Γνώμες και Προτάσεις για 42" LCD

Πέρυσι ίσως.

Όχι πια.

Εγω για περυσι μιλαω.

Δεν ειπα για σημερα γιατι πλεον δεν ειναι κορυφαια αλλα παραμενει πολυ καλη κατα την γνωμη μου και στα 999 ευρω αποτελει φοβερη ευκαιρία.-bye-

Mα τι ειναι αυτο που μια κορυφαια -οπως τις λετε - τηλεοραση φετος, του χρονου να ειναι μετρια, αν οχι κακη.

Μην μου πειτε οτι αυτη που θα βγει του χρονου ειναι καλυτερη.

Τριχες.

Εχουμε ξεφυγει τελειως...

ρε παιδιά, είτε πέρυσι είτε φέτος, το θέμα του αν έχει καλή κίνηση δεν είναι το ίδιο;
Αν για κάποιον είναι ικανοποιητική ή ευχάριστη ή... (η κίνηση!), ΟΚ. Όμως αυτό δεν την κάνει καλύτερη από ότι είναι!

Η κινηση της σε σχεση με τα φετεινά μοντέλα είναι μέτρια.

Μέσα σε ένα χρόνο έχει γίνει κοσμογονία στις LCD & Plasma.

ναι καλα.... και πριν απο 3 χρονια ας πουμε, δεν βλεποντουσαν...

-Εγω αγορασα την 46Χ 2492,το ξερει ολο το φορουμ απο που και ποτε και μαζι με ποιους
-Η Χ τοτε κοστιζε 3000 σε 40'' αρα αποκλειεται να την πηρες τοσο.

Διαλογοι εκνευριστικοι,παραλογοι και που εκθετουν οσους δεν γνωριζουν τι ακριβως λεει ο αλλος.

Γιατί δεν γράφεις ότι την πήρες κάτω από ειδικό καθεστός σε ειδική τιμή και από μέρος της Ελληνικής επικράτειας που έχει άλλο ΦΠΑ;

Γιατί στην Αθήνα η τιμή που αναγράφεις δεν υπάρχει...έξω από την Sony Hellas.
Και σίγουρα δεν υπήρχε τον Ιανουάριο του 2008.

Γιάννη (Ποταμάκι) η D3000 είναι επαγγελματίας μπροστά στην samsung...δεν νομίζω πως έκανες κακή επιλογή! Νομίζω και ο smoothy θα συμφωνούσε αν ήταν εδώ και δεν είχε πάει στο GP να χάσει την ώρα του και να χαλάσει την ακοή του....

ναι καλα.... και πριν απο 3 χρονια ας πουμε, δεν βλεποντουσαν...

Τι πριν 3 χρόνια...πριν 15 μήνες σύμφωνα με τις δικές μου απαιτήσεις.

απλά η άποψη μου είναι, ότι και σε σχέση με τα περσινά μοντέλα (LCD και plasma) ήταν μέτρια και ότι και αντικειμενικά είναι μέτρια (η κίνηση της Μ86 πάντοτε!). Βέβαια για τα λεφτά και για LCD είναι καλή περίπτωση.
είναι όμως, ας πούμε, καλύτερη περίπτωση από μια LG 5000 (δεν την έχω δει κάπου), ρωτώ?

Last edited:
Τι πριν 3 χρόνια...πριν 15 μήνες σύμφωνα με τις δικές μου απαιτήσεις.

Αν θελεις πες μας
Εχεις tv. Ποια ?
Καθε ποτε αλλαζεις TV ετσι ωστε να ικανοποιει τις απαιτησεις σου ?

Η κινηση της σε σχεση με τα φετεινά μοντέλα είναι μέτρια.

Μέσα σε ένα χρόνο έχει γίνει κοσμογονία στις LCD & Plasma.

Δεν θέλω να σας νευριάσω αλλά απο την εμπειρία μου πιστεύω πως δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα το ενδιαφέρον σε LCD μεριά 1 χρόνο τώρα ενώ οι PLASMA στο ίδιο διάστημα αλλάξανε φήμη, όνομα, χαρακτηρισμούς, πάνελ, τεχνολογίες και .... τιμές ....down down down

Κοσμογονία θα είχαν φέρει και οι Panasonic LCD 2008 αν υπήρχαν διαθέσιμες, καθώς χρησιμοποιούν 1ης τάξεως ηλεκτρονικά κ πάνελ χωρίς να επιβαρύνουν το κόστος κτήσης τους στον θεό...αυτές και αν αλλάξανε προς το καλύτερο με διαφορά απο πέρσι.

Οι υπόλοιπες, απλά επαναλαμβάνονται κ ανακυκλώνονται...υπομονή μέχρι να σκάσουν οι πρώτες με DLNA πάνω μπας και δώσουμε άλλη πνοή στα υπάρχων ασύρματα οικιακά μας δίκτυα...

Μην μου ορμήσετε όλοι, γνώμη μου λέω

Απάντηση: Re: Γνώμες και Προτάσεις για 42" LCD

Δεν θέλω να σας νευριάσω αλλά απο την εμπειρία μου πιστεύω πως δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα το ενδιαφέρον σε LCD μεριά 1 χρόνο τώρα ενώ οι PLASMA στο ίδιο διάστημα αλλάξανε φήμη, όνομα, χαρακτηρισμούς, πάνελ, τεχνολογίες και .... τιμές ....down down down

Κοσμογονία θα είχαν φέρει και οι Panasonic LCD 2008 αν υπήρχαν διαθέσιμες, καθώς χρησιμοποιούν 1ης τάξεως ηλεκτρονικά κ πάνελ χωρίς να επιβαρύνουν το κόστος κτήσης τους στον θεό...αυτές και αν αλλάξανε προς το καλύτερο με διαφορά απο πέρσι.

Οι υπόλοιπες, απλά επαναλαμβάνονται κ ανακυκλώνονται...υπομονή μέχρι να σκάσουν οι πρώτες με DLNA πάνω μπας και δώσουμε άλλη πνοή στα υπάρχων ασύρματα οικιακά μας δίκτυα...

Μην μου ορμήσετε όλοι, γνώμη μου λέω
θα συμφωνήσω!!!!
με επιφύλαξη για τις panasonic LCD, όπου δεν γνωρίζω καθόλου το θέμα.

Ούτε εγώ τις έχω δεί να παίζουν, απλά απο specs στα χαρτιά και σε φωτογραφία πραγματικά μου κάνανε κάτι .... με κουνήσαν απο την θέση μου ρε παιδί μου ... και αναπαράγουν και βίντεο αρχεία απο SDHC ... σωστά τα λέω?

Αν θελεις πες μας
Εχεις tv. Ποια ?
Καθε ποτε αλλαζεις TV ετσι ωστε να ικανοποιει τις απαιτησεις σου ?

1) 37PX80. Για ''μικρή''.

Για μεγάλη περιμένω.
Αν η 50PZ800 επαληθεύσει τις ''προσδοκίες''...μάλλον αυτή.
Αν δεν έχει βγει κάτι άλλο στο μεταξύ.

2) Πολύ αραία και μετά από επισταμένη έρευνα.
Προσπαθώ να αγοράζω ώριμη τεχνολογία.

Το marketing δεν με αγγίζει.
Είμαι επαγγελματίας του χώρου οπότε δεν τσιμπάω.
Οι brand-ες δεν με γοητεύουν πια.
Μόνο τα πραγματικά καλά προιόντα.
Και μόνο όταν αυτα διατίθενται στην σωστή τιμή.

Ελπίζω να βρίσκεις ικανοποιητικές τις απαντήσεις μου.

Re: Απάντηση: Re: Γνώμες και Προτάσεις για 42" LCD

θα συμφωνήσω!!!!
με επιφύλαξη για τις panasonic LCD, όπου δεν γνωρίζω καθόλου το θέμα.

Είδα κάποια (νομίζω 37LZ80) πριν ένα δίμηνο σε άμεση αντιπαράθεση με την 37PX80...και μου είχε φύγει η ψυχή! ΑΠίστευτη τηλεόραση.
Απίστευτη εικόνα χωρίς ρυθμίσεις και λοιπές φανφάρες.

Όμως κόστιζε (Media markt) γύρω στα 1.800 ενώ η PX γύρω στα 950 τότε.
Για αυτό και προτίμησα την δεύτερη.

(Άσε που η πρώτη ήταν δέιγμα)

1) 37PX80. Για ''μικρή''.

Για μεγάλη περιμένω.
Αν η 50PZ800 επαληθεύσει τις ''προσδοκίες''...μάλλον αυτή.
Αν δεν έχει βγει κάτι άλλο στο μεταξύ.

2) Πολύ αραία και μετά από επισταμένη έρευνα.
Προσπαθώ να αγοράζω ώριμη τεχνολογία.

Το marketing δεν με αγγίζει.
Είμαι επαγγελματίας του χώρου οπότε δεν τσιμπάω.
Οι brand-ες δεν με γοητεύουν πια.
Μόνο τα πραγματικά καλά προιόντα.
Και μόνο όταν αυτα διατίθενται στην σωστή τιμή.

Ελπίζω να βρίσκεις ικανοποιητικές τις απαντήσεις μου.

Μωρε ικανοποιητικες ειναι οι απαντησεις σου, αλλα απο την αλλη,

_Στο μεταξυ που θα κανεις επισταμενη ερευνα δεν θα προλαβαινεις τις συνεχομενες εξελιξεις,

_Τα καλα του σημερα ειναι κακα, αντε μετρια σε πολυ λιγους μηνες,

_Η ωριμη τεχνολογια γινεται συντομα παλια,

_κλπ.

Την γνωμη μου λεω φυσικα.

Οταν ηταν να παρω εγω τηλεοραση, ειδα μια - δυο, μου αρεσε μια αλλη και την πηρα.

Γενικα, το τρομερο "κοσκινισμα" σε κατι το τοσο ρευστο, δεν το μπορω

Μωρε ικανοποιητικες ειναι οι απαντησεις σου, αλλα απο την αλλη,

_Στο μεταξυ που θα κανεις επισταμενη ερευνα δεν θα προλαβαινεις τις συνεχομενες εξελιξεις,

Α... αυτό το έχω δεχτεί...πάνω από δεκαετία.

_Τα καλα του σημερα ειναι κακα, αντε μετρια σε πολυ λιγους μηνες,

Σαφώς. Για αυτό θεωρώ ότι είναι κακό να κυνηγά κανείς την τεχνολογία.
Πιστεύω ότι θα πρέπει να βάζουμε τα σημάδια μας...και να ψωνίζουμε όταν πρέπει και όχι όταν θέλει ο κατασκευαστής.

_Η ωριμη τεχνολογια γινεται συντομα παλια,

Έχεις απόλυτο δίκιο.
Αλλά τουλάχιστον βρίσκεσαι με ένα προιόν που κάνει αυτό που υπόσχεται χωρίς να σε κάνει BETA tester.
Και σε καλή τιμή.

Την γνωμη μου λεω φυσικα.

Οταν ηταν να παρω εγω τηλεοραση, ειδα μια - δυο, μου αρεσε μια αλλη και την πηρα.

Γενικα, το τρομερο "κοσκινισμα" σε κατι το τοσο ρευστο, δεν το μπορω

Μωρέ κι εγώ το βαριέμαι...απλά επειδή εχω καεί παλαιότερα ψωνίζοντας συναισθηματικά, πλέον προσέχω αρκετά περισσότερο.

Μα να διαφωνούμε για προίοντα που πουλάνε και κονομάνε άλλοι;

Εμπειρίες περιγράφουμε. :ernaehrung004:

-bye-