- 12 February 2010
- 191
κρατα το μικρο σεικι, εκτος και αν εχεις αρκετα μεγαλο budget
Έλα μου ντε άμα ήταν αυτό θα έψαχνα για άλλο...........παιδειά ακούω με ένα ταπεινό micro seiki mb 14.
Γιατί ρε παιδειά να ξοδέψω 3000 ευρώ???
Ξέρω ότι τα πικαπάκια που έχω είναι καλά,τουλάχιστον για την οικονομική κατηγωρία που ήταν,αλλά παρόλα αυτά θέλω να πάρω κάτι λίγο ποιό καλό απο αυτά που έχω, το μέγιστο που μπορώ να διαθέσω μέχρι 1500 ευρώ,αλλά ψάχνω και για μεταχειρισμένο θα δώ τώρα τι θα μου κάτσει.Βέβαια και θα φτιάξω και το άλλο μου πικάπ το marantz δεν μου κρατάει στροφές θα του αλλάξω τα καλώδια και θα του βάλω και μία κεφαλή αλλά σιγά σιγά όλα αυτά.
Καλά βρε, τι κατάλαβες;
Για να το κάνω τάλαρα, αν θέλεις να πάρεις κάτι κάτω από 3 χιλιάρικα, δεν αξίζει τον κόπο. Μένεις με το Seiki που μπορεί να κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Με τα 1500 ευρώ παίρνεις phono, κεφαλή, και είσαι άρχοντας.
Μην ακούς τι κάνουν οι τρελλαμένοι εδώ μέσα που είναι στημένοι με τα χρόνια πίσω από ένα 75άρι λενκο ή αρχαία emt αλλά έχουν προηγουμένως διαβάσει σελίδες στο διαδίκτυο.
Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός και ιδίως άν κάποιος είναι άσχετος.
Μην ακούς τι κάνουν οι τρελλαμένοι εδώ μέσα που είναι στημένοι με τα χρόνια πίσω από ένα 75άρι λενκο ή αρχαία emt αλλά έχουν προηγουμένως διαβάσει σελίδες στο διαδίκτυο.
Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός και ιδίως άν κάποιος είναι άσχετος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.