Γκάλοπ!

Re: Απάντηση: Γκάλοπ!

Γιωργο το τελευταιο σχολιο (και η συντακτική ομάδα που μας έχουν τρελάνει στα educational threads τελευταία…) ηταν ειρωνικο και αστοχο. Αν θες και εχεις ορεξη, ευχαριστως να μπεις στην συντακτικη ομαδα και να μας "τρελανεις" στα educational threads...

Συγγνώμη Τάκη, ούτε σε ομάδες ούτε διαχειριστής πρέπει να είμαι για να γράφω και να συνεισφέρω και νομίζω το έχει απόδειξη η πορεία μου στο forum άποψη και είχα και θα έχω όμως…-bye-

Γιαννη, για να μην δημιουργουνται παρεξηγησεις: ΚΑΝΕΙΣ δεν απαγορευσε στον GeonX ή οποιονδηποτε αλλο, να ανεβασει poll! Απλα υπαρχει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ διαδικασια (συνεννοηση με το Διαχειριστη της εκαστοτε κατηγοριας και οχι αυτοματα).
Δευτερον, η συντακτικη ομαδα, θα αναλαβει πραγματικα εργο, οταν μπορεσουμε να ανεβασουμε πορταλ.. Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να ειρωνευομαστε τα μελη της αδικα...
Τριτον, τα περι Ελιτ τα ακουω βερεσε...Ξερεις πολυ καλα και σε προσωπικο επιπεδο οτι δεν υπαρχει ελιτισμος, οχι τουλαχιστον απο τα παιδια της διαχειριστικης και συντακτικης ομαδας..

.........Αλλά όπως είπα… in the end OK ας κρατήσουν το δικαίωμα η mods και η συντακτική ομάδα που μας έχουν τρελάνει στα educational threads τελευταία…

Γιωργο το τελευταιο σχολιο (και η συντακτική ομάδα που μας έχουν τρελάνει στα educational threads τελευταία…) ηταν ειρωνικο και αστοχο. Αν θες και εχεις ορεξη, ευχαριστως να μπεις στην συντακτικη ομαδα και να μας "τρελανεις" στα educational threads...
...........

...και η απαντηση δεν ηταν ειρωνικη ? :flipout::flipout:

Χαλαρωστε λιγακι, δεν νπομιζω οτι ειναι επι προσωπικου το θεμα ! :ernaehrung004:

Γιαννη, για να μην δημιουργουνται παρεξηγησεις: ΚΑΝΕΙΣ δεν απαγορευσε στον GeonX ή οποιονδηποτε αλλο, να ανεβασει poll! Απλα υπαρχει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ διαδικασια (συνεννοηση με το Διαχειριστη της εκαστοτε κατηγοριας και οχι αυτοματα).
Δευτερον, η συντακτικη ομαδα, θα αναλαβει πραγματικα εργο, οταν μπορεσουμε να ανεβασουμε πορταλ.. Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να ειρωνευομαστε τα μελη της αδικα...
Τριτον, τα περι Ελιτ τα ακουω βερεσε...Ξερεις πολυ καλα και σε προσωπικο επιπεδο οτι δεν υπαρχει ελιτισμος, οχι τουλαχιστον απο τα παιδια της διαχειριστικης και συντακτικης ομαδας..

Ναι ρε Τακη, αλλα μη μας λες τωρα "Αν θες και εχεις ορεξη, ευχαριστως να μπεις στην συντακτικη ομαδα ", γιατι μονος σου το "ελιτιζεις" το πραγμα.

Οποιος θελει να ασχοληθει, ασχολειται και χωρις να ανήκει σε καποια ομαδα.
Σιγα τα ωα.

Τι να το κανω δηλαδη να ειναι ο Γιωργος στη συντακτικη ομαδα και να εχει τη συμμετοχη που εχει ο συντακτης Nix ας πουμε.
Προς θεου, δεν εχω τιποτα με τον ανθρωπο, να ναι καλα εκει που ειναι, απλα το χρησιμοποιησα σαν παραδειγμα !

Παρασκευή σήμερα.... Έ, δε θα ρίχναμε κι ένα ματσάκι έτσι για ζέσταμα;

Λοιπόν, cool-άρετε.... Αφού είστε όλοι καλά παιδιά...
icon12.gif

(Προσπαθώ να σας γκαλοπ-ιάσω....
icon10.gif
)

Παρασκευή σήμερα.... Έ, δε θα ρίχναμε κι ένα ματσάκι έτσι για ζέσταμα;

Λοιπόν, cool-άρετε.... Αφού είστε όλοι καλά παιδιά...
icon12.gif

(Προσπαθώ να σας γκαλοπ-ιάσω....
icon10.gif
)

Παλι καλα. Εγω περιμενα να διαβασω κανα " Παιδια αφηστε το , αφου δεν θα βγει ακρη ......"

Babis K.

:flipout::flipout::flipout::flipout:

Ναι ρε Τακη, αλλα μη μας λες τωρα "Αν θες και εχεις ορεξη, ευχαριστως να μπεις στην συντακτικη ομαδα ", γιατι μονος σου το "ελιτιζεις" το πραγμα.

Οποιος θελει να ασχοληθει, ασχολειται και χωρις να ανήκει σε καποια ομαδα.
Σιγα τα ωα.

Τι να το κανω δηλαδη να ειναι ο Γιωργος στη συντακτικη ομαδα και να εχει τη συμμετοχη που εχει ο συντακτης Nix ας πουμε.
Προς θεου, δεν εχω τιποτα με τον ανθρωπο, να ναι καλα εκει που ειναι, απλα το χρησιμοποιησα σαν παραδειγμα !

Χρηστο δεν ελιτιζω τιποτα...Απλα θεωρω απαραδεκτο να ειρωνευεται ο Geonx εμμεσα τον Panosxgr και τα υπολοιπα μελη της συντακτικης ομαδας για το εργο που εχουν ή δεν εχουν επιτελεσει. Οπως προειπα, η συντακτικη ομαδα θα αναλαβει δραση ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ PORTAL..
Το οτι ο GeonX εχει συνεισφερει στο Avclub δεν του δινει το δικαιωμα να ειρωνευεται ανθρωπους που εχουν συνεισφερει λιγοτερο...

Χρηστο δεν ελιτιζω τιποτα...Απλα θεωρω απαραδεκτο να ειρωνευεται ο Geonx εμμεσα τον Panosxgr και τα υπολοιπα μελη της συντακτικης ομαδας για το εργο που εχουν ή δεν εχουν επιτελεσει. Οπως προειπα, η συντακτικη ομαδα θα αναλαβει δραση ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ PORTAL..
Το οτι ο GeonX εχει συνεισφερει στο Avclub δεν του δινει το δικαιωμα να ειρωνευεται ανθρωπους που εχουν συνεισφερει λιγοτερο...

Δεν ξερω τι νοημα εχει να "περιοριζεις" τα λεγομενα του Γιωργου σε ενα μελος .

Διαβασε λιγο προσεκτικοτερα αν θες. Ο γιωργος ειπε για τους mods & τη συντακτικη ομαδα, δεν αναφερθηκε σε κανεναν προσωπικα.

Ειναι λιγο πιο "γενικο" το σχολιο του....νομιζω !

Τσιλ φιλος !!!:grinning-smiley-043

Δεν ξερω τι νοημα εχει να "περιοριζεις" τα λεγομενα του Γιωργου σε ενα μελος .

Διαβασε λιγο προσεκτικοτερα αν θες. Ο γιωργος ειπε για τους mods & τη συντακτικη ομαδα, δεν αναφερθηκε σε κανεναν προσωπικα.

Ειναι λιγο πιο "γενικο" το σχολιο του....νομιζω !

Τσιλ φιλος !!!:grinning-smiley-043

Για διαβασε πιο προσεκτικα ποιος απο την συντακτικη ομαδα ειχε ποσταρει 4 ποστ πριν τον GeonX και τα ξαναλεμε...
Ας μην κοροιδευομαστε...
Οταν καποιος ριχνει μια "μπιχτη" ας εχει τουλαχιστον το θαρος της γνωμης του και να μην κρυβεται πισω απο γενικοτητες...

Για διαβασε πιο προσεκτικα ποιος απο την συντακτικη ομαδα ειχε ποσταρει 4 ποστ πριν τον GeonX και τα ξαναλεμε...
Ας μην κοροιδευομαστε...
Οταν καποιος ριχνει μια "μπιχτη" ας εχει τουλαχιστον το θαρος της γνωμης του και να μην κρυβεται πισω απο γενικοτητες...

Σωστα, ας μην κοροιδευομαστε και κακως "ανακατευομαι".
Ο Γιωργος μπορει να το ξεκαθαρισει αν θελει.
Δεν ξερω ποιος εγραψε απ'ολους 4 ποστ πριν, το ποστ του Γιωργου ηταν quote στο Νικο.

Re: Απάντηση: Γκάλοπ!

Επειδή, πάνω κάτω, ο διάλογος που έκανες με το Χρήστο ήταν αυτός που περίπου θα έκανα και εγώ... Θα σου πω μόνο κάτι απλό...

Ζήτησα στην αρχή αυτού του θέματος ν' ανοίξει ένα πολ για το αν θέλουμε πολς. Το ζήτησα από όλη τη διαχειριστική ομάδα, απ' όλους τους μοντς και τον αντμιν... Στην αντίθετη περίπτωση θα είχα πάρει έως τώρα αρκετές απαντήσεις και θα είχα δημιουργήσει μία άποψη και όχι διαμάχες... Σε αυτή την περίπτωση......

....Περιμένω απάντηση από τη διαχειριστική ομάδα.... ακόμα....

Παιδια, σας διαβαζω με ευλαβεια και σεβομαι ολες τις γνωμες σας :grinning-smiley-043

Παρατηρω ομως οτι απο τη στιγμη που εξεφρασα τη γνωμη μου ξεκινησε μια "επιθεση" προς τη συντακτικη ομαδα. Δηλαδη επειδη τυχαινει να ειμαι στην συντακτικη ομαδα δεν θα πρεπει να λεμε και τη γνωμη μας? Εμενα δεν μου λεει κατι οτι ειμαι στην συντακτικη ομαδα. Εδω μεσα ειμαι επειδη εχω ενα χομπυ και για αυτο. Το οτι καποιοι ειναι διαχειριστες ή συντακτες, πρεπει να τους διαφοροποιει?? Θα μιλησω ομως για εμενα και μονο για εμενα, με ολο το σεβασμο που τρεφω για ολους σας. Γιατι πραγματικα οι περισσοτεροι απο εσας ειστε πιο παλιοι στο χωρο και ειναι αληθεια οτι οταν πρωτοξεκινησα στο φορουμ εμαθα παρα παρα πολλα πραγματα απο ολες σας τις αναφορες και τα θεματα που αναλυατε και σας ευχαριστω για αυτο. :worshippy:
Δεν επιδιωξα ποτε να ειμαι "συντακτης" ουτε και νιωθω παραπανω απο ενα απλο μελος σε αυτην την υπεροχη παρεα που μου κρατατε, κυριως τις στιγμες που ειμαι μονος στο γραφειο και θελω μια ωραια παρειτσα. Ισα ισα αισθανομαι πλυ τυχερος που ειμαι μερος αυτης, γιατι βλεπω οτι σε συγκριση με παρα πολλα φορουμ που εχω επισκευτει, υπαρχει πολυ καλο επιπεδο και καλοι ανθρωποι. Ειμαι ρομαντικος θα μου πειτε...ναι, ισως...αλλα αυτος ειμαι κι εκφραζω την γνωμη μου.
Οταν μου δοθηκε η ευκαιρια να γινω μελος της νεας κατηγοριας που λεγετε συντακτικη ομαδα, αισθανθηκα ενας βαρος ευθυνης καθως και αυτοκριτικης εαν μπορω και ειμαι καταλληλος για αυτο. Με διαβεβαιωσαν ομως τα υπολοιπα παιδια οτι ειμαστε μια παρεα απο χομπιστες και οτι οποτε εχουμε χρονο και μπορουμε θα γραφουμε κατι παραπανω, μετα απο τη σχετικη φυσικα ερευνα που θα καναμε. Κι ετσι και δεχτηκα. Μαλιστα ειναι αληθεια οτι ηθελα να αποχωρησω καποια στιγμη οταν δεν ειχα καθολου χρονο να ασχοληθω με το φορουμ, καθως οι επαγγελματικες μου υποχρεωσεις δεν μου αφηναν καθολου ελευθερο χρονο. Και τωρα τον τελευταιο παλι καιρο, που αφιερωνω αρκετη ωρα στο φορουμ, δεν σημαινει οτι δεν εχω δουλεια. Ισα ισα που κλεβω χρονο απο τη δουλεια μου για να τον αφιερωσω σε κατι που αγαπω, που το εχω χομπυ. Ομως να τονισω οτι δεν ειμαι επαγγελματιας στον χωρο κι ουτε προκειται, αφου οι σπουδες μου ειναι σε διαφορετικο χωρο. Απλα διαβαζω κι ενημερωνομαι, οποτε εχω χρονο ή καλυτερα οποτε κλεβω χρονο απο την προσωπικη κ επαγγελματικη μου ζωη. Κι ουτε θα ζησω με αυτο, εαν δεν στρωθω στη δικια μου δουλεια να δουλεψω, να βγαλω χρηματα ωστε αργοτερα να μπορω να απολαβω με τους καρπους της εργασιας μου καποια απο τα χομπυ μου, που θα χρειαστουν και καποια εξοδα φυσικα!
Τελος, σαν συντακτικη ομαδα δεν εχουμε καμια επιπλεον αρμοδιοτητα, ουτε μπορουμε να ανοιξουμε μονοι μας poll ουτε και τιποτα παραπανω απο οσα δικαιωματα εχει ενα μελος. Κι ουτε ποτε μα ποτε δεν εχω σηκωσει poll!!! Χθες ηταν η πρωτη μου φορα που το σκεφτηκα, οπως πολλοι θα μπορουσαν απο τα μελη. Κι απλα ακολουθησα τη διαδικασια να επικοινωνησω με τον αντιστοιχο διαχειριστη της κατηγοριας.
Ξαναλεω οτι δεν ειμαι επαγγελματιας! Χομπιστας ειμαι παιδια που μαθαινει καθε μερα και κανει και λαθη επισης.
Συγνωμη εαν σας κουρασα. Οσο για τον αν θα παραμεινω στη συντακτικη ομαδα...αυτο το σκεφτομαι πια σοβαρα...
Σας ευχαριστω ολους που με διαβασατε (οσοι αντεξατε φυσικα :grinning-smiley-043)

Last edited:
Καλα, καλα...

Περιμενετε τωρα σε λιγο που θα γινω ταμίας στο σωματειο, και θα σας τσακισω στα προστιμα....

Πανο, μην το παιρνεις τοσο σοβαρα το θεμα και κακως το προσωποποίησε ο Τακης οπως προειπα.

Κανεις δεν τα εχει με κανεναν, και κακως γινεται αυτου του ειδους η πολωση .

Απάντηση: Re: Γκάλοπ!

Καλα, καλα...

Περιμενετε τωρα σε λιγο που θα γινω ταμίας στο σωματειο, και θα σας τσακισω στα προστιμα....

Σε ποιο ?

(φτου κακα 4)

Exω παρατηρησει οτι τα πιο "εμπρηστικα" νηματα τα ανοιγει ο ΝΕΚΤΑΡ author και του παροντος :

Ανθελληνικές προκλήσεις στα Σκόπια
«Βροχή» τα πρόστιμα από την Τροχαία
Θα βάζατε ποτέ την φωτογραφία σας σε ένα forum?

Μιλαμε για ενα παλληκαρι που τον εχει φαει η "δουλεια" στο γραφειο :flipout: και μας εχει μουρλανει στα ασυμμετρα νηματα.

Προτεινω να του παρουμε ASAP ενα προβολι μπας και ξαναγυρισει στα τεχνικα θεματα .

ASAP

Εγω λεω να τον βαλουμε να κανει δουλεια
(θα μας ερθει φτηνοτερα)

Πως με ειδατε?
Θα κανω για ταμιας - τσιφουτης??