Καλημερα σε ολους καποιος μπορει να μου στειλει το GT race car της Citroen να περασω κατι πιστουλες Ευχαριστω πολυ partyboy75
xaxaxa.
Γελαω γιατι το επομενο αυτοκινητο που θα ζητουσα ειναι το Ford GT40 του 69
Αυτο
http://www.motorsportcollector.com/0704Images/GMPGULF/Front.jpeg
το εχει κανενας να μου το στειλει για 1 μερα?
mia βλακεια και μιση ειναι.για ποια πιστα το χρειαζεσαι?
Καλημερα σε ολους καποιος μπορει να μου στειλει το GT race car της Citroen να περασω κατι πιστουλες Ευχαριστω πολυ partyboy75
Εννοείς οτι μου έστειλες το GT 40;αν δεν στο στείλει κανείς μέχρι αύριο θα στο στείλω εγώ, αφού το επιστρέψει ο Leonid
αν δεν στο στείλει κανείς μέχρι αύριο θα στο στείλω εγώ, αφού το επιστρέψει ο Leonid
Παιδιά εάν εννοείτε εμένα, μόλις τώρα έλεγξα αν έχω λάβει κάτι, και δεν έχω λάβει τίποτα ακόμα. Θα ξανακοιτάξω αργότερα, και ότι παραλάβω θα το στείλω πίσω μέσα σε λίγη ώρα.Εκτως κι αν ο Leonid το επιστρέψει σε μενα και στο στειλω εγω σήμερα
Έφυγε το GT40!
Εννοείς οτι μου έστειλες το GT 40;
Τώρα είδα το πόστ και δεν έχω τσεκάρει το παιχνίδι για να δω αν μου έχει έρθει κάτι. Σε λίγο θα το ανοίξω, και αν έχω παραλαβή, εντός ολίγου θα το έχεις πίσω.
Thanks!
θα το στείλω σε κάνα 20λεπτο
έφυγε,μπορείς να το στείλεις στον silent όταν τελειώσεις
αν χρειαζεστε τιποτα απο εμενα μπορειτε να το πειτε.μονο το κακομοιρο το ιστορικο τουοτα δεν εχω...........δεν εχει επιστραφει ακομα...............
Δεν είχα δει τα ποστ και πρώτα άνοιξα το GT5, και έτσι το ξαναέστειλα πίσω στο leo06.thanks :worshippy:
εμένα θα με προσθέσει κανένας ως friend στο ps3 για να ανταλλάσουμε αυτοκίνητα;
as_mocca το username μου.
:Banane0:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.