Στείλε πμΕδώ μάλλον την πατήσαμε.
Θα πρέπει να καταφύγεις στην παρανομία...
Με την αναβάθμιση στο τελευταίο firmware το Μ11 υποστηρίζει και Google play!!!!Αν έχεις την δυνατότητα πάρε το M11 ή το M11pro.
Θα με ευχαριστήσεις αργότερα!
Από εκεί και πέρα πετάς τα λεφτά σου , πίστεψε με τα έχω ακούσει όλα.
Με την αναβάθμιση στο τελευταίο firmware το Μ11 υποστηρίζει και Google play!!!!
Περίεργο που δεν το υποστήριζαν ως τώρα. Όταν είχα κάνει δοκιμή στα Fiio X5 (προηγούμενη σειρά) το υποστηριζαν και είχα ακούσει μουσικά Youtube.Με την αναβάθμιση στο τελευταίο firmware το Μ11 υποστηρίζει και Google play!!!!
Για τα In-Ear ακουστικά της Fiio καμμία γνώμη; Έχει κανένας άμεση εμπειρία, έχει ακούσει κάποια;
Θα με ενδιέφερε ίσως να δοκιμάσω...
Και βέβαια! Έχουμε και σχετικό νήμα. :a0210:Καλησπέρα παιδιά μία παρένθεση!Για άτομα που δυστυχώς δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα,η άλλους που θέλουν κατι για 2ο..Kz EDR2!!!Τα έχω στην κατοχή μου, τώρα μιλάμε για περίπου 4 η απλή εκδοση και 6 η με το μικρόφωνο.Βεβαια επειδή έγινε πάταγος,δε ξέρω αν τα βρείτε.Τα ακουστικά απλά δεν υπάρχουν!!!!!(Αν θέλετε ποσταρω και το review μου)
Η πρόταση σου ήδη λήφθηκε πολύ σοβαρά υπ' όψη!Δυστυχώς χρόνος για κουβέντα δεν υπάρχει!!!
Αν ψάχνεις ψείρα τονικά ισορροπημένη με πολύ καλή σκηνή , καθαρότητα , άριστη εφαρμογή και αμελητέο βάρος / όγκο τότε η επιλογή ακούει στο όνομα
Final Audio B3.
Η πρόταση σου ήδη λήφθηκε πολύ σοβαρά υπ' όψη!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.