Google Nexus 7 [2012]

Εντάξει, είπαμε να μην πιστεύουμε σε μαγνητικές καταιγίδες και λοιπές βλακείες αλλά το να σε αποχαιρετήσουν tablet,ενισχυτής αυτοκινήτου και εκτυπωτής με διαφορά ωρών πάει πολύ! Το πήρα απο mediamarkt, που το ξεφορτώνω;

Re: Google Nexus 7

Παιζει πολυ σοβαρα να ειναι παραεισαγωγης.Αν ναι, το πας media markt.
Αν στο κουτι του αναφερει καποια ελληνικη αντιπροσωπία, φανταζομαι το πας εκει.

manosfp τα ίδια μου έκανε κι έμενα μετά απο πτώση όμως.(Απο Αμερική το δικό μου)
Γενικά είναι common problem των Nexus7 αυτό αν κάνεις ενα google.

Για αρχή κράτα πατημένο το κάτω βέλος του volume και το power μαζι έως ότου μπείς σε bootloader.
Μόλις μπείς σε bootloader με τα βελάκια θα επιλέξεις POwer Off.

Δοκίμασε να το ανάψεις μετά.

Δεύτερον: Αν δεν κάνεις το παραπάνω απλά βάλτο στην πρίζα(όχι το dock) άστο λιγάκι και πάτα το Power να δεις αν θα ανάψει.

Εμένα όλα αυτα που σου κάνει μου τα έκανε γιατί είχα τρομερό "lift" της οθόνης (κι απο την πτώση χειροτέρεψε) στην αριστερή πλευρά και λύθηκε αφού το έκανα βίδες και ξαναέσφιξα πολύ δυνατά πρώτα την αριστερή πλευρά και μετά την δεξιά της οθόνης.

Το έκανα αλλά κι εκεί κράσαρε.
Να το έριξε ο μπόμπιρας και να μη μου το λέει;

Τότε το πιάνεις με το αριστερό χέρι.
Αντίχειρας πάνω αριστερά μπροστά στην οθόνη (λίγο πάνω απο τη μέση της οθόνης) και με τα απο πίσω δάχτυλα το σφίγγεις (πατάς την οθόνη) και πατάς να ανάψει....

Αν ανάψει τότε αρχίζεις να αμολάς την πίεση απο το χέρι σου αν ξανασβήσει τότε έχεις lift στην οθόνη το οποίο και μάλλον δημιουργεί κάποιου είδους βραχυκύκλωμα...

Ξέρω ότι είναι περίεργο αυτό που λέω αλλά αυτό ακριβώς έκανα και ετσι κατάλαβα το πρόβλημα..!!!!

Προσωπικα έλυσα το tablet εβγαλα όλες τις βίδες που κράταγαν την οθονη και το σασι και απλά τις ξανασφιξα αλλά ξεκινησα απο την πλευρα που μου εκανε το προβλημα, εκτοτε δουλευει μπόμπα...

Ούτε αυτό το κόλπο πιάνει. Προς το παρόν θα αναμένω την απάντηση της mediamarkt και βλέπουμε.

Απο εχθες το βραδυ παιζει απροσκοπτα, τωρα γραφω απο αυτο. Πως το κανω backup το οποιο θα μπορει να περασει αυτουσιο σε τυχον καινουργιο που θα μου δωσουν;

Σήμερα το μονάκριβο μου πήρε το μακρύ δρόμο της ξενιτιάς (Τσεχία).

Είναι απίστευτοι! Μόλις έλαβα mail ότι επισκευάστηκε και ξεκίνησε το ταξίδι του προς εμένα. Ολα δωρεάν. Μπράβο Asus!

Ε αυτο ηταν και το αναμενομενο βρε Μανο... Δεν το ειχες παρει απο Ελλαδα για να το επιστρεψεις στο καταστημα?

Με το κατάστημα επικοινώνησα (mediamarkt) και με οδήγησαν στο service της Asus.

Νομιζα πως ειχες την επιλογη να τους το επιστρεψεις για αντικατασταση, ή να αναλαβουν αυτοι το service. Κανω λαθος?

Νομιζα πως ειχες την επιλογη να τους το επιστρεψεις για αντικατασταση, ή να αναλαβουν αυτοι το service. Κανω λαθος?

Μετά από 4 μήνες δε νομίζω να σου δίνουν καινούργιο...

Το παρέλαβα σήμερα απο το service αλλά έχω σοβαρές υπόνοιες ότι δεν είναι το δικό μου (σημαδάκια στις γωνίες). Υπάρχει τρόπος να το ελέγξω;;;

Το παρέλαβα σήμερα απο το service αλλά έχω σοβαρές υπόνοιες ότι δεν είναι το δικό μου (σημαδάκια στις γωνίες). Υπάρχει τρόπος να το ελέγξω;;;

έχεις κρατήσει κάπου το παλιο sn πριν το στείλεις?

αν ναι, πήγαινε settings --> about tablet --> status --> Serial number και έλεγξε αν ειναι το ίδιο.