Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

-ARIS- PSN: MARS__ATTACKS (Άρης)

leo06 PSN:leonidhas07 (Λεωνίδας)

geopan973 PSN: geopan973 (Γιώργος)

Ηλίας Κ. PSN : alfaalfa_center

=silent= PSN : thanogr (Θάνος)

cupra330 PSN :cupra330 (σιμος)

Leonid psn : turbakias

racer psn: gt5maniac

alchemist psn: alchemist-79

glaros PSN: dauel_ (Στρατος)

djgeo_gr psn: djdiageo

xoxlios2002 psn: xoxlios20 (Μιχάλης)

AS Mocca psn: as_mocca

Καλημερα σε ολους.
Μολις εγινα μελος στο forum και μπαινω στο θεμα.
Το αυτοκινητο που με ενδιαφερει ειναι το red bull.
Αν υπαρχει καποιος που το εχει, το ονομα μου ειναι ALKAZAR-G1

Δεν είχα δει τα ποστ και πρώτα άνοιξα το GT5, και έτσι το ξαναέστειλα πίσω στο leo06.
Sorry.
Τώρα που το σκέφτομαι όμως δε θυμάμαι αν έχω το όνομα σου στο psn.
Ποιό είναι;

thanogr

Κυριοι

geopan973 & leo06

Παρελαβα τα αυτοκίνητα που μου στείλατε και σας ευχαριστώ πολυ

Απο αυριο (σημερα εχω στειλει ηδη) αρχίζω να σας τα στέλνω πισω

Το εχει κανεις αυτο εδω παρακαλω να μπορεσει να μου το στειλει xj13 race car 66 ευχαριστω θα το κρατησω μιση μερα partyboy75

Καποιο απο αυτα κανεις ?arta nsx 06,epson nsx 08,xj220 lm race car θα του χρωσταω ευγνωμοσυνη :ciao: partyboy75

Γιώργο σου στειλα το 787 πισω. Το έλαβες φανταζομαι.

Thanks Θάνο. Δεν έχω μπει καθόλου μέσα γιατί έχω τρελλαθεί στα format, restore, internet connections κτλ, και σαν κερασάκι στην τούρτα ήρθε καινούργιο upgrade για την κονσόλα. Υποθέτω πως θα έχει έρθει κανονικά.-bye-

Thanks Θάνο. Δεν έχω μπει καθόλου μέσα γιατί έχω τρελλαθεί στα format, restore, internet connections κτλ, και σαν κερασάκι στην τούρτα ήρθε καινούργιο upgrade για την κονσόλα. Υποθέτω πως θα έχει έρθει κανονικά.-bye-

αν τυχόν με ολα αυτα χαθηκε πες μου να στο βγάλω μια φωτοτυπία και να στο ξαναστειλω :flipout:

telika το χασαμε το τουτα απο τον φιλο......ουτε σε μυνημα δεν απανταει......χαλαλι...........απλως υπαρχουν και αυτου του ειδους ανθρωποι............

telika το χασαμε το τουτα απο τον φιλο......ουτε σε μυνημα δεν απανταει......χαλαλι...........απλως υπαρχουν και αυτου του ειδους ανθρωποι............

Θα στο στείλω εγώ μου το έστειλε ο leo06 απλά έχω απίστευτο πρόβλημα με το ps3 και τη σύνδεσή μου, οπότε λίγο υπομονή...