Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

Ρε παλικαρια μήπως έχει κανεις το jaguar xj13 race car να μου το στείλει να το κλωνοποιήσω μια και να του το στείλω πίσω?PSN ID rsfivex

του 66 ειναι?εαν ναι το εχω εγω.............

Δεν την έχω τη φορμουλιτσα φιλε μου.Αν θέλεις κανε με add και στείλε μου τη jaguar να την κλωνοποιήσω.PSN rsfivex.

Δεν την έχω τη φορμουλιτσα φιλε μου.Αν θέλεις κανε με add και στείλε μου τη jaguar να την κλωνοποιήσω.PSN rsfivex.

φιλε μου επειδη δεν τα παω καλα με αυτα κανε με add cupra330 και θα προσπαθησω να στην στειλω σημερα εαν με αφησει αλλιως το πρωι.του 66 ειναι αυτο που εχω.αυτο θες?ενα πρασσινο....

Σε έκανα add σε ευχάριστω.

φιλε μου σε εκανα αλλα δεν με αφηνει να στειλω....στελνουμε ενα την ημερα....θα προσπαθησω μετα τις 12 η αλλιως το πρωι

Last edited by a moderator:
ελπιζω να εκανες την δουλεια σου.με την υσηχια σου
Την έστειλα.
Χίλια ευχαριστώ.
Είναι το εργαλείο κλειδί.
Και επειδή "χάθηκα" λίγο, τι σημαίνει στην στέλνω με φαξ η αντίγραφο?
Χάνω κάτι?

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

Την έστειλα.
Χίλια ευχαριστώ.
Είναι το εργαλείο κλειδί.
Και επειδή "χάθηκα" λίγο, τι σημαίνει στην στέλνω με φαξ η αντίγραφο?
Χάνω κάτι?

Ναι χάνεις:

Κοίτα εδώ

Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

Ναι χάνεις:

Κοίτα εδώ

Να προσθέσω ότι η διαδικασία επιτυγχάνεται και χωρίς να κλείσεις την κονσόλα.

Ενώ μέχρι εχτές δεν γινόταν να έχεις μερικές φορες εικονίδιο σήμερα που έστειλα ένα x1 έχω εικονίδιο κανονικά με το αυτοκίνητο.

Ενώ μέχρι εχτές δεν γινόταν να έχεις μερικές φορες εικονίδιο σήμερα που έστειλα ένα x1 έχω εικονίδιο κανονικά με το αυτοκίνητο.

Αν πατήσεις τρίγωνο πάνω στο αυτοκίνητό σου στο γκαράζ σου βγάζει ένα μενού. Κάπου λέει create thumbnail ή το αντίστοιχο στα ελληνικά. Πατάς Χ και δημιουργείς εικονίδιο. :a0210:

παντως ρε παιδια νιωθω λιγο χαζος γιατι εχω ξοδεψει αρκετα λεφτα για τα αυτοκινητα μου και ξαφνικα ολα ειναι ευκολα...δεν κατηγορω κανεναν..καλα κανετε.εχει αλλη αισθηση να το αγοραζεις ομως.να εχεις ενα σκοπο ενα κινητρο....αυτο δεν αλλαζει κατι.αν εχω καποιο αμαξι το στελνω.......απλως μια διαπιστωση κανω

Έτσι όπως το λες είναι φιλαράκο μου.Εγώ έχασα τι μαγια του παιχνιδιού με το που πήρα το x1 και βγαίνανε οι δύσκολοι αγώνες για πλακα.

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

Αν πατήσεις τρίγωνο πάνω στο αυτοκίνητό σου στο γκαράζ σου βγάζει ένα μενού. Κάπου λέει create thumbnail ή το αντίστοιχο στα ελληνικά. Πατάς Χ και δημιουργείς εικονίδιο. :a0210:

Ναι το ανακάλυψα αμέσως μετά αφού έγραψα τα παραπάνω, αλλά δεν το έγραψα γιατί δεν έχει και τόσο σημασία.

Σημασία έχει ότι μας είχαν καλομάθει με τους εύκολους βαθμούς και τα λεφτά στα seasonal events και τώρα... πως βγάζουμε άλλα 5 μύρια για τα "ακριβά" αμάξια?
Γιατί τα endurance τα θεωρώ μαζοχισμό και εκτός από τα δύο που έκανα δεν νομίζω να ξαναμπώ στον κόπο... ότι είναι Πάνω από 10 γύρους, χάνει το ενδιαφέρον για μένα.

παντως ρε παιδια νιωθω λιγο χαζος γιατι εχω ξοδεψει αρκετα λεφτα για τα αυτοκινητα μου και ξαφνικα ολα ειναι ευκολα...δεν κατηγορω κανεναν..καλα κανετε.εχει αλλη αισθηση να το αγοραζεις ομως.να εχεις ενα σκοπο ενα κινητρο....αυτο δεν αλλαζει κατι.αν εχω καποιο αμαξι το στελνω.......απλως μια διαπιστωση κανω

Συμφωνώ και διαφωνώ. Προσωπικά το βρίσκω εντελώς μα εντελώς ηλίθιο να μην μπορώ να κερδίσω ξανά και ξανά το ίδιο αυτοκίνητο και να μπορώ να το πουλήσω έτσι ώστε να βγάλω λεφτά για να πάρω κάποιο άλλο που θέλω και κάνει 15 η 20 εκατομύρια, όπως γινόταν από το GT1 ώς και το GT4.
Επίσης είναι εντελώς ηλίθιο το σύστημα του rotation των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Υπάρχουν περιπτώσεις που εμφανίζονται 1 φορά ανά 2000 "μέρες" παιγνιδιού.
Να μην μπώ για την μακακία της PD με τους αγώνες αντοχής. Σίμο για να τρέξεις έναν 24ωρο αγώνα σε A-spec πόσες μέρες θα χρειαστείς? Που ακούστηκε ότι πρέπει να μένει το μηχάνημά σου ανοιχτό για μέρες ολόκληρες ?!?!?
'Αρα πως θα κερδίσω τααυτοκίνητα των αγώνων αντοχής. α) Θα χργσιμοποιήσω το B-spec βάζοντάς τον βλάκα να τρέξει 20 (!!!) πρωταθλήματα, που σημαίνει περίπου 30 με 40 ώρες και να το αγοράσω κανονικά ή β) να βρω έναν φίλο που το έχει και να το αντιγράψω.
Με τη λογική τη δική σου κανονικά δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιούμε ούτε τον βλάκα του B-spec, δεν τρέχεις εσύ έτσι δεν είναι?
Όσον αφορά τον φίλο με το Χ2010 και αυτός έχει δίκιο και άδικο. Το γεγονός ότι έχεις το αυτοκίνητο δεν σε υποχρεώνει να το χρησιμοποιείς!
Προσωπικά εγώ το σιχαίνομαι και το χρησιμοποιώ για να τρέχει ο βλάκας, ώστε να τελεώνω μια ώρα αρχίτερα.

Μην ξεχνάτε ότι είναι ένα παιγνίδι. Ο καθένας παίζει όπως θέλει και συλλέγει, πουλάει, ανταλλάσει ότι θέλει και με όποιον θέλει

Φιλικά.

φιλε μου geopan συμφωνω,δεν ειμαι αντιθετος στο να κοπιαρουμε αυτοκινητα απλως ετσι το ειπα σαν διαπιστωση.ο καθενας παιζει οπως θελει.και εγω μαζι σου...τελος παντων κανει ο κθενας οτι θελει..και παιζει οπως θελει.και εγω εαν μου κοπιαρουνε ενα αμαξι και μου το στειλουν δεν θα πω οχι...

φιλε μου geopan συμφωνω,δεν ειμαι αντιθετος στο να κοπιαρουμε αυτοκινητα απλως ετσι το ειπα σαν διαπιστωση.ο καθενας παιζει οπως θελει.και εγω μαζι σου...τελος παντων κανει ο κθενας οτι θελει..και παιζει οπως θελει.και εγω εαν μου κοπιαρουνε ενα αμαξι και μου το στειλουν δεν θα πω οχι...

:a0210: