"ώθηση" πρέπει να είναι αυτό που λένε (σε έλεύθερη μετάφραση) οι Άγγλοι: εφέ του λάστηχου. Υπήρχε και στο GT5Prologue (μόνιμα ενεργοποιημένο) και θα το περιέγραφα ως εξής:
Αν ενεργοποιήσεις την ώθηση τότε είναι σαν να συνδέει ένα αόρατο λάστιχο, τον πρώτο με αυτούς που τον ακολουθούν! Όσο μεγαλύτερη η απόσταση τόσο μεγαλύτερη η ελκτική δύναμη! Προσδίδει ενδιαφέρον σε αγώνες που οι παίκτες δεν είναι του ιδίου επιπέδου, γιατί μικραίνει το χάσμα μεταξύ του πρώτου και του τελευταίου! Μην φανταστείτε όμως ότι κάνει και θαύματα για τους "αργούς" απλώς τους δίνει μια μικρή "ώθηση" επιπλέον...
Παιδες πειτε μου καμια λύση για Nascar B-Spec πριν φύγει η κονσόλα απο τον 5ο!!!!!
Τα κατάφερες ή να περάσω από την πολυκατοικία να πιάσω την κονσόλα?![]()
Τη διοργάνωση του Φέτελ την έβγαλε κανένας, έστω και με χάλκινο?
Η monza είναι χρυσή,το nurburgring θα βγεί με λίγο προπόνηση και η suzuka θα μου βγάλει το λάδι(οι δυο τελευταίοι αγώνες είναι χάλκινοι)...
Επειδη τα αγγλικα μου ειναι χαλια τι παιζει??? κατι με το μεγαλο save ? κολαει μετα???
Κερδιζουμε τιποτα αν της ανοιξουμε?Άν ανοίξεις τις κάρτες του μουσείου,
Eγω δηλαδη με το πληκτρολογιο πρεπει να ανεβω στον 7ο?
Η monza είναι χρυσή,το nurburgring θα βγεί με λίγο προπόνηση και η suzuka θα μου βγάλει το λάδι(οι δυο τελευταίοι αγώνες είναι χάλκινοι)...
Κερδιζουμε τιποτα αν της ανοιξουμε?
Δηλαδή ...προσπερνάς τον Vettel , με ίδιο αυτοκίνητο. ..Μήπως πρέπει να αλλαξεις επάγγελμα.?:driver:
οκκκκΠαρεπιμπτόντως θα σου στείλω το βράδυ την Formula GT, ok?
Χ2010 βρε παιδια υπαρχει κατι που μπορει να μας κοντραριστει?
:BDGBGDB55:Οκ! Σε μισώ αφάνταστα !!! Είμαι σίγουρος πως έχεις βγάλει και όλες τις άδειες ... διαμαντένιες !
Να υποθέσω ότι χρησιμοποιείς τιμονιέρα? Πως το έκανες γμτ μου? Προσπάθησα να δω το replay αλλά με πιάνει ... σκοτοδίνη παρακολουθώντας το. Με τι περιθώριο έβγαλες τη Μόντσα. Εγώ μετά από 2,5 ώρες παίδεμα είμαι 5" πίσω από το χάλκινο!
Μου φαίνεται θα κάνω μία επίσκεψη στον silent να ρίξω και τη δικιά μου κονσόλα από τον 5ο γιατί εγώ μένω στον 2ο και δεν θα το ευχαριστηθώ!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.