Γνώμες για το STYLOS STYX USB DAC

Re: Απάντηση: Γνώμες για το STYLOS STYX USB DAC

Αυτο απο που προκυπτει?

ενοοω με βαση τα λιγα στοιχεια που βρηκα για το stylos styx οτι το μονο "κολπο" που εχει για να μειωσει το jitter ειναι το upsampling.
οχι οτι ειναι γενικα ο μονος τροπος μειωσης εαν αυτο καταλαβες...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γνώμες για το STYLOS STYX USB DAC

bre δεν μιλησα για το stylos. γενικα μιλουσα. εαν ομως ΔΕΝ ΕΧΕΙ κατι ιδιαιτερο για τον συγκεκριμενο σκοπο, αστα να παν...
περιμενουμε ενημερωση λοιπον...

θα δουμε κατσε να ερθει να το παρει ο Μιχαλης και θα δουμε τι ψαρια πιανει...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γνώμες για το STYLOS STYX USB DAC

δεν εχω ρε φιλε γιατι το site τους ειναι κατω...και εγω απο εκει εχω δει καποια πραγματα....

καταρχην δε μιλησα για το Styx μιλησα για το HAD. Δηλαδη DAC των 10.000 Ευρω και οχι των 100...

οσον αφορα για τη προσπαθεια διαφημισης παρακαλω να ειμαστε συνεπεις και να κατηγορουμε κοσμο καθε φορα που αναφερει οποιοδηποτε DAC τοτε, οκ?

Στο λέω γιατί σε καθε νήμα για dac προβάλεις σθεναρά το
συγκεκριμένο σαν να μην υπάρχει τίποτα άλλο στον κόσμο..Τα οκ στο τέλος
καλύτερα να σου λείπουν...

βλεπε Antilope, DCS, Weiss, Esoteric, Benchmark κλπ που ειναι τα αγαπημενα στο forum μας....

Και εσύ τι προσπαθείς τώρα, να δημιουργήσεις καινούρια αγάπη?

αν εγραφα τις ιδιες ακριβως κουβεντες για ενα Esoteric θα μου ελεγες τετοιες κουβεντες?

Φυσικά, αν και δεν μιλάμε για το ίδιο όνομα σαν κατασκευστή

τετοιες ατακες ακουστηκαν και για το παιδι που εγραφε για τα MSB και δε κουνηθηκε φυλλο....

Εχεις χάσει τεύχη..Και κλειδώθηκε το νήμα και ban πέσανε..

παιδια βαλτε μια λιστα για ποια DAC πρεπει να γραφουμε την αποψη μας αν ειναι να μη θεωρηθει διαφημιση για να μην ακουγονται τετοιες προσβολες, οκ?
και που να ειχα οικονομικη αναγκη σαν κατι τελειωμενους που λυμαινονται το χωρο του high end δηλαδη τι θα ακουγα....

Μην επαναλάβεις σε παρακαλώ αυτού του τύπου την ειρωνεία...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γνώμες για το STYLOS STYX USB

Για το παιδι με το MSB εισαι σιγουρος οτι δεν κουνηθηκε φυλλο?
ανω-κατω τον κανανε!!(περι διαφημισης και κατι τετοια!!):chinscratch:

δε καταλαβες αυτο ακριβως εννοω οτι του την πεσανε οτι κανει διαφημιση επειδη εγραφε για ενα μηχανακι που το γουσταρει...Αυτο δεν ειναι ωραιο πραγμα...

αλλο να υποστηριζεις την προτιμηση σου για ενα ντακ κι αλλο να θαβεις ταυτοχρονα καποιο αλλο απαξιωνοντας το,αυτο ειχε γινει με τον συγκεκριμενο που ηθελε σωνει και καλα να μας πεισει οτι το ενα επαιζε μουσικη και το αλλο ηταν για τα μπαζα!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γνώμες για το STYLOS STYX USB DAC

φιλε το Stylos HAD το αναφερω μονο και μονο γιατι ειναι το μονο που θεωρω καλυτερο απο το Weiss Medea που εχω σε κοστος που ισως καποτε να το αγοραζα (υπαρχουν και αλλα αλλα πρεπει να πουλησω κανα οικοπεδο)....

με λιγα λογια ειναι το μονο που θεωρω αναβαθμιση σε σχεση με αυτο που εχω... για αυτο και μου αρεσει να γραφω για αυτο...

τωρα εαν το ξερει κανεις η οχι, αν το αναφερει το Absolute Sound η το Stereophile αυτο δε με πολυ απασχολει.... εγω αυτη την περιοδο αυτο θεωρω αξιο αναφορας και με αυτο ασχολουμε....

εαν κερδισω το lotto ομως θα γραφω συνεχεια για το Vekian και το Orpheus Labs Heritage οποτε θα σταματησω να ενοχλω οσους ενοχλουνται το Stylos....

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γνώμες για το STYLO

δεν εχω ρε φιλε γιατι το site τους ειναι κατω...και εγω απο εκει εχω δει καποια πραγματα....

καταρχην δε μιλησα για το Styx μιλησα για το HAD. Δηλαδη DAC των 10.000 Ευρω και οχι των 100...

οσον αφορα για τη προσπαθεια διαφημισης παρακαλω να ειμαστε συνεπεις και να κατηγορουμε κοσμο καθε φορα που αναφερει οποιοδηποτε DAC τοτε, οκ?

βλεπε Antilope, DCS, Weiss, Esoteric, Benchmark κλπ που ειναι τα αγαπημενα στο forum μας....

αν εγραφα τις ιδιες ακριβως κουβεντες για ενα Esoteric θα μου ελεγες τετοιες κουβεντες?

τετοιες ατακες ακουστηκαν και για το παιδι που εγραφε για τα MSB και δε κουνηθηκε φυλλο....

παιδια βαλτε μια λιστα για ποια DAC πρεπει να γραφουμε την αποψη μας αν ειναι να μη θεωρηθει διαφημιση για να μην ακουγονται τετοιες προσβολες, οκ?

και που να ειχα οικονομικη αναγκη σαν κατι τελειωμενους που λυμαινονται το χωρο του high end δηλαδη τι θα ακουγα....

δε καταλαβες αυτο ακριβως εννοω οτι του την πεσανε οτι κανει διαφημιση επειδη εγραφε για ενα μηχανακι που το γουσταρει...Αυτο δεν ειναι ωραιο πραγμα...
Eιναι πραγματι λυπηρο!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γνώμες για το S

Eιναι πραγματι λυπηρο!!

Λυπηρό είναι το φαινόμενο σε κάθε πρόταση ή νήμα
για dac να ξεπροβάλει μια συγκεκριμένη εταιρία ( συνήθως με ιστοσελίδα
υπο κατασκευήν) σαν μοναδική λύση...

Τέλος πάντων θα περιμένουμε να τα δούμε και να τα ακούσουμε
στην Εκθεση..

αλλο να υποστηριζεις την προτιμηση σου για ενα ντακ κι αλλο να θαβεις ταυτοχρονα καποιο αλλο απαξιωνοντας το,αυτο ειχε γινει με τον συγκεκριμενο που ηθελε σωνει και καλα να μας πεισει οτι το ενα επαιζε μουσικη και το αλλο ηταν για τα μπαζα!

ρε φιλε ανηκαν σε αλλη κατηγορια τιμης....

αυτα ειναι σχετικα παντα.... μπορει συγκριτικα να ηταν μεγαλη διαφορα....

συμφωνω οτι το θαψιμο δεν ειναι και πολυ ευχαριστο για τους κατοχους του "θαμμενου" αλλα καμια φορα συμβαινει....

μη το παιρνουμε και προσωπικα επειδη καποιος δε γουσταρει το μηχανακι μας....

Για καποιο λογο,DAC'S βγαζουν τα"χειροτερα" απο μεσα μας.Δεν καταλαβαινω γιατι.Παντα σε καβγα καταληγουμε!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γνώμες για το S

Λυπηρό είναι το φαινόμενο σε κάθε πρόταση ή νήμα
για dac να ξεπροβάλει μια συγκεκριμένη εταιρία ( συνήθως με ιστοσελίδα
υπο κατασκευήν) σαν μοναδική λύση...

Τέλος πάντων θα περιμένουμε να τα δούμε και να τα ακούσουμε
στην Εκθεση..

οταν γινω αντιπροσωπος θα το κατεβασω στην εκθεση για σενα :BDGBGDB55:

μη το παιρνουμε και προσωπικα επειδη καποιος δε γουσταρει το μηχανακι μας....

σωστά, αλλιώς με τόσα άσχημα που έχω πεί για τα Tidal δεν έπρεπε να μου μιλάνε ο Χιούστον και ο Geopolitis :BDGBGDB55: