Google TV Streamer (4K)

Δεν γνωρίζω για το remote.
@angelalex θα δοκιμάσω και θα σου πω. Προς το παρόν το έχω με wifi. Το wifi του είναι δυστυχώς ac.
Εγω ρωτάω γιατί με το onn 4k pro που έχω πιάνω με wifi 500 όσο πρέπει και με καλώδιο μέχρι 100

Νομίζω στα specification αναφέρεται ως gigabit η θύρα αλλά δεν είμαι σίγουρος. Θα το συνδέσω κανονικά (το έχω λίγο πρόχειρα τώρα) και θα σου πω.

• Love
Reactions: angelalex
Μόλις μου ήρθε και εμένα, το παρήγγειλα στην Ολλανδία όπου βρίσκομαι μέσω του bol.nl στα 119 ευρώ και μου το έφεραν σήμερα όταν γυρίσω Ελλάδα θα πω εντυπώσεις

1000010205.jpg

• Like
Reactions: gorath
Μου ήρθε και μένα από Ιταλία ,5 μέρες πιο νωρίς από το αναμενόμενο.
Το έβαλα στο πατάρι και θα το δοκιμάσω το καλοκαίρι στο εξοχικό.
Μέχρι τότε ,θα τα έχω μάθει όλα από εσάς 😀

• Like
  • Haha
Reactions: vlad66 and Wanderer
Η συσκευασία του βέβαια ήταν λίγο "στεναχωρημένη" και ελπίζω να μη έχω τίποτα δυσάρεστες εκπλήξεις.

Όπως το χρησιμοποιώ τώρα είναι σίγουρα πιο δυνατό από το onn 4k pro υποστηρίζει περισσότερες λειτουργίες το τηλεκοντρόλ θα ήθελα να έχει και κουμπιά για να αλλάζω κανάλια. Σε γενικές γραμμές είναι δυνατή συσκευή καμία σχέση σε απόδοση με το Chromecast είναι κανονικό box με πιο γρήγορο επεξεργαστή και ραμ και το εξαιρετικά θετικό είναι ότι υποστηρίζει θύρα gigabit και πιάνω αξιοπρεπώς τα 500 που πληρώνω. Είναι πολύ καλό μηχάνημα μέχρι στιγμής και μπράβο στη google που το πήγε σε άλλο επίπεδο και όχι στα απλά Chromecast. Με το shield τίποτα δεν συγκρίνεται αλλά δυστυχώς το έχω δώσει στους γονείς μου γιατί πλέον κουράστηκα να έχω το παλιό android tv. Αξίζει η αγορά του αν έρθει στην Ελλάδα σε λογικές τιμές (100-120 ευρώ), γιατί ξαναλέω η απόδοση του είναι εμφανώς καλύτερη απο τον προκάτοχό του και από άλλα κουτιά της σειράς του.

• Like
Όπως το χρησιμοποιώ τώρα είναι σίγουρα πιο δυνατό από το onn 4k pro υποστηρίζει περισσότερες λειτουργίες το τηλεκοντρόλ θα ήθελα να έχει και κουμπιά για να αλλάζω κανάλια. Σε γενικές γραμμές είναι δυνατή συσκευή καμία σχέση σε απόδοση με το Chromecast είναι κανονικό box με πιο γρήγορο επεξεργαστή και ραμ και το εξαιρετικά θετικό είναι ότι υποστηρίζει θύρα gigabit και πιάνω αξιοπρεπώς τα 500 που πληρώνω. Είναι πολύ καλό μηχάνημα μέχρι στιγμής και μπράβο στη google που το πήγε σε άλλο επίπεδο και όχι στα απλά Chromecast. Με το shield τίποτα δεν συγκρίνεται αλλά δυστυχώς το έχω δώσει στους γονείς μου γιατί πλέον κουράστηκα να έχω το παλιό android tv. Αξίζει η αγορά του αν έρθει στην Ελλάδα σε λογικές τιμές (100-120 ευρώ), γιατί ξαναλέω η απόδοση του είναι εμφανώς καλύτερη απο τον προκάτοχό του και από άλλα κουτιά της σειράς του.
Μήπως τυγχάνει να έχεις ενισχυτή που να υποστηρίζει imax enchanced για να μας έλεγες αν υποστηρίζει το νέο φορματ ήχου dtsx που έχει εισαγάγει τελευταία το disney plus? Στο μενού του google streamer μάλλον λέει ότι το έχει το dtsx ,αλλά δεν ξέρω αν είναι το νέο πρότυπο που ζητάει για την υποστήριξη του νέου φορματ ήχου.Αν το έχεις, ρίξε μια ματιά και πες μας.Ευχαριστω.

Μήπως τυγχάνει να έχεις ενισχυτή που να υποστηρίζει imax enchanced για να μας έλεγες αν υποστηρίζει το νέο φορματ ήχου dtsx που έχει εισαγάγει τελευταία το disney plus? Στο μενού του google streamer μάλλον λέει ότι το έχει το dtsx ,αλλά δεν ξέρω αν είναι το νέο πρότυπο που ζητάει για την υποστήριξη του νέου φορματ ήχου.Αν το έχεις, ρίξε μια ματιά και πες μας.Ευχαριστω.
Όχι δυστυχώς δεν έχω κάτι απλά ηχεία έχω υπολογιστή ή αν το βάλω άλλου θα είναι σε τηλεόραση του 2021

Firefox_Screenshot_2024-10-12T09-21-46.736Z.png

• Like
Όπως το χρησιμοποιώ τώρα είναι σίγουρα πιο δυνατό από το onn 4k pro υποστηρίζει περισσότερες λειτουργίες το τηλεκοντρόλ θα ήθελα να έχει και κουμπιά για να αλλάζω κανάλια. Σε γενικές γραμμές είναι δυνατή συσκευή καμία σχέση σε απόδοση με το Chromecast είναι κανονικό box με πιο γρήγορο επεξεργαστή και ραμ και το εξαιρετικά θετικό είναι ότι υποστηρίζει θύρα gigabit και πιάνω αξιοπρεπώς τα 500 που πληρώνω. Είναι πολύ καλό μηχάνημα μέχρι στιγμής και μπράβο στη google που το πήγε σε άλλο επίπεδο και όχι στα απλά Chromecast. Με το shield τίποτα δεν συγκρίνεται αλλά δυστυχώς το έχω δώσει στους γονείς μου γιατί πλέον κουράστηκα να έχω το παλιό android t. Αξίζει η αγορά του αν έρθει στην Ελλάδα σε λογικές τιμές (100-120 ευρώ), γιατί ξαναλέω η απόδοση του είναι εμφανώς καλύτερη απο τον προκάτοχό του και από άλλα κουτιά της σειράς του.
Στο κατοσταρικο νομίζω ότι θα παίξει.
Και η Sabrina ξεκίνησε από τα 95 ξεκίνησε και έχει φτάσει κάνα 60αρι.
Εμένα μου πήγε 128 με μεταφορικά από Ιταλία.... αλλά το έχω από τους πρώτους.
Λίγο το έχεις αυτό.
Ενώ αν περίμενα να το πάρω το καλοκαίρι,που θα το χρησιμοποιήσω, θα με παρεξηγουσε η Google.... Ε ρε φαπες που θέλω 😀😀

Λίγο το έχεις αυτό.
Ενώ αν περίμενα να το πάρω το καλοκαίρι,που θα το χρησιμοποιήσω, θα με παρεξηγουσε η Google.... Ε ρε φαπες που θέλω 😀😀
Ισχύει εγώ πάντως το έχω μαζί με το onn 4k pro έχω και ένα shield το έχω αφήσει στην άκρη πλέον λόγω outdated λογισμικού. Μακάρι να πάει τόσο εγώ το βρήκα στην Ολλανδία στα 119 ευτυχώς που είχαμε σπίτι μέχρι πρότινος εκεί και μπορούσα να πάρω πιο φθηνά πράγματα (πχ το streamer ή κάμερες ring 😂)

Ισχύει εγώ πάντως το έχω μαζί με το onn 4k pro έχω και ένα shield το έχω αφήσει στην άκρη πλέον λόγω outdated λογισμικού. Μακάρι να πάει τόσο εγώ το βρήκα στην Ολλανδία στα 119 ευτυχώς που είχαμε σπίτι μέχρι πρότινος εκεί και μπορούσα να πάρω πιο φθηνά πράγματα (πχ το streamer ή κάμερες ring 😂)
Τόσο έκανε και στην Ιταλία.. μάλλον πρέπει να είναι διεθνής τιμή.

Λίγο το έχεις αυτό.
Στα καλά πράγματα κάνεις strike εσύ... ;)

• Haha
Reactions: mdvq
Μηπως μπορει καποιος να μου πει αν νετφλιξ,ντισνευ,Vodafone tv και cosmote tv λειτπυργουν κανονικα;;Υπαρχουν μεσα στις εφαρμογες;;;Επειδη αν υπαρχουν οι εφαρμογες,με ενδιαφερει,απο που μπορω να το παρω;;;

Μηπως μπορει καποιος να μου πει αν νετφλιξ,ντισνευ,Vodafone tv και cosmote tv λειτπυργουν κανονικα;;Υπαρχουν μεσα στις εφαρμογες;;;Επειδη αν υπαρχουν οι εφαρμογες,με ενδιαφερει,απο που μπορω να το παρω;;;
Ναι όλα τα παίζει κανονικά. Επίσης τώρα εδώ Ελλάδα δεν το έχει εγώ μπόρεσα και το πήρα από Ολλανδία όταν ήμουν εκεί

• Like
Reactions: Totti10