Gran Turismo 5 Prologue (ps3 φυσικά)

μόνο τόσο; Λίγο δεν είναι;

Απλά στην εκδοσή στο PSN έχουν "αφαιρέσει" τα video και πέτυχαν την μείωση στο μέγεθος όμως θα υπάρχει η δυνατότητα να τα κατεβάσεις ξεχωριστά, χωρίς να χρεωθείς κάτι παραπάνω.

Εγώ πάντως το ευχαριστιέμαι καιρό τώρα, αν κ στα Ιαπωνικά. Να το αγοράσετε παιδιά, για να μην πω ότι θα το πάρω κ εγώ στα Αγγλικά ! χαχαχαχα

Μιχάλη, γιατί όχι...?
Από το PSN με 6,6 ευρώ (μέσω Sharing) δεν είναι άσχημα!

Να τρέξουμε και σε κανέναν αγώνα! :helmet:

ε και στο play.com τόσο κανει να έρθει...σε αυτό ειναι καλοί!

τωρα ίσως σου έρθει το "learn to speak spanish " αντί για GT5 ,αλλα λεπτομέρειες!! :p

επειδή αυτό το παιχνίδι είναι από μόνο του ένας λόγος να έχεις το ps3 , :worshippy:

μπορεί να μου προτείνει κανένας κάποια τιμονιέρα?

ποια θεωρείται από τις καλές και τι ακριβώς παραπάνω έχει?

αν γνωρίζει ή έχει κάποιος ας βοηθήσει

tnx

επειδή αυτό το παιχνίδι είναι από μόνο του ένας λόγος να έχεις το ps3 , :worshippy:

μπορεί να μου προτείνει κανένας κάποια τιμονιέρα?

ποια θεωρείται από τις καλές και τι ακριβώς παραπάνω έχει?

αν γνωρίζει ή έχει κάποιος ας βοηθήσει

tnx

http://avclub.gr/forum/showpost.php?p=408759&postcount=217

ε και στο play.com τόσο κανει να έρθει...σε αυτό ειναι καλοί!

τωρα ίσως σου έρθει το "learn to speak spanish " αντί για GT5 ,αλλα λεπτομέρειες!! :p

Μην αγχώνεσαι.. την σήμερον ημέρα είναι πολύ πιο χρήσιμο να μιλάς Ισπανικά παρά να παίζεις καλά το GT5 :2thumb22sup::2thumb22sup:

Παιδιά σχετικά με το ebay ήθελα να ρωτήσω γιατί δεν γνωρίζω καθόλου.Ιδιώτες βάζουν αγγελίες στο site; ο χρόνος που βγάζει δίπλα τι είναι; (πχ 1h) επίσης είναι καινούρια ή μετεχειρισμένα;(games,foto camera κ.α) Ασφάλεια αγοράς υπάρχει; Eυχαριστώ προκαταβολικά.

gt5pcover.jpg

Απέμειναν πέντε ημέρες για την κυκλοφορία του GT5 Prologue και η είδηση ότι δεν θα υποστηρίζει private αγώνες και voice chat μας έχει δυσαρεστήσει.

Αυτό βέβαια θα διορθωθεί με ένα update μερικές μέρες μετά την κυκλοφορία του, με το ενδεχόμενο να προσθέσουν ακόμη περισσότερα στο online κομμάτι!

Πηγή: kotaku