Gran Turismo 5 (PS3)

Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

"ώθηση" πρέπει να είναι αυτό που λένε (σε έλεύθερη μετάφραση) οι Άγγλοι: εφέ του λάστηχου. Υπήρχε και στο GT5Prologue (μόνιμα ενεργοποιημένο) και θα το περιέγραφα ως εξής:

Αν ενεργοποιήσεις την ώθηση τότε είναι σαν να συνδέει ένα αόρατο λάστιχο, τον πρώτο με αυτούς που τον ακολουθούν! Όσο μεγαλύτερη η απόσταση τόσο μεγαλύτερη η ελκτική δύναμη! Προσδίδει ενδιαφέρον σε αγώνες που οι παίκτες δεν είναι του ιδίου επιπέδου, γιατί μικραίνει το χάσμα μεταξύ του πρώτου και του τελευταίου! Μην φανταστείτε όμως ότι κάνει και θαύματα για τους "αργούς" απλώς τους δίνει μια μικρή "ώθηση" επιπλέον...

Φϊλε Aris ,

Κάτι σαν αυτό που λες έχω καταλάβει και εγώ ότι είναι , μετά από αρκετές ώρες παίξιμο on line.

Αλλά νομίζω ότι δεν είναι υπέρ του πιο αργού οδηγού , αλλά υπέρ του πιο αδύναμου αυτοκινήτου.

Ένα άλλο ενδιαφέρον που μου συμβαίνει είναι το εξής.

Συγκεκριμένα στην (πολύ ωραία) αίθουσα , ενός Βρετανού χρήστη με όνομα AVA____TAR. . (μέγιστη δύναμη 790HP , και ελάχιστο βάρος 1050 πάντα , και πολύ καθαρό drive).
Ενώ βγαίνω πρώτος (μετά από τρομερό game :driver:) με οριακή-μικρή διαφορά από τον δεύτερο (που συνήθως είναι ο AVA___TAR ) πχ. 0.0310 sec , τότε στην τελική λίστα το αποτέλεσμα αναστρέφεται , βρίσκομαι 2ΟΣ με διαφορά -0.0310 (αρνητική διαφορά δηλαδή).

Έχω την εντύπωση ότι έχει να κάνει με την ώθηση.

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Τη διοργάνωση του Φέτελ την έβγαλε κανένας, έστω και με χάλκινο?

Η monza είναι χρυσή,το nurburgring θα βγεί με λίγο προπόνηση και η suzuka θα μου βγάλει το λάδι(οι δυο τελευταίοι αγώνες είναι χάλκινοι)...

Η monza είναι χρυσή,το nurburgring θα βγεί με λίγο προπόνηση και η suzuka θα μου βγάλει το λάδι(οι δυο τελευταίοι αγώνες είναι χάλκινοι)...

:BDGBGDB55:Οκ! Σε μισώ αφάνταστα !!! Είμαι σίγουρος πως έχεις βγάλει και όλες τις άδειες ... διαμαντένιες !:flipout:

Να υποθέσω ότι χρησιμοποιείς τιμονιέρα? Πως το έκανες γμτ μου? Προσπάθησα να δω το replay αλλά με πιάνει ... σκοτοδίνη παρακολουθώντας το. Με τι περιθώριο έβγαλες τη Μόντσα. Εγώ μετά από 2,5 ώρες παίδεμα είμαι 5" πίσω από το χάλκινο!

Μου φαίνεται θα κάνω μία επίσκεψη στον silent να ρίξω και τη δικιά μου κονσόλα από τον 5ο γιατί εγώ μένω στον 2ο και δεν θα το ευχαριστηθώ!

Επειδη τα αγγλικα μου ειναι χαλια τι παιζει??? κατι με το μεγαλο save ? κολαει μετα???

Άν ανοίξεις τις κάρτες του μουσείου, οι οποίες δυστυχώς είναι πολύ ενδιαφέρουσες, το αρχείο του save game θα μεγαλώσει τόσο που μετά από κάποιο σημείο δεν θα αναγνωρίζεται από το ps3 και θα στο ανακοινώνει σαν "φθαρμένο" αρχείο.
Λάβε υπ' όψιν ότι ούτως η άλλως κάποια στιγμή αγοράζοντας αυτοκίνητα και περνόντας "μέρες" παιγνιδιού το αρχείο μεγαλώνει, οπότε το πρόβλημα αυτό θα το αντιμετωπίσουμε όλοι, είτε ανοίγουμε τις κάρτες του μουσείου είτε όχι.

Μοναδική μας ελπίδα είναι να το πάρουν χαμπάρι στην Polyphony Digital και να το φτιάξουν στο επόμενο update (1.06) το οποίο έρχεται στις 18/02/20011 Παρασκευή.

Δηλαδή ...προσπερνάς τον Vettel , με ίδιο αυτοκίνητο. ..Μήπως πρέπει να αλλαξεις επάγγελμα.?:driver:

Δηλαδή ...προσπερνάς τον Vettel , με ίδιο αυτοκίνητο. ..Μήπως πρέπει να αλλαξεις επάγγελμα.?:driver:

Πάντα την είχα αυτήν την απορία. Λες να είναι όντως έτσι? Δηλαδή έκανε ο Φέτελ ένα γύρο με το Χ2010 και τον κάνανε save κατά κάποιο τρόπο και τον περάσαν στα αρχεία του παιγνιδιού σαν ghost lap?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

:BDGBGDB55:Οκ! Σε μισώ αφάνταστα !!! Είμαι σίγουρος πως έχεις βγάλει και όλες τις άδειες ... διαμαντένιες !:flipout:

Να υποθέσω ότι χρησιμοποιείς τιμονιέρα? Πως το έκανες γμτ μου? Προσπάθησα να δω το replay αλλά με πιάνει ... σκοτοδίνη παρακολουθώντας το. Με τι περιθώριο έβγαλες τη Μόντσα. Εγώ μετά από 2,5 ώρες παίδεμα είμαι 5" πίσω από το χάλκινο!

Μου φαίνεται θα κάνω μία επίσκεψη στον silent να ρίξω και τη δικιά μου κονσόλα από τον 5ο γιατί εγώ μένω στον 2ο και δεν θα το ευχαριστηθώ!

lol...:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
Τιμονιέρα χρησιμοποίησα μόνο για το event με τον Vettel.Όλες οι υπόλοιπες δοκιμασίες βγήκαν χρυσές με χειριστήριο.
Η monza είναι εύκολη,το nurburg χρειάζεται προπόνηση για την suzuka δεν το συζητώ.Στην monza έχω 2:03:794 και έχω κάνει και ενα λαθάκι...

Για τις δοκιμασίες να ξέρετε οτι υπάρχει άνθρωπος που έβγαλε monza/nurburg χρυσά με χειριστήριο....Στην suzuka δεν άντεξε...

Όσο για τον Vettel καμιά ώρα έτρεξε με την τιμονιέρα που οι περισσότεροι έχουν.Την DFGT...Βέβαια οι χρόνοι που έκανε είναι ασημένιοι και απο το Gt5 αφαίρεσαν 1,5 δεύτερο κατω..Άρα ναι είμαι χαρούμενος που είμαι καλύτερος απο τον Vettel στο GT5 τουλάχιστον...:flipout::flipout: