Google Android™ 4.4 KitKat

Απάντηση: Google Android 4.4 «KitKat»

Τις έχω δει τις φώτο αλλα αυτο δεν σημαινει πως το εχουν πλήρως ετοιμο.
Ακομα δεν ξέρουμε στα σιγουρα πιο μηνα θα γινει η παρουσίαση του νέου μοντέλου

LG G2: Ξεκινάει η διανομή της αναβάθμισης σε Android 4.4 KitKat

mbbf.png

Από το λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter η LG Σαουδικής Αραβίας, μας έρχεται η είδηση για την επίσημη
αναγγελία της αναβάθμισης του LG G2 στην τελευταία έκδοση του Android μέσα στο μήνα.

Όπως ανακοινώνει η LG, η αναβάθμιση σε Android 4.4 KitKat θα διατεθεί για τους κατόχους του κορυφαίου
smartphone της LG, προς το τέλος Ιανουαρίου φέρνοντας αλλαγές κυρίως στις επιδόσεις της συσκευής αλλά
και σε διάφορες στυλιστικές αλλαγές στις ρυθμίσεις.

Αν και δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη ενημέρωση για διανομή της αναβάθμισης στην Ευρώπη, εντούτοις
πληροφορίες μας, αναφέρουν ότι στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να περιμένουμε την αναβάθμιση στις
περισσότερες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Η έκδοση του Android 4.4 KitKat για το LG G2 έχει γίνει διαθέσιμη από τα τέλη Νοεμβρίου πρώτα στην Κορέα,
με το παρακάτω βίντεο να αναδεικνύει τις σημαντικότερες αλλαγές.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

[via]

Για όσους ανυπομονούν να πάνε στην 4.4 να σας ενημερώσω να ετοιμαστείτε να βλέπετε πολλά κενά παράθυρα στα sites και στα φόρουμ (π.χ. κενά παράθυρα youtube μέσα στα posts) , διότι πλέον δεν υποστηρίζεται καθόλου το flash. Το τσέκαρα με το nexus στην 4.4.2

Υ.Γ. τρελά πλακάκια τα έχουν κάνει οι δυό τους και καθόμαστε εμείς σαν πρόβατα να "μαλώνουμε" για ποιό είναι καλύτερο.

Re: Google Android 4.4 «KitKat»

φίλος χτες μου είπε (google nexus) ότι δεν θα πάει στην 4.4 καθώς στην 4.3 υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον feature που στην 4.4 καταργήθηκε.
Αυτό είναι η δυνατότητα ελέγχου ανά εφαρμογή σε ποιές λειτουργίες του τηλεφώνου θα έχει πρόσβαση η εφαρμογή, κατι που μπορείς να κάνεις εκ των υστέρων και όχι απλώς να αποδεχτείς ό,τι θέλει ο κατασκευαστής της εφαρμογής κατά την εγκατάστασή της.

προσωπικά με χαροποιεί ιδιαίτερα που σταματάει η υποστήριξη του αισχρού flash και αναγκάζει τους providers να μεταβούν σε html5 ...οι σελίδες και τα video φορτώνουν 10 φορές πιο γρήγορα.

το youtube πλεον δεν θα σου δείξει ποτε κενο video αφού υποστηρίζει 100% html5, όπως και το vimeo!

όσον αφορά την εμπειρία μου με το 4.4 σε nexus 5 και nexus 7, είναι το πρώτο android που είναι αμεσα συγκρίσιμο σε εμπειρία χρήσης με το iOS (σε smoothness και response)

Το θεμα ειναι μεχρι την οριστική μετάβαση να υπάρχει εστω μια επιλογη για την συμβατοτητα.
Θα μπορουσε να ειναι με την μορφή on/off απο καποιο μενου ρυθμισεων.
Αθλιο το flash , βαρύ κτλ συμφωνώ ...

Αθλιο, βαρύ κλπ συμφωνώ αλλά εμένα μου την έπασε να βλέπω κενά παράθυρα σε ΟΛΑ τα sites που επισκέπτομαι καθημερινά. Ακόμα και στο δικό μας . Γι αυτό γύρισα στην 4.3

Re: Απάντηση: Google Android 4.4 «KitKat»

Αθλιο, βαρύ κλπ συμφωνώ αλλά εμένα μου την έπασε να βλέπω κενά παράθυρα σε ΟΛΑ τα sites που επισκέπτομαι καθημερινά. Ακόμα και στο δικό μας . Γι αυτό γύρισα στην 4.3

Που τα βλέπεις όλα αυτα βρε Τάσο, ειλικρινα;

Εγω με το iPad τοσο χρονια και δεν μου χει λείψει σχεδον ποτε το flash.

φίλος χτες μου είπε (google nexus) ότι δεν θα πάει στην 4.4 καθώς στην 4.3 υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον feature που στην 4.4 καταργήθηκε.
Αυτό είναι η δυνατότητα ελέγχου ανά εφαρμογή σε ποιές λειτουργίες του τηλεφώνου θα έχει πρόσβαση η εφαρμογή, κατι που μπορείς να κάνεις εκ των υστέρων και όχι απλώς να αποδεχτείς ό,τι θέλει ο κατασκευαστής της εφαρμογής κατά την εγκατάστασή της.

Αυτό νομίζω το κάνει η εφαρμογή app ops στην 4.4 αλλά πρέπει πια να το κατεβάσει κανεις ξεχωριστά και να το εγκαταστήσει, γιατί δεν ενσωματώνεται όπως λές απο την google στο 4.4

Πρέπει κάποια στιγμή να γίνει το βήμα και να προχωρήσουμε, ας αναλάβουν και τα sites το μερίδιο που τους αναλογεί.
Το flash ηταν και εξακολουθεί να είναι ένα αισχρο απόστημα

[Φήμες] Android KitKat σε Galaxy S3 και Note 2 στα τέλη Μαρτίου

Μπορεί η ενημέρωση του Galaxy Note 3 της Samsung σε Android KitKat να έχει ήδη ξεκινήσει, με το
update του Galaxy S4 να βρίσκεται «προ των πυλών», τα ερωτήματα παραμένουν για το τι θα συμβεί
με τις προηγούμενες εκδόσεις των ναυαρχίδων της Samsung, δηλαδή των Galaxy S3 και Note 2.​

Επί του θέματος λοιπόν, η ιστοσελίδα Android.gs αναφέρει πως επικοινώνησε με software engineer
της Samsung, ο οποίος επιβεβαίωσε πως και οι δύο αυτές συσκευές θα αναβαθμιστούν σε Android
KitKat στα τέλη του πρώτου τριμήνου της τρέχουσας χρονιάς, δηλαδή προς τα τέλη Μαρτίου, «λίγο
μετά την κυκλοφορία του Android 4.4 για Galaxy S4».

Ο ίδιος software engineer αναφέρει πως οι αλλαγές στο περιβάλλον εργασίας των Galaxy S3 και
Galaxy Note 2 θα είναι πολύ μικρές και πως η αναβάθμιση δεν θα προσφέρει νέα χαρακτηριστικά,
όσον αφορά στο λογισμικό, πέρα από τις αλλαγές που φέρει από μόνη της η νέα γενιά του mobile
λειτουργικού συστήματος της Google.

Φυσικά, η αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη σταδιακά και ανά περιοχή. Σε κάθε περίπτωση, περιμένουμε
και τις επίσημες ανακοινώσεις από την εταιρεία, οι οποίες αναμένεται να λάβουν χώρα στο προσεχές
χρονικό διάστημα.

3qcf.jpg

[via]

ευχάριστη εκπληξη είναι το "make movie" απο την νεα εφαρμογή "Photos"! εξαιρετικό αποτέλεσμα και πολύ γρήγορα για ταινιούλες του "ποδιού" απο τις φωτογραφίες / βίντεο που έχουμε στο κινητό.

Samsung: 15 συσκευές θα αναβαθμιστούν σε Android KitKat, bug fix για το Note 3

zdux.png

Σε μια αιφνιδιαστική κίνηση, η Samsung USA ανακοίνωσε τις συσκευές που θα λάβουν την ανανέωση λογισμικού σε Android
4.4.2. H λίστα αναβάθμισης ισχύει μόνο για την αμερικάνικη αγορά, με τις πιθανότητες να δούμε τα ίδια update και στα μέρη
μας να είναι ιδιαίτερα υψηλές. Πάμε να δούμε λοιπόν ποιες είναι αυτές οι συσκευές.

• Galaxy Note 3
• Galaxy S4
• Galaxy S4 mini
• Galaxy S4 Active
• Galaxy S4 zoom
• Galaxy Note II
• Galaxy Mega
• Galaxy S III
• Galaxy S III mini
• Galaxy Light
• Galaxy Note II
• Galaxy Note 8.0
• Galaxy Note 10.1
• Galaxy Note 10.1 2014 Edition
• Galaxy Tab 3

Οι αναβαθμίσεις θα ξεκινήσουν σταδιακά από σήμερα και μέσα στους επόμενους μήνες, ενώ, σύμφωνα με τη Samsung,
θα φέρουν αλλαγές στο UI, ενισχυμένες δυνατότητες messaging αλλά και αναβαθμίσεις σε πολλές εφαρμογές της Google.
Να επαναλάβουμε ότι η λίστα ισχύει μόνο για την αγορά της Αμερικής, το σίγουρο όμως είναι ότι οι πιθανότητες να δούμε
αυτές τις αναβαθμίσεις και στην Ευρώπη είναι πολλές.

Εντωμεταξύ, η Samsung ξεκίνησε τη διάθεση ενός μικρού update στο Note 3. Η συγκεκριμένη αναβάθμιση διορθώνει ένα
bug που είχε η έκδοση του λογισμικού του το οποίο απενεργοποιούσε την συμβατότητα με αξεσουάρ τρίτων κατασκευαστών.
Σύμφωνα με την εταιρεία, το πρόβλημα διορθώθηκε.

[via]

LG G2: Διαθέσιμη η αναβάθμιση σε Android 4.4 KitKat μέχρι τέλος Μαρτίου

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε ότι η αναμενόμενη αναβάθμιση Android 4.4 KitKat OS για το smartphone LG G2 θα είναι
διαθέσιμη στην Ελλάδα έως το τέλος αυτού του μήνα.​

«Φροντίζουμε για την άμεση διάθεση οποιασδήποτε αναβάθμισης λειτουργικών συστημάτων έχουμε ολοκληρώσει και αυτό
αποτελεί έναν από τους πολλούς παράγοντες που βελτιώνουν συνεχώς την εμπειρία των χρηστών μας», δήλωσε ο κ. Δημή-
-τρης Βάθης, Mobile Communications Sales Manager, LG Electronics Hellas. «Εκτός από τα νέα λειτουργικά χαρακτηριστικά,
η αναβάθμιση 4.4 KitKat OS για το LG G2 περιέχει μια σειρά από βελτιώσεις που ενισχύουν καθολικά την εμπειρία του χρή-
-στη. Είμαστε σίγουροι ότι οι Έλληνες καταναλωτές θα απολαύσουν τη διαφοροποιημένη αξία που προσφέρει η τελευταία
μας αναβάθμιση».

Με την αναβάθμιση Android 4.4 KitKat OS το LG G2 αναπαράγει μουσική πιο αποτελεσματικά και υποστηρίζει τη λειτουργία
εξοικονόμησης μπαταρίας ακόμα και όταν χρησιμοποιείται η εφαρμογή εύρεσης θέσης (location mode), επεκτείνοντας έτσι
τη ζωή της μπαταρίας και κατά συνέπεια την εμπειρία χρήσης. Η τελευταία έκδοση Android OS δίνει αξιοσημείωτο προβάδ-
-ισμα στην ταχύτητα, επιτρέποντας στο G2 να κάνει χρήση των εφαρμογών 17% γρηγορότερα σε σχέση με πριν, ενώ χάρη
στη μηχανή πλοήγησης Chromium, η περιήγηση στο διαδίκτυο είναι ταχύτερη. Επιπλέον, με τη χρήση της νέας εύχρηστης
λειτουργίας Google Cloud Printer η εκτύπωση εγγράφων μέσω Wi-Fi ή Bluetooth γίνεται πανεύκολα και γρήγορα.

Η αναβάθμιση Android 4.4 KitKat OS για τo μοντέλο LG G Pad 8.3 θα είναι διαθέσιμη από τις αρχές του δεύτερου τριμήνου
του 2014 ενώ για το μοντέλο LG G Flex θα είναι διαθέσιμη μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2014. Ωστόσο, καθώς οι ανάγκες
και οι απαιτήσεις κάθε αγοράς και των αντίστοιχων πάροχων ποικίλουν, η ημερομηνία της διάθεσής του μπορεί να διαφέρει
ανάλογα με τη χώρα. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

[via]
(Send from Nexus 5)

Last edited:
Σε φάση δοκιμών η επερχόμενη έκδοση του KitKat

Η Google συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την ανάπτυξη του mobile λειτουργικού της συστήματος, Android, με τελευταία
φημολογούμενη εξέλιξη να είναι, ότι ήδη μια δοκιμαστική έκδοση του Android 4.4.3, έχει εγκατασταθεί σε ένα Nexus 5
και αποκαλύπτει πως οι αλλαγές που γίνονται στην επερχόμενη έκδοση του Android στοχεύουν αποκλειστικά και μόνο
στην γενικότερη βελτίωση της εμπειρίας χρήσης. Μπορεί το UI να παραμένει το ίδιο, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα
δούμε ένα «πακέτο» διορθώσεων και βελτιώσεων σε πολλά σημεία που μέχρι πρότινος μας δημιουργούσαν προβλήματα
και μας ταλαιπωρούσαν.​

Παρακάτω θα βρείτε μια πρώτη λίστα με μερικές από τις διορθώσεις που θα περιλαμβάνονται στην ενημερωμένη έκδοση:

• Διορθώνεται το πρόβλημα των τακτικών αποσυνδέσεων όταν γίνεται χρήση δεδομένων
  • Βελτιώσεις στο mm-qcamera-daemon
  • Πιο σταθερή λειτουργία στην επιλογή εστίασης κάμερας με HDR
  • Διόρθωση στην οθόνη Power Manager
  • Σειρά διορθώσεων στο Bluetooth
  • Εξάλειψη του φαινομένου των τυχαίων επανεκκινήσεων
  • Οι συντομεύσεις εφαρμογών δεν αφαιρούνται όταν γίνονται ενημερώσεις στις εφαρμογές
  • Βελτιωμένη ασφάλεια στο USB debugging
  • Διορθώσεις στις συντομεύσεις των εφαρμογών
  • Διόρθωση στην αυτόματη σύνδεση του Wi-Fi
  • Πακέτο διορθώσεων στην κάμερα
  • Διορθώσεις στα MMS, Email/Exchange, Calendar, People/Dialer/Contacts, DSP, IPv6, VPN
  • Αντιμετώπιση του προβλήματος που προκαλούσε το πάγωμα στην αρχική οθόνη καλωσορίσματος του τηλεφώνου
  • Διόρθωση στο LED όταν υπάρχει αναπάντητη κλήση
  • Διορθώσεις στους υπότιτλους
  • Διόρθωση στο γράφημα των δεδομένων
  • Διόρθωση στο Internet telephony
  • Διόρθωση στη συμμόρφωση του FCC
  • Διάφορες άλλες διορθώσεις

Έως ότου να αποκτήσει την τελική του μορφή το νέο Android 4.4.3, ενδέχεται να υποστεί ορισμένες αλλαγές, οπότε
αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της Google για το τι προσφέρει η νέα έκδοση.

[via]

πάντως ακούω πολλά ευτράπελα φίλοι που αναβάθμισαν σε 4.4 με Samsung galaxy S4 και Note3. Βρίζουν την ώρα και την στιγμή που αναβάθμισαν....

Καλά ώσπου να δώσει η samsung την 4.4.3 "χαιρέτα μου τον πλάτανο" ..... θα χουν βγει νέα μοντέλα πρώτα. As usual.

πάντως ακούω πολλά ευτράπελα φίλοι που αναβάθμισαν σε 4.4 με Samsung galaxy S4 και Note3. Βρίζουν την ώρα και την στιγμή που αναβάθμισαν....
Για πε (εμενα δεν μου εχει ερθει ακόμη.....)

Εγω παντως δεν εχω κανενα προβλημα.
Ουτε και πριν ειχα