χρειαστουμε καποια βοηθεια ευχαριστως θα σας ενοχλησουμε.
Δεν θα σχολιασω τιποτε απο ολα αυτα που γραφτηκαν ουτε ειχα σκοπο να εμπλακω στο εν λογω thread περαν του 3ου ποστ που εκανα το οποιο σας εξηγουσε τον τροπο που μπορουν να ανεβουν δημοσκοπησεις αλλα ρε Γιωργο εδω με φωτογραφιζεις και πρεπει να σου ξεκαθαρισω 2 πραγματα.
Ποιο ειναι το αρχικο setup και που ειδες εσυ οτι ειναι default option ? Γνωριζεις τοσο καλα την πλατφορμα ωστε να ξερεις που υπαρχει αυτη η επιλογη ? Σε πληροφορω λοιπον επειδη ΔΕΝ γνωριζεις περι vbulletin ή επειδη την μαθαινεις τωρα , οτι το option αυτο το χρησιμοποιεις στα permissions του καθε usergroup που δημιουργεις και το σεταρεις αναλογα με την ομαδα. Πριν φτιαξεις ομαδες δεν υπαρχει πουθενα αγαπητε.
Σε παρακαλω πολυ απο εδω και στο εξης οτι εχει να κανει με το τεχνικο κομματι της πλατφορμας να το ψαχνεις λιγο καλυτερα και να μην προσπαθεις να δημιουργησεις λανθασμενες εντυπωσεις στον κοσμο.
Το γιατι σεταριστηκε ωστε τα μελη να μην μπορουν να ανεβασουν δημοσκοπησεις δεν θα ηθελα να στο απαντησω εγω μιας και δεν ειναι στις αρμοδιοτητες μου. Νομιζω οτι απαντησε η ΓΔ.
Σε πληροφορω ομως οτι δεν εχω αναγκη κανεναν να με καλυψει διοτι πολυ απλα δεν εχω κανει ΤΙΠΟΤΑ στραβο οσον αφορα το φορουμ και την λειτουργια του. Φυσικα παντα υπαρχουν καποιοι που επιμονα ψαχνουν να βρουν κατι στραβο και ας μην υπαρχει αλλα ετσι ειναι ο κοσμος δυστηχως.
Ας σταματησουμε ομως να προσπαθουμε να ριξουμε ευθυνες στον ανθρωπο που εχει δωσει το αιμα του γιαυτο εδω το φορουμ γιατι δεν βγαζει πουθενα.
ΚΑι φυσικα στο λεω δημοσια γιατι το εχεις κανει επαννελημενα. Δεν ειμαι ρε Γιωργο τοσο ασχετος προσπαθησε να το καταλαβεις...
Αν εχεις καμμια αλλη απορια τεχνικης φυσεως ευχαριστως να σε βοηθησω.
Καταλαβαίνω την απόφαση της διαχείρισης. Ειδικά στην κατηγορία των τηλεοράσεων που συμμετέχω περισσότερο, θα είχαμε poll για ψύλλου πήδημα όπως αναφέρθηκε ήδη.
Κατανοώ όμως και τις απόψεις των μελών που ζητούν το δικαίωμα να ανεβάζουν poll χωρίς να χρειάζεται "έγκριση" και δεν θα επαναλάβω τα επιχειρήματά τους αφού έχουν αναλυθεί αρκετά από τους ίδιους.
Πρόταση μου είναι να μπορεί κάποιος να ανεβάζει περιορισμένο αριθμό polls αρκεί να έχει συμπληρώσει ορισμένο αριθμό μηνυμάτων (ας πούμε μετά τα 1000 μηνύματα να μπορείς να ανεβάζεις ένα poll την εβδομάδα).
P.S Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό όσον αφορά το λογισμικό.
Οπως προειπα, η συντακτικη ομαδα θα αναλαβει δραση ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ PORTAL..
Επειδή ήδη έχει τοποθετηθεί ο ΓΔ δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες.
Απλά θα υπενθυμίσω ότι το avclub λειτουργεί υπό τη εποπτεία της ΔΟ και γιά όλες τις λειτουργίες δραστηριότητες έχει προηγηθεί μεγάλη συζήτηση μεταξύ των μελών της ΔΟ γιά το πως αυτές θα φτάνουν στον τελικό χρήστη, δηλαδή τα μέλη μας.
Η γνώμη σας είναι σεβαστή και λαμβάνεται υπ όψη αλλά δεν είναι πάντα δυνατόν να εφαρμοστούν όλα όπως τα θέλετε.
Η πλατφόρμα, από όσα λίγα ξέρω, επιδέχεται επεμβάσεων που θα μπορούσαν ενδεχομένως να ικανοποιήσουν κάποια αιτήματα, αλλά γιά να γίνει αυτό θα πρέπει κάτι τέτοιο να συναποφασιστεί από όλους στην ΔΟ και ιδίως από τον τεχνικό υπεύθυνο, γιατί το παραμικρό απρόβλεπτο λάθος μπορεί να μας κρεμάσει στον αέρα. (Ήδη στο παρελθόν έτυχε από τεχνικά λάθη εκτός ΔΟ να μείνει το avclub κλειστό).
Επίσης λάβετε σοβαρά υπόψη ότι ο τεχνικός υπεύθυνος αλλά και οι άλλοι διαχειριστές είναι άνθρωποι που έχουν τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες και τις οικογενειακές υποχρεώσεις και είναι φυσικό να μην έχουν την διάθεση να τις βάζουν στην άκρη κάθε φορά που κάποιος ή κάποιοι εδώ μέσα σκέφτονται μιά "όμορφη ιδέα".
Επίσης, τέλος, το γεγονός ότι ήδη το avclub έχει μπεί σε μιά εξαιρετικά ανοδική τροχιά με ραγδαία αύξηση μελών και συμμετοχών, σε συνδυασμό με την παράλληλη οργάνωση άλλων σημαντικών δραστηριοτήτων, που θα ανακοινωθούν σύντομα, και θα κάνουν όλους υπερήφανους γιά την συμμετοχή τους στην μικρή μας κοινωνία, δεν επιτρέπει το ρίσκο γιά τέτοια θέματα, όπως επίσης να ασχολείται, επί του παρόντος, η ΔΟ με το πως θα ανεβαίνουν γκάλοπ από τα μέλη και να μην ασχολείται με την ουσία.
Ευχαριστούμε γιά την κατανόησή σας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.