Γκάλοπ!

Ας κάνουμε λοιπόν ένα πολλ (δημοψήφισμα) για το αν θέλουμε πολλ στο φόρουμ με ανοιχτές και συνοπτικές διαδικασίες, σε περίπτωση που δεν εναντιώνεται στους κανονισμούς...

Ας κάνουμε λοιπόν ένα πολλ (δημοψήφισμα) για το αν θέλουμε πολλ στο φόρουμ με ανοιχτές και συνοπτικές διαδικασίες, σε περίπτωση που δεν εναντιώνεται στους κανονισμούς...
:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Γκάλοπ!

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.....

Θα πρέπει να ξανακοιτάξεις το post No3.

Re: Απάντηση: Γκάλοπ!

Προτιμώ να γράψω την άποψη μου , παρά να ψηφίσω χωρίς να απαντήσω ... θα γίνει ακόμα πιο απρόσωπο ...

Zeb προτιμάς το ψαλίδι σε 1000 ποστς την ημέρα ή την ανάρτηση 10 γκαλοπς την ημέρα; Εχω κάνει moding σε μικρότερο site και το ψαλίδι πήγαινε σύννεφο ...

Σαφώς και όχι... ενοούσα ψαλίδι σε ποστ... και όχι σε γκάλοπ... η διαδικασία του πολ με βρίσκει πολύ σύμφωνο...

Για τους νέους επισκέπτες μιλάω ντε , όχι οι παλιοί που έχουμε κατασταλάξει κάπως ...

Και αν δεν κάνω λάθος υπάρχει η δυνατότητα του να μη ψηφίζεις αν δεν ποστάρεις... τουλάχιστον το έχω ξαναδεί...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γκάλοπ!

Απόψεις είναι αυτές….άρα συμφωνείς με τη κλασική ερώτηση σε 500 διαφορετικα thread… λέω να πάρω την 40D3000 άποψη ? εεε 40 θέματα τρέχουν παράλληλα για την ιδια TV o τύπος ανοίγει νέο… ;)
To poll είναι εργαλείο για όσους πραγματικά θέλουν να γράψουν σε αυτό forum για την σωστή συλλογή πληροφορίας κλπ το ότι δεν είναι διαθέσιμο στους χρήστες και δε στους χρήστες που θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν το θεωρώ αρνητικό… τέλος, άποψη μου πάντοτε πρωσοπικη…

Εαν είναι έτσι , καλύτερα να δημιουργήσουμε έναν κατάλογο τηλεοράσεων , ένα top 10 για κάθε κατηγορία που θα αλλάζει κάθε φορά που έχουμε εξελίξεις ... Ισως έτσι αποφύγουμε και τα πολλαπλά threads ...

Προτιμώ να γράψω την άποψη μου , παρά να ψηφίσω χωρίς να απαντήσω ... θα γίνει ακόμα πιο απρόσωπο ...

Zeb προτιμάς το ψαλίδι σε 1000 ποστς την ημέρα ή την ανάρτηση 10 γκαλοπς την ημέρα; Εχω κάνει moding σε μικρότερο site και το ψαλίδι πήγαινε σύννεφο ...

Για τους νέους επισκέπτες μιλάω ντε , όχι οι παλιοί που έχουμε κατασταλάξει κάπως ...

Κι εγώ έχω κάνει admin σε μεγαλύτερο φόρουμ και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Re: Απάντηση: Re: Γκάλοπ!

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.....

Εσύ μήπως ξύπνησες λίγο στραβά σήμερα... όπου και να διάβασα τι έγραψες, λίγο στραβωμένα τα γράφεις... Για ξηγήσου, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση...

Και μην τολμήσεις να μην απαντήσεις.... Γιατί....Γιατί...ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΤΗΛΈΦΩΝΟ!!!!!

Edit: ok... Αφού ξαναδιάβασα το ποστ 3...Ζητώ από οποιονδήποτε μοντερέιτορ να σηκώσει ένα τέτοιου είδους πολλ... Ευχαριστώ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γκάλοπ!

Εσύ μήπως ξύπνησες λίγο στραβά σήμερα... όπου και να διάβασα τι έγραψες, λίγο στραβωμένα τα γράφεις... Για ξηγήσου, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση...

Και μην τολμήσεις να μην απαντήσεις.... Γιατί....Γιατί...ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΤΗΛΈΦΩΝΟ!!!!!

Post No 3
Νομίζω ότι εκεί είναι η απάντηση. Δεν νομίζω ότι αξίζει να συνεχιστεί το θέμα...

Όσο περισσότεροι περιορισμοί υπάρχουν σε ένα forum τόσο χειρότερα! Για παράδειγμα αυτό εδώ το μήνυμα δεν θα υπήρχε καν αυτή τη στιγμή. Τώρα ας γεμίσουμε 20 σελίδες έτσι για να έχουμε να λέμε ότι το συζητήσαμε το θέμα. Τα γκάλοπ μας πείραξαν που θα γεμίζουν το φόρουμ με ανούσια πληροφορία.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γκάλοπ!

Εαν είναι έτσι , καλύτερα να δημιουργήσουμε έναν κατάλογο τηλεοράσεων , ένα top 10 για κάθε κατηγορία που θα αλλάζει κάθε φορά που έχουμε εξελίξεις ... Ισως έτσι αποφύγουμε και τα πολλαπλά threads ...

Για να γίνουμε και λίγο κατανοητοί…θέλω εδώ και μέρες να ανοίξω ένα thread σχετικά με τη διάδοση των HDD και Blu-Ray στην Ελλάδα… τι καλύτερο από το να ξέρω οι χρήστες του avclub.gr έχουν αποφασίσει, αγοράσει η περιμένουν για να αγοράσουν έτσι ώστε να γίνει η συζήτηση σε πραγματική βάση… εσύ λες όχι ας αερολογούμε… ΟΚ
Από την άλλη το επίπεδο των αναγνωστών και μελών του avclub.gr είναι σαφώς ανώτερο από πολλά αλλα forum που έχω επεσκέφθη το να το συγκρίνεις με αλλά forum μας μειώνεις soryy…

Re: Απάντηση: Re: Γκάλοπ!

Τι +1 μωρε και συ...
Πες συμφωνώ γιατί αυτό αυτό και αυτό...

Τι πάει να πεί +1 και -20... Γράψε να καταλάβουμε και εμείς γιατί δεν είναι εφικτό αυτό;;;

Δε βοηθάς και πολύ έτσι...

Προφανώς σε προλάβαιναν άλλοι :ernaehrung004:

Δεν με προλάβαινε κανείς αγαπητέ μου. Εσύ μιλάς εκ μέρους του AVCLUB ή εκφράζεις προσωπικές απόψεις? Καμιά επίσημη απάντηση μπορούμε να έχουμε? Ή τέλος πάντων γράψτε ότι δεν θέλετε να μας πείτε. Το να το δίνουμε το γκάλοπ να το βάζει ο mod δεν είναι απάντηση. Να δίνουμε και τα μηνύματα άμα είναι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γκάλοπ!

Τι +1 μωρε και συ...
Πες συμφωνώ γιατί αυτό αυτό και αυτό...

Τι πάει να πεί +1 και -20... Γράψε να καταλάβουμε και εμείς γιατί δεν είναι εφικτό αυτό;;;

Δε βοηθάς και πολύ έτσι...

Τι να σου πω ρε ? Ασε το Μανωλη ησυχο γιατι θα τον πλακωσουν στα τηλεφωνα που ειναι ευγενικος και θα του παει η πιεση 300 :argue:

Εδιτ, οσον αφορα το δεν βοηθας ετσι.............ΑΣΕ εχω δοκιμασει κι αλλιως αλλα........

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γκάλοπ!

Για να γίνουμε και λίγο κατανοητοί…θέλω εδώ και μέρες να ανοίξω ένα thread σχετικά με τη διάδοση των HDD και Blu-Ray στην Ελλάδα… τι καλύτερο από το να ξέρω οι χρήστες του avclub.gr έχουν αποφασίσει, αγοράσει η περιμένουν για να αγοράσουν έτσι ώστε να γίνει η συζήτηση σε πραγματική βάση… εσύ λες όχι ας αερολογούμε… ΟΚ
Από την άλλη το επίπεδο των αναγνωστών και μελών του avclub.gr είναι σαφώς ανώτερο από πολλά αλλα forum που έχω επεσκέφθη το να το συγκρίνεις με αλλά forum μας μειώνεις soryy…

Συγνώμη που θα γίνω προβλέψιμος , αλλά η απάντηση στο νούμερο 3 post καλύπτει τέτοιες καταστάσεις ...

Ομως με αυτό τον τρόπο έχεις ένα poll και όχι πολλαπλά για το ίδιο θέμα ... Δεν είσαι ο μόνος που σκέφτηκε να φτιάξει το συγκεκριμένο poll ...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γκάλοπ!

Τι να σου πω ρε ? Ασε το Μανωλη ησυχο γιατι θα τον πλακωσουν στα τηλεφωνα που ειναι ευγενικος και θα του παει η πιεση 300 :argue:

Εδιτ, οσον αφορα το δεν βοηθας ετσι.............ΑΣΕ εχω δοκιμασει κι αλλιως αλλα........
:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Καλημερα Μανο ;) -bye-

Δεν με προλάβαινε κανείς αγαπητέ μου. Εσύ μιλάς εκ μέρους του AVCLUB ή εκφράζεις προσωπικές απόψεις? Καμιά επίσημη απάντηση μπορούμε να έχουμε? Ή τέλος πάντων γράψτε ότι δεν θέλετε να μας πείτε. Το να το δίνουμε το γκάλοπ να το βάζει ο mod δεν είναι απάντηση. Να δίνουμε και τα μηνύματα άμα είναι.

Οπου να ναι θα χτυπησει το τηλεφωνο σου φιλε.....:flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Γκάλοπ!

Εγώ πάλι που δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει να φιλτράρονται τα πολ από τους μοντς, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει;; Ή απλά πρέπει να το δεχτώ γιατί έτσι είναι;;;
Μήπως υπάρχει θέμα ασφάλειας;;;
Χώρου;;;
Ταχύτητας σέρβερ;;;

Κάτι χειροπιαστό;;;
Η απλά.......έτσι... κανονισμός του κλαμπ δηλαδη...

Πάντα προσωπικές απόψεις ! Επειδή συμπλέω με την κυβέρνηση , δεν σημαίνει ότι συμφωνώ πάντα !!!