Παιδια, σας διαβαζω με ευλαβεια και σεβομαι ολες τις γνωμες σας
Παρατηρω ομως οτι απο τη στιγμη που εξεφρασα τη γνωμη μου ξεκινησε μια "επιθεση" προς τη συντακτικη ομαδα. Δηλαδη επειδη τυχαινει να ειμαι στην συντακτικη ομαδα δεν θα πρεπει να λεμε και τη γνωμη μας? Εμενα δεν μου λεει κατι οτι ειμαι στην συντακτικη ομαδα. Εδω μεσα ειμαι επειδη εχω ενα χομπυ και για αυτο. Το οτι καποιοι ειναι διαχειριστες ή συντακτες, πρεπει να τους διαφοροποιει?? Θα μιλησω ομως για εμενα και μονο για εμενα, με ολο το σεβασμο που τρεφω για ολους σας. Γιατι πραγματικα οι περισσοτεροι απο εσας ειστε πιο παλιοι στο χωρο και ειναι αληθεια οτι οταν πρωτοξεκινησα στο φορουμ εμαθα παρα παρα πολλα πραγματα απο ολες σας τις αναφορες και τα θεματα που αναλυατε και σας ευχαριστω για αυτο. :worshippy:
Δεν επιδιωξα ποτε να ειμαι "συντακτης" ουτε και νιωθω παραπανω απο ενα απλο μελος σε αυτην την υπεροχη παρεα που μου κρατατε, κυριως τις στιγμες που ειμαι μονος στο γραφειο και θελω μια ωραια παρειτσα. Ισα ισα αισθανομαι πλυ τυχερος που ειμαι μερος αυτης, γιατι βλεπω οτι σε συγκριση με παρα πολλα φορουμ που εχω επισκευτει, υπαρχει πολυ καλο επιπεδο και καλοι ανθρωποι. Ειμαι ρομαντικος θα μου πειτε...ναι, ισως...αλλα αυτος ειμαι κι εκφραζω την γνωμη μου.
Οταν μου δοθηκε η ευκαιρια να γινω μελος της νεας κατηγοριας που λεγετε συντακτικη ομαδα, αισθανθηκα ενας βαρος ευθυνης καθως και αυτοκριτικης εαν μπορω και ειμαι καταλληλος για αυτο. Με διαβεβαιωσαν ομως τα υπολοιπα παιδια οτι ειμαστε μια παρεα απο χομπιστες και οτι οποτε εχουμε χρονο και μπορουμε θα γραφουμε κατι παραπανω, μετα απο τη σχετικη φυσικα ερευνα που θα καναμε. Κι ετσι και δεχτηκα. Μαλιστα ειναι αληθεια οτι ηθελα να αποχωρησω καποια στιγμη οταν δεν ειχα καθολου χρονο να ασχοληθω με το φορουμ, καθως οι επαγγελματικες μου υποχρεωσεις δεν μου αφηναν καθολου ελευθερο χρονο. Και τωρα τον τελευταιο παλι καιρο, που αφιερωνω αρκετη ωρα στο φορουμ, δεν σημαινει οτι δεν εχω δουλεια. Ισα ισα που κλεβω χρονο απο τη δουλεια μου για να τον αφιερωσω σε κατι που αγαπω, που το εχω χομπυ. Ομως να τονισω οτι δεν ειμαι επαγγελματιας στον χωρο κι ουτε προκειται, αφου οι σπουδες μου ειναι σε διαφορετικο χωρο. Απλα διαβαζω κι ενημερωνομαι, οποτε εχω χρονο ή καλυτερα οποτε κλεβω χρονο απο την προσωπικη κ επαγγελματικη μου ζωη. Κι ουτε θα ζησω με αυτο, εαν δεν στρωθω στη δικια μου δουλεια να δουλεψω, να βγαλω χρηματα ωστε αργοτερα να μπορω να απολαβω με τους καρπους της εργασιας μου καποια απο τα χομπυ μου, που θα χρειαστουν και καποια εξοδα φυσικα!
Τελος, σαν συντακτικη ομαδα δεν εχουμε καμια επιπλεον αρμοδιοτητα, ουτε μπορουμε να ανοιξουμε μονοι μας poll ουτε και τιποτα παραπανω απο οσα δικαιωματα εχει ενα μελος. Κι ουτε ποτε μα ποτε δεν εχω σηκωσει poll!!! Χθες ηταν η πρωτη μου φορα που το σκεφτηκα, οπως πολλοι θα μπορουσαν απο τα μελη. Κι απλα ακολουθησα τη διαδικασια να επικοινωνησω με τον αντιστοιχο διαχειριστη της κατηγοριας.
Ξαναλεω οτι δεν ειμαι επαγγελματιας! Χομπιστας ειμαι παιδια που μαθαινει καθε μερα και κανει και λαθη επισης.
Συγνωμη εαν σας κουρασα. Οσο για τον αν θα παραμεινω στη συντακτικη ομαδα...αυτο το σκεφτομαι πια σοβαρα...
Σας ευχαριστω ολους που με διαβασατε (οσοι αντεξατε φυσικα

)