Φίλε μπορώ να στο στείλω εγώ.telika το χασαμε το τουτα απο τον φιλο......ουτε σε μυνημα δεν απανταει......χαλαλι...........απλως υπαρχουν και αυτου του ειδους ανθρωποι............
Φίλε μπορώ να στο στείλω εγώ.
Κάνε μια << αίτηση φιλίας >>, και στο στέλνω άμεσα, χωρίς να χρειάζεται να μου το επιστρέψεις.
Στο psn είμαι ο γνωστός : turbakias[/QU![]()
επειδη δεν τα παω καλα με αυτα cupra330 κανε αιτημα να το δεκτω και σε ευχαριστω πολυ...............
OK. Θα γίνει εντός της ημέρας. Αν είσαι online τώρα, σε λίγο θα λάβεις την αίτηση.....Φίλε μπορώ να στο στείλω εγώ.
Κάνε μια << αίτηση φιλίας >>, και στο στέλνω άμεσα, χωρίς να χρειάζεται να μου το επιστρέψεις.
Στο psn είμαι ο γνωστός : turbakias[/QU![]()
επειδη δεν τα παω καλα με αυτα cupra330 κανε αιτημα να το δεκτω και σε ευχαριστω πολυ...............
Φίλε μπορώ να στο στείλω εγώ.
Στο psn είμαι ο γνωστός : turbakias![]()
Νά σαι καλά!φιλε μου καλημερα και σε ευχαριστω πολυ.............το ελαβα
Παιδιά, εκτός από το Toyota 7 , με ποιό άλλο μπορει κανείς να βγάλει στο A spec τα ιστορικά, γιατί εγώ στο δευτερο αγώνα μέχρι 2ος βγαίνω.
Αν κάποιος έχει να μου στείλει κανένα καλό αυτοκίνητο πολύ θα το εκτιμήσω, και θα ανταποδόσω αν κάτι χρειάζεται και το έχω.
Έυχαριστώ, θα περιμένω κάποια ανταπόκρισή σας.
( υπενθυμίζω το psn μου : turbakias )
Το περιμένω.....Εγω το εβγαλα με το Dodge Charger full tuned και με racing modification. Αν θελεις στο στελνω...
Στις 12.00 σχολαω, μολις παω σπιτι στο στελνω!
cupra έχω ένα VW με 125 ps , κανε με add και στο στέλνω αύριο απογευματάκι το εργαλείο!
Ενω το εχω στο νετ το πσπ, οταν ξεκινα το παιχνιδι με λεει να κανω συνδεση, του λεω ναι και αυτο εκει... δεν συνδεετε με τιποτα. Τα φωτα σας φιλαρακια διοτι εχω κατι εργαλεια φτιαγμενα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.