sokmav
AVClub Fanatic
- 5 February 2012
- 14,226
Re: Απάντηση: Γραμμή ρεύματος από τον πίνακα.
Η δική μου οπτική πάντως δεν έχει να κάνει με το ακουστικό αποτέλεσμα,απλώς το σκέφτομαι ως θέμα ασφαλείας (άτιμη συνήθεια...) απ' την στιγμή που έχω δει (σε μεγαλύτερη κλίμακα βέβαια) πόσο σημαντικός είναι ένας καλός πίνακας,ένα καλώδιο της προκοπής ή η σωστή γείωση.Με αυτό το σκεπτικό μιλάω.
Τώρα αν αυτό ωφελεί και ηχητικά,κέρδος είναι.
Σιγά μην είναι 50% το ρεύμα βρε Ντίνο...
Αυτό ίσως να ισχύει αν το ρεύμα που παίρνει κάποιος είναι εντελώς για τα μπάζα.
Αν ήταν έτσι με σχετικά λίγα χρήματα (σε σχέση με τα μηχανήματα) θα έστηνες το 50% τους συστήματός σου με διάφορες συσκευές (τύπου φίλτρα, μπαταρίες κτλ που κυκλοφορούν)
Νομίζω ότι στην συντριπτική πλειοψηφία μας δεν παίρνουμε τέτοιο ρεύμα, ώστε να ανάγουμε το θέμα σε κυρίαρχο θέμα. Ως συμπληρωματικό το βλέπω προσωπικά (αν δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα) και αφού κλείσουμε τη γραμμή πηγή-ενισχυτής-ηχεία/χώρος (το 80% imo αυτού που ακούμε...), ναι ασχολούμαστε και με τα καλώδια και το ρεύμα του σπιτιού κτλ
Η δική μου οπτική πάντως δεν έχει να κάνει με το ακουστικό αποτέλεσμα,απλώς το σκέφτομαι ως θέμα ασφαλείας (άτιμη συνήθεια...) απ' την στιγμή που έχω δει (σε μεγαλύτερη κλίμακα βέβαια) πόσο σημαντικός είναι ένας καλός πίνακας,ένα καλώδιο της προκοπής ή η σωστή γείωση.Με αυτό το σκεπτικό μιλάω.
Τώρα αν αυτό ωφελεί και ηχητικά,κέρδος είναι.