Γνώμες για HDTV 37-42" με 1200 euro...

πέρα από τα εμφανή το θέμα είναι να την έχει κάποιος να δούμε αν παίζουν όμορφα 1080p/24

Σοβαρό για την LF75 ούτε εγώ βρίσκω ... έχει ένα σύντομο στο γερμανικό Chip εδώ μεταφρασμένο από google:

http://translate.google.com/transla...tid1=9227&tid2=0&langpair=de|en&hl=en&ie=UTF8

Εδώ ένα κάπως πιο αναλυτικό για την D3500:

http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2008/02/24/Sony-Bravia-KDL-40D3500-40in-LCD-TV/p1

thx για τα reviews... της 3500 το είχα δει γιαυτό κ είμαι επιφυλακτικός... το άλλο το διάβασα τώρα (όσα βγάζω άκρη από τη "μεταφραση" αλλά δε βλέπω κάτι τραγικό...

απο support τί λένε οι LG? έχω αρχίσει κ γέρνω προς αυτή να είναι κ σετ με το LG HT-552TH...

θα ξεκινήσω και worklog για το htpc... έχω πολλά spare watercooling parts από παλιότερα project οπότε θα πάω για κάτι καλό κ silent:drummer:

00225147.jpg

μόλις παρήγγειλα κουτάκι :D

Θα έχεις το HTPC δίπλα σου??? Ή η μεγάλη οθόνη χρησιμεύει σε κάτι άλλο???

είναι το silverstone lc18 και στην τιμή που το πήρα άξιζε μόνο κ μόνο για το εφέ... dual screen θα την έχω... μπορείς σε αυτή να βγάζεις διάφορα ρυθμιστικά και ίνφο, ή οτιδήποτε άλλο...

Δεν κατάλαβα. Δλδ αντί να δείχνει ότι δείχνει μια κλασσική οθόνη, με IE, Word κτλ, μπορείς να το βάλεις να δείχνει ένα wallpaper + extra info από κάποιο πρόγραμμα???
Ρωτάω γιατί σκοπεύω να πάρω HTPC case και λέω να πάρω το Silverstone GD1(αν δεν κάνω λάθος) που έχει μια μικρή LCD οθόνη όπου γράφει τα info. Βασικά εγώ για το IR τηλεχειριστήριο το θέλω παρά για την οθόνη, αλλά επειδή είναι πιο ωραίο από ένα άλλο case το οποίο έχει μικρότερη οθόνη, λέω να πάρω αυτό. 200 ευρώ κάνει. Ακριβό σε σχέση με τα απλά case. Για να καταλάβεις το τωρινό μου desktop case κάνει μόλις 25 ευρώ(+-1 ευρώ :p)!!! Και είχε και ένα μούφα PSU (350W) μαζί. :p

Edit: Μόλις είδα ότι το LC18 κάνει 600+ ευρώ!!! Πόσα το αγόρασες???

Last edited:
Παιδιά, για να μην ξεφεύγουμε πολύ, υπάρχει η σχετική κατηγορία που μπορείτε να βρείτε όλες αυτές τις πληροφορίες που χρειάζεστε σχετικά με τα HTPC. Εαν το συνεχίσουμε εδώ, στο τέλος με άλλο θέμα ξεκίνησε ο φίλος και με άλλο θα καταλήξουμε.
-bye-

Δεν κατάλαβα. Δλδ αντί να δείχνει ότι δείχνει μια κλασσική οθόνη, με IE, Word κτλ, μπορείς να το βάλεις να δείχνει ένα wallpaper + extra info από κάποιο πρόγραμμα???
Ρωτάω γιατί σκοπεύω να πάρω HTPC case και λέω να πάρω το Silverstone GD1(αν δεν κάνω λάθος) που έχει μια μικρή LCD οθόνη όπου γράφει τα info. Βασικά εγώ για το IR τηλεχειριστήριο το θέλω παρά για την οθόνη, αλλά επειδή είναι πιο ωραίο από ένα άλλο case το οποίο έχει μικρότερη οθόνη, λέω να πάρω αυτό. 200 ευρώ κάνει. Ακριβό σε σχέση με τα απλά case. Για να καταλάβεις το τωρινό μου desktop case κάνει μόλις 25 ευρώ(+-1 ευρώ :p)!!! Και είχε και ένα μούφα PSU (350W) μαζί. :p

Edit: Μόλις είδα ότι το LC18 κάνει 600+ ευρώ!!! Πόσα το αγόρασες???

200 το τσίμπησα:afro: (brand new). 100 ήταν το budget μου για case αλλά νομίζω άξιζε...

χωρίς remote είναι αυτό...

γενικά σε dual view μπορείς είτε να δείχνεις το ίδιο πράγμα είτε τη 2η οθόνη να την έχεις extention της πρώτης... άρα να πετάξεις σε αυτή ρυθμιστικά, info monitors, κ οτιδήποτε άλλο... αλλά κ κατευθείαν το λειτουργικό να χειριστείς...

σε αυτό που λες είναι γραμμών (vfd νομίζω) και απλά στέλνεις επιλεκτικά κάποιες ίνφο...

Ήταν βιτρίνας και από γνωστό ή έτσι στο άσχετο βρέθηκε κάποιος τρελός μαγαζάτορας και στο έδωσε 200??? Ή στο έδωσε 200 επειδή έχασε το remote??? Ή το σκότωσε γιατί έβλεπε ότι δεν το πούλαγε??? Ή...??? Μπορείς τουλάχιστον να βρεις το remote ή δεν έχει καν remote αυτή η έκδοση που αγόρασες???
Ναι. Σου δείχνει μόνο τα info που θέλεις.
Πάντως αν δεν έχει remote και το συνδέσεις στην TV, τότε πιστεύω πως χάνεις πολλά. Με το remote μπορείς ακόμη και να χειριστείς το mouse!!! Ενώ με virtual πληκτρολόγιο, μπορείς να γράφεις κιόλας (μόνο που αυτό θα είναι κάπως δύσκολο και αργό :p). Η άποψη μου δλδ. Φυσικά μπορείς να πάρεις extra remote για το PC, αλλά δεν ξέρω τιμές και τι παίζει γενικά μ' αυτά. Για αυτό θέλω να πάρω ένα case με inbuilt IR για remote και να τελειώνω. ;)
Πες εντυπώσεις όταν το στήσεις το σύστημα.

τρελός φίλος product manager;) last κομμάτι σφραγισμένο, τιμή για "ξεστοκάρισμα"...;)

remote δεν έχει... φτηνά είναι...

κάποιος που να έχει την samsung le40m86 να πει γνώμη? διαβάζω πολύ καλά λόγια αλλά είναι -2"...