Εγω ρωτάω γιατί με το onn 4k pro που έχω πιάνω με wifi 500 όσο πρέπει και με καλώδιο μέχρι 100Δεν γνωρίζω για το remote.
@angelalex θα δοκιμάσω και θα σου πω. Προς το παρόν το έχω με wifi. Το wifi του είναι δυστυχώς ac.
Μήπως τυγχάνει να έχεις ενισχυτή που να υποστηρίζει imax enchanced για να μας έλεγες αν υποστηρίζει το νέο φορματ ήχου dtsx που έχει εισαγάγει τελευταία το disney plus? Στο μενού του google streamer μάλλον λέει ότι το έχει το dtsx ,αλλά δεν ξέρω αν είναι το νέο πρότυπο που ζητάει για την υποστήριξη του νέου φορματ ήχου.Αν το έχεις, ρίξε μια ματιά και πες μας.Ευχαριστω.Όπως το χρησιμοποιώ τώρα είναι σίγουρα πιο δυνατό από το onn 4k pro υποστηρίζει περισσότερες λειτουργίες το τηλεκοντρόλ θα ήθελα να έχει και κουμπιά για να αλλάζω κανάλια. Σε γενικές γραμμές είναι δυνατή συσκευή καμία σχέση σε απόδοση με το Chromecast είναι κανονικό box με πιο γρήγορο επεξεργαστή και ραμ και το εξαιρετικά θετικό είναι ότι υποστηρίζει θύρα gigabit και πιάνω αξιοπρεπώς τα 500 που πληρώνω. Είναι πολύ καλό μηχάνημα μέχρι στιγμής και μπράβο στη google που το πήγε σε άλλο επίπεδο και όχι στα απλά Chromecast. Με το shield τίποτα δεν συγκρίνεται αλλά δυστυχώς το έχω δώσει στους γονείς μου γιατί πλέον κουράστηκα να έχω το παλιό android tv. Αξίζει η αγορά του αν έρθει στην Ελλάδα σε λογικές τιμές (100-120 ευρώ), γιατί ξαναλέω η απόδοση του είναι εμφανώς καλύτερη απο τον προκάτοχό του και από άλλα κουτιά της σειράς του.
Όχι δυστυχώς δεν έχω κάτι απλά ηχεία έχω υπολογιστή ή αν το βάλω άλλου θα είναι σε τηλεόραση του 2021Μήπως τυγχάνει να έχεις ενισχυτή που να υποστηρίζει imax enchanced για να μας έλεγες αν υποστηρίζει το νέο φορματ ήχου dtsx που έχει εισαγάγει τελευταία το disney plus? Στο μενού του google streamer μάλλον λέει ότι το έχει το dtsx ,αλλά δεν ξέρω αν είναι το νέο πρότυπο που ζητάει για την υποστήριξη του νέου φορματ ήχου.Αν το έχεις, ρίξε μια ματιά και πες μας.Ευχαριστω.
Μήπως τυγχάνει να έχεις ενισχυτή που να υποστηρίζει imax enchanced για να μας έλεγες αν υποστηρίζει το νέο φορματ ήχου dtsx που έχει εισαγάγει τελευταία το disney plus? Στο μενού του google streamer μάλλον λέει ότι το έχει το dtsx ,αλλά δεν ξέρω αν είναι το νέο πρότυπο που ζητάει για την υποστήριξη του νέου φορματ ήχου.Αν το έχεις, ρίξε μια ματιά και πες μας.Ευχαριστω.
Στο κατοσταρικο νομίζω ότι θα παίξει.Όπως το χρησιμοποιώ τώρα είναι σίγουρα πιο δυνατό από το onn 4k pro υποστηρίζει περισσότερες λειτουργίες το τηλεκοντρόλ θα ήθελα να έχει και κουμπιά για να αλλάζω κανάλια. Σε γενικές γραμμές είναι δυνατή συσκευή καμία σχέση σε απόδοση με το Chromecast είναι κανονικό box με πιο γρήγορο επεξεργαστή και ραμ και το εξαιρετικά θετικό είναι ότι υποστηρίζει θύρα gigabit και πιάνω αξιοπρεπώς τα 500 που πληρώνω. Είναι πολύ καλό μηχάνημα μέχρι στιγμής και μπράβο στη google που το πήγε σε άλλο επίπεδο και όχι στα απλά Chromecast. Με το shield τίποτα δεν συγκρίνεται αλλά δυστυχώς το έχω δώσει στους γονείς μου γιατί πλέον κουράστηκα να έχω το παλιό android t. Αξίζει η αγορά του αν έρθει στην Ελλάδα σε λογικές τιμές (100-120 ευρώ), γιατί ξαναλέω η απόδοση του είναι εμφανώς καλύτερη απο τον προκάτοχό του και από άλλα κουτιά της σειράς του.
Ισχύει εγώ πάντως το έχω μαζί με το onn 4k pro έχω και ένα shield το έχω αφήσει στην άκρη πλέον λόγω outdated λογισμικού. Μακάρι να πάει τόσο εγώ το βρήκα στην Ολλανδία στα 119 ευτυχώς που είχαμε σπίτι μέχρι πρότινος εκεί και μπορούσα να πάρω πιο φθηνά πράγματα (πχ το streamer ή κάμερες ringΣτο κατοσταρικο νομίζω ότι θα παίξει.
Και η Sabrina ξεκίνησε από τα 95 ξεκίνησε και έχει φτάσει κάνα 60αρι.
Εμένα μου πήγε 128 με μεταφορικά από Ιταλία.... αλλά το έχω από τους πρώτους.
Λίγο το έχεις αυτό.
Ενώ αν περίμενα να το πάρω το καλοκαίρι,που θα το χρησιμοποιήσω, θα με παρεξηγουσε η Google.... Ε ρε φαπες που θέλω![]()
Τόσο έκανε και στην Ιταλία.. μάλλον πρέπει να είναι διεθνής τιμή.Ισχύει εγώ πάντως το έχω μαζί με το onn 4k pro έχω και ένα shield το έχω αφήσει στην άκρη πλέον λόγω outdated λογισμικού. Μακάρι να πάει τόσο εγώ το βρήκα στην Ολλανδία στα 119 ευτυχώς που είχαμε σπίτι μέχρι πρότινος εκεί και μπορούσα να πάρω πιο φθηνά πράγματα (πχ το streamer ή κάμερες ring)
Για ευρωπαϊκή ένωση λογικά θα είναιΤόσο έκανε και στην Ιταλία.. μάλλον πρέπει να είναι διεθνής τιμή.
Στα καλά πράγματα κάνεις strike εσύ...Στο κατοσταρικο νομίζω ότι θα παίξει.
Και η Sabrina ξεκίνησε από τα 95 ξεκίνησε και έχει φτάσει κάνα 60αρι.
Εμένα μου πήγε 128 με μεταφορικά από Ιταλία.... αλλά το έχω από τους πρώτους.
Λίγο το έχεις αυτό.
Ενώ αν περίμενα να το πάρω το καλοκαίρι,που θα το χρησιμοποιήσω, θα με παρεξηγουσε η Google.... Ε ρε φαπες που θέλω![]()
Ναι όλα τα παίζει κανονικά. Επίσης τώρα εδώ Ελλάδα δεν το έχει εγώ μπόρεσα και το πήρα από Ολλανδία όταν ήμουν εκείΜηπως μπορει καποιος να μου πει αν νετφλιξ,ντισνευ,Vodafone tv και cosmote tv λειτπυργουν κανονικα;;Υπαρχουν μεσα στις εφαρμογες;;;Επειδη αν υπαρχουν οι εφαρμογες,με ενδιαφερει,απο που μπορω να το παρω;;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.