Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

Καλημερα σε ολους καποιος μπορει να μου στειλει το GT race car της Citroen να περασω κατι πιστουλες Ευχαριστω πολυ partyboy75

Καλημερα σε ολους καποιος μπορει να μου στειλει το GT race car της Citroen να περασω κατι πιστουλες Ευχαριστω πολυ partyboy75

mia βλακεια και μιση ειναι.για ποια πιστα το χρειαζεσαι?

mia βλακεια και μιση ειναι.για ποια πιστα το χρειαζεσαι?

για το like the wind θελω ενα καλο race car level 21 ειμαι εχεις τιποτα καλυτερο στο νου σου arta nsx 06,epson nsx 08,xj220 lm race car ,xj13 race car 66 ειναι καλυτερα?Δεν εχω κανενα βεβαια αμα εχεις δανεικο τιποτις partyboy75

αν δεν στο στείλει κανείς μέχρι αύριο θα στο στείλω εγώ, αφού το επιστρέψει ο Leonid
Εννοείς οτι μου έστειλες το GT 40;
Τώρα είδα το πόστ και δεν έχω τσεκάρει το παιχνίδι για να δω αν μου έχει έρθει κάτι. Σε λίγο θα το ανοίξω, και αν έχω παραλαβή, εντός ολίγου θα το έχεις πίσω.
Thanks!

αν δεν στο στείλει κανείς μέχρι αύριο θα στο στείλω εγώ, αφού το επιστρέψει ο Leonid

Εκτως κι αν ο Leonid το επιστρέψει σε μενα και στο στειλω εγω σήμερα

Εκτως κι αν ο Leonid το επιστρέψει σε μενα και στο στειλω εγω σήμερα
Παιδιά εάν εννοείτε εμένα, μόλις τώρα έλεγξα αν έχω λάβει κάτι, και δεν έχω λάβει τίποτα ακόμα. Θα ξανακοιτάξω αργότερα, και ότι παραλάβω θα το στείλω πίσω μέσα σε λίγη ώρα.
Αρκεί να παραλάβω...
icon12.gif

Εννοείς οτι μου έστειλες το GT 40;
Τώρα είδα το πόστ και δεν έχω τσεκάρει το παιχνίδι για να δω αν μου έχει έρθει κάτι. Σε λίγο θα το ανοίξω, και αν έχω παραλαβή, εντός ολίγου θα το έχεις πίσω.
Thanks!

θα το στείλω σε κάνα 20λεπτο

αν χρειαζεστε τιποτα απο εμενα μπορειτε να το πειτε.μονο το κακομοιρο το ιστορικο τουοτα δεν εχω...........δεν εχει επιστραφει ακομα...............

αν χρειαζεστε τιποτα απο εμενα μπορειτε να το πειτε.μονο το κακομοιρο το ιστορικο τουοτα δεν εχω...........δεν εχει επιστραφει ακομα...............

μηπως κατα τύχη εχεις το Chaparral 2J?

Κύριοι όποιος μπορεί ας μου δανείσει ένα Toyota7 γιατί ο φίλος μας lambgeo μας έχει συνδέσει με Κάιρο ...:SFGSFGSF:

Δεν είχα δει τα ποστ και πρώτα άνοιξα το GT5, και έτσι το ξαναέστειλα πίσω στο leo06.
Sorry.
Τώρα που το σκέφτομαι όμως δε θυμάμαι αν έχω το όνομα σου στο psn.
Ποιό είναι;

Παιδιά και εγώ θα ήθελα αν έχει κάποιος το Chaparral 2j ( αυτό με τους 2 ανεμιστήρες στη πλάτη ).
Το έχει κανένας;

εμένα θα με προσθέσει κανένας ως friend στο ps3 για να ανταλλάσουμε αυτοκίνητα;

as_mocca το username μου.

:Banane0: