Γνώμες για HDTV 37-42" με 1200 euro...

Γνωμη μου να κοιταξεις και τις Plasma σε αυτη την κατηγορια μιας και θα βλεπεις εργα. H μεγιστη αναλυση δεν ειναι το παν στην τηλεοραση οπως θα ανακαλυψεις. Υπαρχουν 50αρες καλες μαρκες με 1300 Ευρω.

Οπως ισως εχεις προσεξει στα μαγαζια οι πλασμα ειναι χωριστα απο τις LCD.

Οι ιδιοκτήτες στο εξωτερικό

Εγώ την έχω σπίτι και προβλήματα ΔΕΝ έχω !! Δεν ξέρω τι λένε στην αλλοδαπή αλλά ημεδαπώς είμεθα (υπερ)ευχαριστημένοι για τα λεφτά που δώθηκαν για την αγορά της

θα πάω τελικά σάββατο να δω κ από κοντά μερικές... αν με ικανοποιεί η lg θα πάρω αυτή... αλλιώς υπάρχι πρόβλημα... η sony 40v3000 αξίζει τα λεφτά της? σε σχέση με την lg?

Εγώ την έχω σπίτι και προβλήματα ΔΕΝ έχω !! Δεν ξέρω τι λένε στην αλλοδαπή αλλά ημεδαπώς είμεθα (υπερ)ευχαριστημένοι για τα λεφτά που δώθηκαν για την αγορά της

Kαι εγω το ιδιο..ειμαι υπερ ευχαριστημενος...
Και αμα δεν ημουνα θα το ελεγα..σιγα δικια μου ειναι η Σαμυ στην τελικη..Απλα δεν μπορω συνεχεια την μουρμουρα για την συγκεκριμενη τηλεοραση που δημιουργειται και απο ατομα που δεν την εχουν σπιτι τους...:grinning-smiley-043

θα πάω τελικά σάββατο να δω κ από κοντά μερικές... αν με ικανοποιεί η lg θα πάρω αυτή... αλλιώς υπάρχι πρόβλημα... η sony 40v3000 αξίζει τα λεφτά της? σε σχέση με την lg?

σιγουρα τα αξίζει τα λεφτά της

σιγουρα τα αξίζει τα λεφτά της

και v3000 vs m86???
111.gif
118.gif

λοιπόν, σήμερα πήγα μια βόλτα... κωτσόβολος μόνο αρχαιολογίες... στο media markt ρέντη είχε δίπλα παρα δίπλα τις 42fl75 και 40m86... ομολογώ πως η samsung έχει πολύ καλύτερο μαύρο και πιο καλή εικόνα στα αναλογικά. μόνο αρνητικό ένα έντονο κοντράστ που μεγένθυνε τις όποιες ατέλειες του αναλογικού αλλά ίσως ήταν απλά έμα ρύθμισης, και δεν είχε κ το χειριστήριό της να παίξω... η lg εμφάνιζε τεχνουργήματα σε κάποια σημεία, moire και ένα ελαφρύ τρεμόπαιγμα κυρίως σε ένα δικό τους κανάλι με ένα επαναλαμβανόμενο φιλμάκι από μέρη του μαγαζιού, προιόντα κλπ... στις ίδιες σκηνές η m86 ήταν άψογη... το τρεμόπαιγμα πάντως η lg το είχε παντού...

θα πείτε ωραία, αποφάσισες... ΟΜΩΣ το θέμα είναι ότι εκεί που φοβόμουν μην η γυναίκα γκρινιάξει κ πει τι γαϊδούρι είναι αυτό, τις είδε και μπάνισε κάτι 46άρες... και επειδή είναι πολλές για το χώρο μας μου ζητάει 42 κ όχι 40... αυτο θα πει μπλέξιμο...

υπάρχει αντίστοιχη 42άρα με την εικόνα κ τα specs της 40m86???

θα πείτε ωραία, αποφάσισες... ΟΜΩΣ το θέμα είναι ότι εκεί που φοβόμουν μην η γυναίκα γκρινιάξει κ πει τι γαϊδούρι είναι αυτό, τις είδε και μπάνισε κάτι 46άρες... και επειδή είναι πολλές για το χώρο μας μου ζητάει 42 κ όχι 40... αυτο θα πει μπλέξιμο...
υπάρχει αντίστοιχη 42άρα με την εικόνα κ τα specs της 40m86???

Toshiba 46XF355 , 46αρα σε μεγεθος 42αρας.

Re: Απάντηση: Re: Γνώμες για HDTV 37-42" με 1200 euro...

Philips 42PFL9732 -bye-

Τον ανεβασες οικονομικα πολυ τον πηχη. Καλυτερα την 46ΧF. Δεν εινακ και τοσο ακριβη.

40m86 λέω τελικά... ψάχνω από που τώρα... θα τηλ αύριο ηχοέκφραση που είναι το πιο φτηνό και κοντινό...