Ευτυχώς και μια κριτική από κάποιον που είδε την ταινία! Γιατί μέχρι τώρα όλοι εκφέρουν γνώμη χωρίς να την έχουν δει!!!! Ελλαδάρα.....Λοιπόν γύρισα πριν λίγο από το Σινεμά….μπορω να πω ότι μου άρεσε η ταινία. Έχει ρυθμό, έχει δράση, έχει ανατροπές, ωραία σκηνοθεσία και φωτογραφία, γενικά περνάς ευχάριστα 2:30 ώρες και δεν το καταλαβαίνεις πως περνάει η ώρα.
Οκ δεν ειναι σαφώς σαν την πρώτη καθώς έχει κάποια θεματάκια σε κάποια σημεία με το σενάριο και κάποιες υπερβολές, αλλά για μένα άξιζε, την περίμενα χειρότερη με κάποια πραγματα που είχα διαβάσει.
Ενα 7,5 από εμένα τιμιοτατη…
Ισχύει, αν δεν δεις κάτι μόνος σου δεν μπορείς να έχεις άποψη μόνο και μόνο διαβάζοντας απόψεις και κριτικές.Ευτυχώς και μια κριτική από κάποιον που είδε την ταινία! Γιατί μέχρι τώρα όλοι εκφέρουν γνώμη χωρίς να την έχουν δει!!!! Ελλαδάρα.....
, δεν δένεσαι να το πω αλλιώς τόσο πολύ με τους χαρακτήρες.
Αυτός όμως που δεν πείθει είναι ο πρωταγωνιστής. Συγνώμη αλλά δεν κάνει ο άνθρωπος για τέτοιο ρόλο. Φιλότιμες προσπάθειες, την ίδρωσε την πανοπλία του , αλλά δεν πείθει. Σαν φωνή και κυρίως σαν φάτσα. Δεν ξέρω που είδε ο ριντλεϊ Σκοτ τον ιδανικό ηθοποιό.
Αν ήταν άλλος σε στυλ Ράσελ Κρόου θα ήταν 2 κλάσεις πάνω η ταινία.
Ο πρωταγωνιστης μακαρι να κανω λαθος απο οτι βλεπουμε αλλα μπροστα στον Ρασελ Κροου της εποχης εκεινης μοιαζει με αχυρο.
Απαθες βλεμμα, κακη χροια φωνης.....αδιαφορη παρουσια.
Ναι η αλήθεια είναι ότι το σενάριο έχει κάποιες υπερβολές, το είχα αναφέρει εξαρχής, και εκεί είναι που το έκοψα και βαθμούς, αλλιώς άνετα θα του έβαζα πάνω από 8.Αυτό που με ξένισε και μου φάνηκε πολύ περίεργο ως υπερβολικό είναι το ότι :
ένας έμπορος σκλάβων να θέλει να γίνει αυτοκράτορας ! Να σκοτώνει τους αυτοκράτορες με τόση άνεση λες και σκοτώνει περαστικούς στον δρόμο. Που είναι οι φρουροί; Για αυτοκράτορα της Ρώμης μιλάμε
Ναι δυστυχώς.
Είναι δυνατόν να μην το βλέπει αυτό ένας σκηνοθέτης αυτού του βεληνεκούς;
Απλά σε αυτό φταίει και το σενάριο, δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με το την πρώτη ταινία, ούτε οι διάλογοι. Οπότε συνδιαστικά με τον πρωταγωνιστή που δεν είναι και αυτός στο ίδιο επίπεδο έχουμε το θέμα αυτό. Απλά επιμένω ότι δεν είναι τόσο κακός, έτσι και αλλιώς για μένα η πρωτη ταίνια είναι κορυφαία και ταινία του 9-9,5...με εξαιρετική ερμηνία από τον Ράσελ...ε ήταν αδύνατον sequel τέτοιας ταινίας να την πλησιάσει. Οπότε λαμβάνοντας αυτά υπόψην η ταινία βγήκε αρκτά καλή σαν πακέτο, πάνω από αυτό που προσδοκούσα.Όπως είπες κι εσύ αν δεν δένεσαι με τους χαρακτήρες, ειναι αποτυχημένη επιλογή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.