Ρε παλικαρια μήπως έχει κανεις το jaguar xj13 race car να μου το στείλει να το κλωνοποιήσω μια και να του το στείλω πίσω?PSN ID rsfivex
του 66 ειναι?εαν ναι το εχω εγω.............
Ρε παλικαρια μήπως έχει κανεις το jaguar xj13 race car να μου το στείλει να το κλωνοποιήσω μια και να του το στείλω πίσω?PSN ID rsfivex
Δεν την έχω τη φορμουλιτσα φιλε μου.Αν θέλεις κανε με add και στείλε μου τη jaguar να την κλωνοποιήσω.PSN rsfivex.
Σε έκανα add σε ευχάριστω.
Την έστειλα.ελπιζω να εκανες την δουλεια σου.με την υσηχια σου
thnks cupra ,simera nwris to apogeuma 8a sthn steilw pisw.!!!!!
Την έστειλα.
Χίλια ευχαριστώ.
Είναι το εργαλείο κλειδί.
Και επειδή "χάθηκα" λίγο, τι σημαίνει στην στέλνω με φαξ η αντίγραφο?
Χάνω κάτι?
Ενώ μέχρι εχτές δεν γινόταν να έχεις μερικές φορες εικονίδιο σήμερα που έστειλα ένα x1 έχω εικονίδιο κανονικά με το αυτοκίνητο.
Αν πατήσεις τρίγωνο πάνω στο αυτοκίνητό σου στο γκαράζ σου βγάζει ένα μενού. Κάπου λέει create thumbnail ή το αντίστοιχο στα ελληνικά. Πατάς Χ και δημιουργείς εικονίδιο. :a0210:
παντως ρε παιδια νιωθω λιγο χαζος γιατι εχω ξοδεψει αρκετα λεφτα για τα αυτοκινητα μου και ξαφνικα ολα ειναι ευκολα...δεν κατηγορω κανεναν..καλα κανετε.εχει αλλη αισθηση να το αγοραζεις ομως.να εχεις ενα σκοπο ενα κινητρο....αυτο δεν αλλαζει κατι.αν εχω καποιο αμαξι το στελνω.......απλως μια διαπιστωση κανω
φιλε μου geopan συμφωνω,δεν ειμαι αντιθετος στο να κοπιαρουμε αυτοκινητα απλως ετσι το ειπα σαν διαπιστωση.ο καθενας παιζει οπως θελει.και εγω μαζι σου...τελος παντων κανει ο κθενας οτι θελει..και παιζει οπως θελει.και εγω εαν μου κοπιαρουνε ενα αμαξι και μου το στειλουν δεν θα πω οχι...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.