Google Nexus 7 [2012]

Re: Απάντηση: Google Nexus 7

βρήκα σήμερα αυτό:

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.mkrtchyan.aospinstaller

το οποίο εγκαθιστά τον AOSP browser ο οποίος πετάει και η google σε μια κίνηση ύστατης βλακείας τον πέταξε έξω απο το 4.2

ps. θέλει root

αυτος δεν ειναι o browser που υπάρχει προεγκατεστημενος στο galaxy nexus (οπως και ο chrome βεβαια) ;
αν ναι, ομολογουμενως πάει σφαιρα...και ειναι σουπερ smooth στο ματι ... αυτον χρησιμοποιω στο g.nexus μου ...
μετα απο προτροπή των παιδιών στο αντιστοιχο νημα....

Re: Google Nexus 7

Ακριβως αυτός είναι και στο 7 παει ακόμα πιο σφαίρα!

Απάντηση: Google Nexus 7

Δεν ξέρω αν έχει ξανά-τεθεί το θέμα, αλλά στο δικό μου νέξους 7 όταν το συνδέω μέσω minijack με το στερεοφωνικό μου (για να ακούσω ιντερνετικό ραδιόφωνο πχ) δε στέλνει τον ήχο. Ενώ όταν το συνδέω με ακουστικά από την ίδια έξοδο, λειτουργεί. Κάνω κάτι λάθος; μήπως θέλει κάποια ρύθμιση που δεν έχω κάνει;

Τα specs του νέου 7ριου...η οθόνη θα είναι μαγεία!

Attachments

• uploadfromtaptalk1368294933935.jpg
    uploadfromtaptalk1368294933935.jpg
    38.1 KB · Views: 153
Re: Απάντηση: Re: Google Nexus 7

Διάβασα κάτι για Ιούλιο.

Το θέμα είναι ότι το bezel του πάλι...τεράστιο θα είναι (μάλλον)...

και εγώ τεράστιο το έβρισκα το bezel αλλα όταν το πήρα στα χέρια μου κατάλαβα οτι ειναι απαραίτητο (και μου πέφτει και λιγο μικρο στον αντιχειρά μου!)

bezel ειναι το γυρω απο την οθονη;
ουτε εμενα με ενοχλεί...

απο οτι βλέπω υποτιθεται πως θα ειναι στην ιδια τιμη... αραγε και εδω;;

Last edited:

Βρε παιδιά μήπως υπάρχει καμιά απάντηση στο παρακάτω που ρώτησα πριν; Σόρυ αν γίνομαι κουραστικός.
Δεν ξέρω αν έχει ξανά-τεθεί το θέμα, αλλά στο δικό μου νέξους 7 όταν το συνδέω μέσω minijack με το στερεοφωνικό μου (για να ακούσω ιντερνετικό ραδιόφωνο πχ) δε στέλνει τον ήχο. Ενώ όταν το συνδέω με ακουστικά από την ίδια έξοδο, λειτουργεί. Κάνω κάτι λάθος; μήπως θέλει κάποια ρύθμιση που δεν έχω κάνει;

Re: Απάντηση: Google Nexus 7

Βρε παιδιά μήπως υπάρχει καμιά απάντηση στο παρακάτω που ρώτησα πριν; Σόρυ αν γίνομαι κουραστικός.

δοκίμασε άλλο βύσμα... μου έχει τύχει και εμένα σε τηλέφωνο να μην δουλεύεουν διάφορα 3.5'αρια jack ,επειδή η συσκευή έχει και τις επαφές για το μικρόφωνο.

Το καλώδιο με το οποίο δοκίμασα είναι μινιτζακ από τη μια και στερεοφωνικό rca από την άλλη. Είναι της belkin και το χρησιμοποιώ για τη σύνδεση του ipod με το στερεοφωνικό.

Δε φανταζόμουν ότι μπορεί να φταίει αυτό, αλλά δεν έχω και άλλο να δοκιμάσω. Μου κάνει εντύπωση πάντως ότι με ακουστικά δουλεύει πάντα είτε αυτά έχουν και επαφές για μικρόφωνο είτε είναι απλά ακρόασης χωρίς τις επαφές αυτές.

Τέλος πάντων τί καλώδιο πρέπει να αγοράσω για να συνδέσω το nexus με το στέρεο;

δοκίμασε απλά ένα άλλο καλώδιο 3,5" σε 3,5", δεν χρειάζεται κάτι ειδικό...ενα απλό φτηνό του εμπορίου. Απλα το belkin έκατσε ίσως για δέκατο του χιλιοστού και δεν κουμπώνει καλά στο nexus.

αυτος δεν ειναι o browser που υπάρχει προεγκατεστημενος στο galaxy nexus (οπως και ο chrome βεβαια) ;
αν ναι, ομολογουμενως πάει σφαιρα...και ειναι σουπερ smooth στο ματι ... αυτον χρησιμοποιω στο g.nexus μου ...
μετα απο προτροπή των παιδιών στο αντιστοιχο νημα....

Τον δοκίμασα ρε παιδιά, αλλά όποιο site είχε flash τον κολλαγε. Για την ώρα chrome και Firefox για flash. Root εννοείται...

Άσχετο: το xbmc στο nexus 7 τρέχει μια χαρά. Ιάσωνα θα σε βολεψει πολύ, ειδικα τα add-ons του lambda...

Την κάτσαμε τη βάρκα...
http://www.youtube.com/watch?v=6M-QYC19X4U
Καμμία πτώση, κανένα root, έτσι στα ξαφνικά.
Το μόνο που έκανα ήταν να το βάλω στο επίσημο dock, δε νομίζω όμως να φταίει αυτό...

Στην επόμενη επανεκκίνηση κάνει θόρυβο που προέρχεται απο την υποδοχή φόρτισης...
http://www.youtube.com/watch?v=tjrGHtyCHxI

Μήπως το έβαλες υπό μικρή γωνιά στη βάση η πιέστηκε με κάποιο τρόπο παραπάνω και στραβώσε κανένας ακροδέκτης ενδεχομένως. Παρέ ένα μεγεθυντικό φακό αν έχεις πρόχειρο και τσεκάρει προσεκτικά την υποδοχή στην ταμπλέτα.

Αν φαίνονται όλα καλά κανε με μια οδοντόβουρτσα η ένα πινέλο καλό καθάρισμα στην υποδοχή.

Τέλος κανε μια αναζήτηση αν υπαρχει τρόπος να κανείς επαναφορά εργοαστασιακων ρυθμίσεων (πρόσεξε θα χαθούν τα πάντα αλλά και τώρα χαμένα δείχνουν) με κάποιον συνδυασμό κουμπιών η κάτι άλλο, μήπως είναι κάποιο Software πρόβλημα.

Αυτό αποκλείεται γιατί το dock δε φορτίζει απο τη θύρα USB αλλά απο τα πινάκια στο πλάι. Θα δοκιμάσω reset. Τρόπος για backup πριν το reset δεν υπάρχει;