Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

Δεν λες που βρέθηκε κι αυτό και μπορούμε να κάνουμε δουλειά? Μια χαρά βολευόμαστε όλοι με το αγροτικό, που λες.

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

Όποτε μπορέσεις στείλτο. Με το που τελειώσω το έχεις πάλι πίσω άθικτο. Thanks

Μετά τις 18:30 σήμερα θα στο στείλω με έναν υπάλληλό μου...:flipout:

Έχεις και υπαλλήλους ρε συ που διαχειρίζονται το γκαράζ σου? Μώρε μπράβο μεγαλεία...

Έχεις και υπαλλήλους ρε συ που διαχειρίζονται το γκαράζ σου? Μώρε μπράβο μεγαλεία...

Ε! κοίτα, απ' τη στιγμή που κάποιος έχει ένα γκαράζ με 60 αυτοκίνητα, νομίζω ότι λογικό να έχει και κάποιον να τα φροντίζει, κάτι σαν άλογα ένα πράγμα...:laugh:

Έχει κάποιος κατάλληλο αγωνιστικό για το Like the Wind του Extreme Series; Ή ένα Νascar για το επόμενο;

Επίσης θα 'θελα ένα παλιό για το Historic της προηγούμενης κατηγορίας. Κατάφερα να νικήσω στη Deep Forest με το Buick Special '62 αλλά στο Monaco δε μπορώ με τίποτα.

Επίσης θα 'θελα ένα παλιό για το Historic της προηγούμενης κατηγορίας. Κατάφερα να νικήσω στη Deep Forest με το Buick Special '62 αλλά στο Monaco δε μπορώ με τίποτα.

Τα πήρα και δύο με χρυσά, με το Buick Special '62, αλλά μου φαίνεται περίεργο που αναφέρεις ότι το Monaco είναι η δύσκολη πίστα, γιατί εκεί τα κατάφερα με την δεύτερη προσπάθεια, ενώ στο Deep Forest το πολεμούσα δυο μέρες!!!

Πάντως στο Monaco αν καταφέρεις στην πρώτη στροφή να βγεις επικεφαλής (δεν είναι δύσκολο) τότε έχεις εγγυημένη πρωτιά! Βέβαια το Buick το φόρτωσα όσο δεν πάει άλλο... ότι είχε και δεν είχε το αγόρασα και του το φόρεσα:bigcry:... παν τα λεφτουδάκια μου. Σου δίνει δώρο όμως τη Lancia Stratos:firstprize:

Δε μπορώ να την πάρω όμως την πρωτιά με τίποτα. Πετάγεται μια πορδή μπροστά και μου ρίχνει 5 δεύτερα στο γύρο. Μπορείς να μου στείλεις τη Stratos; :BDGBGDB55:

Δε μπορώ να την πάρω όμως την πρωτιά με τίποτα. Πετάγεται μια πορδή μπροστά και μου ρίχνει 5 δεύτερα στο γύρο. Μπορείς να μου στείλεις τη Stratos; :BDGBGDB55:

Αν θα μου την προσέχεις:grandpa:

Θα στη στείλω το απόγευμα, θύμισέ μου PSNάκι?

Thanks αλλά κατάφερα να νικήσω με το Buick. Ο Μars Attack είσαι για να στο επιστρέψω;

Thanks αλλά κατάφερα να νικήσω με το Buick. Ο Μars Attack είσαι για να στο επιστρέψω;

Oui Oui !!!

Χρειάζομαι μια Ferrari και μια Lamborghini για τα αντίστοιχα events. Όποιος έχει την καλοσύνη ας στείλει. Thanks in advance.

Χρειάζομαι μια Ferrari και μια Lamborghini για τα αντίστοιχα events. Όποιος έχει την καλοσύνη ας στείλει. Thanks in advance.

Μπορώ να σου στείλω μια 512BB με 500+ άλογα φουλ ελαφρωμένη με ανάρτηση κτλ. Lamborghini ντεν εκο καρντιά μου.:damnyou:

Θύμισε μου psn. Και επιστρέφω το βράδυ σπίτι...

Όσοι έχουν περάσει το ΙΑ-10 να σηκώσουν το χέρι.
Παραλίγο να πετάξω το joypad στην TV πριν από λίγο.
Τα νεύρα μου......

Όσοι έχουν περάσει το ΙΑ-10 να σηκώσουν το χέρι.
Παραλίγο να πετάξω το joypad στην TV πριν από λίγο.
Τα νεύρα μου......

Αν σου πω ότι το πέρασα με χρυσό θα με κυνηγάς...?:violent-smiley-030:

Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

Αν σου πω ότι το πέρασα με χρυσό θα με κυνηγάς...?:violent-smiley-030:
:slapface:
Ντροπή σου και που το λες. Ρίχνεις αλάτι στην πληγή.
Ερώτηση: Το traction control το είχες απένεργοποιήσει?

Μήπως περισσεύει κανενός καμμιά Ladamborhini?
Με όλες τις βελτιώσεις που έχω κάνει έχω μείνει ρέστος...:smokin: