Γκάλοπ!

Για να σοβαρευτουμε παντως κι εγω που λιγο καιρο πριν ψαχτηκα να βαλω ενα Πολ για το ποια προτιματε την Σκαρλετ η την Σαρλιζ ...αφου δεν βρηκα πως να το κανω απλα το αφησα γιατι βαριομουνα τη διαδικασια.

Δεν βρισκω κανα κακο στο να μπαινουν τα Πολς οπως μπαινουν και αλλα καλουδια απο τον Νικο.
Εκτος αν ειναι τεχνικο το θεμα και δυνατοτητων του σερβερ οποτε παω πασο οπως φανταζομαι και ολοι οι αλλοι.

Απάντηση: Re: Γκάλοπ!

Για να σοβαρευτουμε παντως κι εγω που λιγο καιρο πριν ψαχτηκα να βαλω ενα Πολ για το ποια προτιματε την Σκαρλετ η την Σαρλιζ ...αφου δεν βρηκα πως να το κανω απλα το αφησα γιατι βαριομουνα τη διαδικασια.

Δεν βρισκω κανα κακο στο να μπαινουν τα Πολς οπως μπαινουν και αλλα καλουδια απο τον Νικο.
Εκτος αν ειναι τεχνικο το θεμα και δυνατοτητων του σερβερ οποτε παω πασο οπως φανταζομαι και ολοι οι αλλοι.

Έτσι ρε Kosh. Αυτά είναι σοβαρά γκάλοπ. Όχι αυτά που βλέπουμε κατά καιρούς εδώ μέσα :flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Γκάλοπ!

Τι +1 μωρε και συ...
Πες συμφωνώ γιατί αυτό αυτό και αυτό...

Τι πάει να πεί +1 και -20... Γράψε να καταλάβουμε και εμείς γιατί δεν είναι εφικτό αυτό;;;

Δε βοηθάς και πολύ έτσι...

+1

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Ενδιαφερον θα ειχε και ενα poll αν τελικα ειναι να σοβαρευτουμε ή να μαρμαρορευτουμε.

Ολα αυτα αφου ληξη το παρον νημα. ελπιζω πριν heστουμε...

Σαν να μην πέρασε μια μέρα...:guitarist::violent-smiley-030:

Έχουμε μια σταθερότητα... Διαχρονική....
icon10.gif

Κι εγώ δεν έχω αντίρρηση για τα polls αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι θα το αναγάγουμε και σε μείζον θέμα ρε παιδιά... Σιγά τώρα... Έσταξε η ουρά του γαϊδάρου...

Ποιά Σκάρλετ ρε σύ... Αυτό το ζαβό που έβλεπα χθές στο "Γητευτή των αλόγων";
Θα τη βάλεις δίπλα στη Σαρλίζ; :p
Ιεροσυλία....

Eδώ ρε παιδιά μας δώσανε το ελεύθερο να αλλάξουμε username και χαθήκαμε.
Αν κάνουμε και polls βλέπω να γίνεται της "δημοσκόπησης" εδώ μέσα

Re: Απάντηση: Γκάλοπ!

Ποιά Σκάρλετ ρε σύ... Αυτό το ζαβό που έβλεπα χθές στο "Γητευτή των αλόγων";
Θα τη βάλεις δίπλα στη Σαρλίζ; :p
Ιεροσυλία....

Πεστα ρε Μπαμπη

Αυτο ηθελα κι εγω να καταδειξω αλλα το συστημα με αφησε αοπλο :FSGSFGS4:

Re: Απάντηση: Re: Γκάλοπ!

Έτσι ρε Kosh. Αυτά είναι σοβαρά γκάλοπ. Όχι αυτά που βλέπουμε κατά καιρούς εδώ μέσα :flipout::flipout::flipout:

Ασε που τελικα με τα πολς αποφευγονται απαντησεις ( σε σοβαρα νηματα οπως αυτο με τις 2 κυριες ) :

"εμενα δε μου αρεσει καμμια απο τις 2 μου αρεσει η Μπελουτσι......."

σεστηκαμε με το συμπαθειο :7SFGSFG: εγω ανοιγω σοβαρο, σοβαροτατο και κρισιμο θεμα σχετικα με τις κυριες.
Ενω αν ειχα ενα Πολ θα τους ειχα περιορισει.......:FSGSFGS4:

Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι τόσος ντόρος. Αφού όλοι μπορούν να ανεβάσουν Πολ:

Ορίστε, τι καταλάβατε; :D

Re: Απάντηση: Γκάλοπ!

Για διαβασε πιο προσεκτικα ποιος απο την συντακτικη ομαδα ειχε ποσταρει 4 ποστ πριν τον GeonX και τα ξαναλεμε...
Ας μην κοροιδευομαστε...
Οταν καποιος ριχνει μια "μπιχτη" ας εχει τουλαχιστον το θαρος της γνωμης του και να μην κρυβεται πισω απο γενικοτητες...
…τώρα που βρήκα λίγο χρόνο να συνεχίσουμε… το αρχικό educational threads ερμηνεία είχε ως προς τα threads που ανοίγονται κατά καιρούς με σκοπό τον συνετισμό των μελών αλλά και όπως το μετάφρασες σωστό είναι ;)

... επί του προκειμένου, Τάκη, ξεκινάς λάθος με το να βάζεις πρόσωπα στο γραπτό μου , ούτε σου το επιτρέπω και παρακαλώ να διορθώσεις, αναφέρομαι σε θέσεις που διαχρονικά είχα αντίρρηση για τη χρησιμότητα τους και το τη συνεισφέρουν ως θέσεις στο avclub.gr , λάθος όταν δημιουργηθήκαν λάθος το ότι υπάρχουν ακόμη και τώρα εφόσον δεν υφίσταται λόγος αυτή τη στιγμή…

…με τα παιδιά της συντακτικής ομάδας δεν έχω τίποτα αν χωρίσω, πόσο δε με τον panosxg που δεν γνωρίζομαι και ούτε είχα δει ότι είχε γράψει πριν από εμένα… (το post μπήκε όσο έγραφα το δικό μου… )

…το να αναφέρεσαι σε μένα και να λες ότι μιλώ με γενικότητες θα σε παρακαλούσα η να το προσδιορίσεις καλύτερα η να το αποσύρεις… και δεν σου επιτρέπω αυτό το στυλ σχολιασμού για μένα εφόσον θες να συζητάμε απαιτώ το σεβασμό προς το πρόσωπο μου όπως σε σέβομαι και εγώ.

…είναι η δεύτερη φορά που αναφέρεσαι σε μένα και αφήνεις να εννοούνται δήθεν και καλά ότι λέω κάτι που δεν ισχύει και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος κανονισμός που δίνει αυτό το δικαίωμα στου διαχειριστές…αν δεν θυμάσαι τη πρώτη φορά που έγινε πολύ ευχαρίστως να το αναφέρω και πάλι…)

…ο κανόνας περί poll υπήρχε από το αρχικό setup του sys admin… όσο ήμουν διαχειριστής δεν είχα λάβει γνώση και δεν θυμάμαι να μας ρώτησε κανείς για το θέμα… φεύγοντας από διαχειριστής ανακάλυψα ότι τα μέλη δεν μπορούν να ποστάρουν poll… μέσο pm/ thread παλιότερα/ τηλεφωνική επικοινωνία με το Τάσο τη προηγούμενη εβδομάδα μου είπαν ότι δεν…. Για ποια απόφαση μιλάς των διαχειριστών ? για αυτή που ήρθε εκ των υστέρων να καλύψει την αρχική απόφαση του sys admin ? OK σου λέω δεκτό το ότι είναι λάθος ποικιλοτρόπως τη σημαίνει? απλώς το υποστηρίζω ως ομάδα διαχειριστών η το διορθώνω ?

…και να επαναλάβω και πάλι σέβομαι όλους τους φίλους μέλη του avclub.gr νέους η παλιούς με 1 η 10.000 μηνύματα, με ενοχλεί έστω και η υποψία που αφέθηκε πόσο δε όταν αυτή είναι από διαχειριστή προς συγκεκριμένο πρόσωπο… βεβαίως η διαφορά μας Τάκη ίσως είναι ότι σέβομαι πρόσωπα και όχι βαθμούς εκεί πάω πάσο αυτό το δικαίωμα στο χαρίζω…

…φίλε panosxg έστω και αν δεν υπήρχε πρόθεση συγγνώμη αν θίχτηκες από όσα γράφτηκαν ;) -bye-

Και πάνω που τα λέγαμε νωρίτερα !!!!

Τηλεφωνική κουβέντα, νωρίτερα γύρω στη 1 το μεσημέρι :

afam : πατέρα (προς τον kosh) τι γίνεται, ησυχία και σήμερα ????

kosh : ναι, και σκέπτομαι να ανοίξω κανά θέμα, μπας και ανάψουν τα αίματα !!!

ιδού ο λόγος που το AvClub έχει αποκτήσει φανατικούς !!!!

-bye--bye-

Υ.Γ. Τουχάλιστον υπάρχει επίπεδο !!!!

Και πάνω που τα λέγαμε νωρίτερα !!!!

Τηλεφωνική κουβέντα, νωρίτερα γύρω στη 1 το μεσημέρι :

afam : πατέρα (προς τον kosh) τι γίνεται, ησυχία και σήμερα ????

kosh : ναι, και σκέπτομαι να ανοίξω κανά θέμα, μπας και ανάψουν τα αίματα !!!

ιδού ο λόγος που το AvClub έχει αποκτήσει φανατικούς !!!!

-bye--bye-

Υ.Γ. Τουχάλιστον υπάρχει επίπεδο !!!!

ΑΦΑΜ = ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
:rifle::rifle::rifle:

:slapface:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γκάλοπ!

…τώρα που βρήκα λίγο χρόνο να συνεχίσουμε… το αρχικό educational threads ερμηνεία είχε ως προς τα threads που ανοίγονται κατά καιρούς με σκοπό τον συνετισμό των μελών αλλά και όπως το μετάφρασες σωστό είναι ;)

... επί του προκειμένου, Τάκη, ξεκινάς λάθος με το να βάζεις πρόσωπα στο γραπτό μου , ούτε σου το επιτρέπω και παρακαλώ να διορθώσεις, αναφέρομαι σε θέσεις που διαχρονικά είχα αντίρρηση για τη χρησιμότητα τους και το τη συνεισφέρουν ως θέσεις στο avclub.gr , λάθος όταν δημιουργηθήκαν λάθος το ότι υπάρχουν ακόμη και τώρα εφόσον δεν υφίσταται λόγος αυτή τη στιγμή…

…με τα παιδιά της συντακτικής ομάδας δεν έχω τίποτα αν χωρίσω, πόσο δε με τον panosxg που δεν γνωρίζομαι και ούτε είχα δει ότι είχε γράψει πριν από εμένα… (το post μπήκε όσο έγραφα το δικό μου… )

…το να αναφέρεσαι σε μένα και να λες ότι μιλώ με γενικότητες θα σε παρακαλούσα η να το προσδιορίσεις καλύτερα η να το αποσύρεις… και δεν σου επιτρέπω αυτό το στυλ σχολιασμού για μένα εφόσον θες να συζητάμε απαιτώ το σεβασμό προς το πρόσωπο μου όπως σε σέβομαι και εγώ.

…είναι η δεύτερη φορά που αναφέρεσαι σε μένα και αφήνεις να εννοούνται δήθεν και καλά ότι λέω κάτι που δεν ισχύει και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος κανονισμός που δίνει αυτό το δικαίωμα στου διαχειριστές…αν δεν θυμάσαι τη πρώτη φορά που έγινε πολύ ευχαρίστως να το αναφέρω και πάλι…)

…ο κανόνας περί poll υπήρχε από το αρχικό setup του sys admin… όσο ήμουν διαχειριστής δεν είχα λάβει γνώση και δεν θυμάμαι να μας ρώτησε κανείς για το θέμα… φεύγοντας από διαχειριστής ανακάλυψα ότι τα μέλη δεν μπορούν να ποστάρουν poll… μέσο pm/ thread παλιότερα/ τηλεφωνική επικοινωνία με το Τάσο τη προηγούμενη εβδομάδα μου είπαν ότι δεν…. Για ποια απόφαση μιλάς των διαχειριστών ? για αυτή που ήρθε εκ των υστέρων να καλύψει την αρχική απόφαση του sys admin ? OK σου λέω δεκτό το ότι είναι λάθος ποικιλοτρόπως τη σημαίνει? απλώς το υποστηρίζω ως ομάδα διαχειριστών η το διορθώνω ?

…και να επαναλάβω και πάλι σέβομαι όλους τους φίλους μέλη του avclub.gr νέους η παλιούς με 1 η 10.000 μηνύματα, με ενοχλεί έστω και η υποψία που αφέθηκε πόσο δε όταν αυτή είναι από διαχειριστή προς συγκεκριμένο πρόσωπο… βεβαίως η διαφορά μας Τάκη ίσως είναι ότι σέβομαι πρόσωπα και όχι βαθμούς εκεί πάω πάσο αυτό το δικαίωμα στο χαρίζω…

…φίλε panosxg έστω και αν δεν υπήρχε πρόθεση συγγνώμη αν θίχτηκες από όσα γράφτηκαν ;) -bye-

Γιωργο, ξερεις πολυ καλα οτι σε σεβομαι, αλλα θα ηθελα και εσυ να σεβεσαι την νοημοσυνη μου...
Το σχολιο σου περι της συντακτικης ομαδας (και η συντακτική ομάδα που μας έχουν τρελάνει στα educational threads τελευταία…) φυσικα και ηταν ειρωνικο ειτε απευθυνοταν στον Panosxgr προσωπικα ειτε σε ολους τους συντακτες, διοτι και αυτοι φυσικα προσωπα ειναι...

Κατα τα αλλα και επι του θεματος Gallup, αφου δεν εισαι πλεον Διαχειριστης, ειναι λογικο να μην γνωριζεις τι αποφασιζουμε και πως αποφασιζουμε για καθε διαδικαστικο θεμα του Avclub..

Αυτα προς αποκατασταση της πραγματικοτητας...
Δεν προκειται να επανελθω στο θεμα, ακριβως επειδη σεβομαι το οτι εχουμε πιει πεντε κρασια μαζι στο παρελθον ......