Gran Turismo 5 (PS3)

Πιστευω τα γραφικα ειναι πολυ καλα οσο αφορα τα αυτοκινητα, ειδικα στα premium μοντελα!

Αυτο που δεν μου αρεσε ειναι τα γραφικα σε καποιες τοποθεσιες (οχι ολες) πχ. η θαλασσα και τα πλοια στο Μονακο και γενικα πως φαινονται τα αυτοκινητα οταν εχεις στενες επαφες με τις μπαριερες! :Ρ

Επισης σε τρελο burnout εχει καποια θεματα anti-aliasing το αυτοκινητο ή στο χιονι και σε πληρη σταση το αυτοκινητο μοιαζει να ειναι στον αερα...

Βεβαια εν μερει αυτα ειναι ψιλα γραμματα γιατι ο χειρισμος ειναι ρεαλιστικος και ακρως εθιστικος!

Απο 'κει και περα ολο το υπολοιπο παιχνιδι εχει αμετρητα πραγματα να κανεις απο το να βγαλει φωτογραφιες, να παρεις μερος σε special events, μεχρι και να κατεβασεις επεισοδια απο αυτοκινητιστικες εκπομπες του εξωτερικου και η λιστα συνεχιζετε!

Online δεν επαιξα καθολου, αλλα προσωπικα βρισκω ενδιαφερον αναμετρησεις τυπου time trial παρα κανονικους αγωνες.

Σιγουρα δεν ειναι το καλυτερο driving simulator, ειναι ισως ομως το καλυτερο racing game και το σπουδαιοτερο για οποιον το αγορασει οτι θα τον κρατησει απασχολημενο για πολυυυυυ καιρο!

Υ.Γ. ηδη βγηκε update 1.01 (133mb)

ναι εντάξει, υπέρβαλα...σε καμία περίπτωση δεν ειναι ωμή πατάτα :laugh:

πατάτα υπό την έννοια οτι 4 χρόνια αναμονής περίμενα κάτι καλύτερο!

Μια ερώτηση για όσους το πήραν και το έχουν παίξει:
Τα αυτοκίνητα παθαίνουν ζημιές όταν τρακάρουν, και επίσης αναποδογυρίζουν;
Στις προηγούμενες εκδόσεις αυτά δε γίνονταν, τώρα;

Μια ερώτηση για όσους το πήραν και το έχουν παίξει:
Τα αυτοκίνητα παθαίνουν ζημιές όταν τρακάρουν, και επίσης αναποδογυρίζουν;
Στις προηγούμενες εκδόσεις αυτά δε γίνονταν, τώρα;

να ξερεις πως οι ανθρωποι που περνουν το GT ειναι οδηγαρες .....αρα αυτα που ρωτας θα παρουν πολυ καιρο για να απαντηθουν...:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:

να ξερεις πως οι ανθρωποι που περνουν το GT ειναι οδηγαρες .....αρα αυτα που ρωτας θα παρουν πολυ καιρο για να απαντηθουν...:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:
καλά βρε αδερφέ, ρωτάω γιατί εγώ δεν είμαι και τόοοοοσο καλός οδηγός, και λέω μήπως αυτή την έκδοση την έπαιξε και κάποιος που κάποια φορά κατα λάθος τρακάρησε και ξέρει....
icon12.gif

Εγώ πάντως αν μετρήσω τα τρακαρίσματα που έχω κάνει και στις 4 προηγούμενες εκδόσεις αλλά και στο prologe, θα ξημερώσω.
Είμαι κακός οδηγός, αλλά θα μάθω που θα πάει;:flipout:

εμενα δεν μου εκανε εγκατασταση αρχειων για 45 λεπτα,μονο μια αναβαθμιση του συστηματος εκανε για κανα 5λεπτο.
λετε να εχω κανει κατι λαθος?
παντως δειχνει να παιζει κανονικα.

και κατι ακομα.
κερδισα ενα αμαξι απο τα διπλωματα και δεν υπαρχει στο γκαραζ μου.
που να βρισκεται αραγε?

Είναι στο κεντρικό μενου , στο ΤΙR , πρέπει να κλικάρεις εκεί για παραλαβή , να πληρώσεις τέλη και φόρο ταξινόμησης και μετά είναι δικό σου :D

Είναι στο κεντρικό μενου , στο ΤΙR , πρέπει να κλικάρεις εκεί για παραλαβή , να πληρώσεις τέλη και φόρο ταξινόμησης και μετά είναι δικό σου :D

καταλαβα,λεφτα να εχεις να πληρωνεις.
ευχαριστω πολυ.-bye-

Σοβαρά πληρώνεις για την παραλαβή ή πλάκα κάνεις?

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Χαχαχα! Γι' αυτό το έχουν εκεί το φορτηγό, και έλεγα τι ρόλο βαράει... Θα μας τρελάνουν!:flipout:

(Υ.Γ. Αν δώσω καμιά μιζούλα, μήπως γλιτώσω τον φόρο; Έχει κανείς κανα γνωστό;:coool:)

Έπαιξα χτες cart, είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά μου φάνηκε κάπως αφύσικο το πόσο καλά κρατήματα τους έχουν προσδώσει! Δεν έχω οδηγήσει βέβαια ποτέ cart τέτοιας κατηγορίας αλλά δεν πιστεύω να έχουν τέτοια τρελά κρατήματα… Αφού το φρένο είναι αχρείαστο…

Εκεί όμως που κόντεψε να πάθει αγκύλωση το στόμα μου από το μόνιμο χαμόγελο ικανοποίησης:D, ήταν στην πίστα του TOP GEAR οδηγώντας Λοτούς!!!

πλάκα κάνω :p δε πληρώνεις κάτι
(αν και στους Έλληνες θα είχε πλάκα να το βάλουν)

Πρώτες εντυπώσεις ανάμεικτες

Ποοοολαα αυτοκίνητα , χάσιμο

Ωραία τα ελληνικά , για μένα τον άσχετο , έμαθα τι κάνουν τα εξαρτήματα που έβλεπα στις παλιές εκδόσεις του gt

Ωραίες (εγκυκλοπαιδικά) οι παρουσιάσεις των αυτοκινήτων με την ιστορία τους

Τα μεταχειρισμένα , σου δίνει την δυνατότητα να βρείς αυτοκίνητα σταθμούς 2CV 15 ίπποι :p , τσεκαρετέ το συχνά , αλλάζουν διαρκώς οι προσφορές

Σπαστικά πολύ αργό να περιμένεις να φορτώσει πίστα
Τρέχεις 2 ή 3 γύρους σε αγώνα και δεν έχει την επιλογή να αγωνιστείς "στο καπάκι" , περιμένεις να πας στην προηγούμενη οθόνη και μετά ξαναφορτώνει για παίξεις πάλι.

Μουσική σπαστική (για τα γούστα μου) Ιαπωνική Ροκ ... , μάλλον θα πρέπει να κοπιάρω την δικιά μου

Τρίγωνα κάλαντα όπως λεει και ο sfortis αρκετά

Το cockpit mode δεν είναι σε όλα τα αυτοκίνητα

ακόμα ψάχνω ,

Last edited:
Οι βαθμοί εμπειρίας (που ουσιαστικά "ξεκλειδώνει" πίστες και αυτοκίνητα) έρχονται πολύ εύκολα με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να έχεις "χαθεί"
μιας και η επιλογή των αυτοκινήτων είναι πια τερααάστια στο τι μπορείς να διαλέξεις.

Το SPEC B , GT manager , δε το κλίκαρα καν , το αφήνω στα golden boys :p

Last edited:
Για οσους αντιμετωπιζουν αδικαιολογητα loading times υπαρχει εξηγηση...

Currently the online services of Gran Turismo 5 (GT5) is experiencing some extreme online traffic congestion.

Because GT5 performs online access not only when participating in online races and using community features, but also when starting the game and during the various screen displays in GT Mode, unfortunately this online congestion is also affecting standard gameplay.

If you are experiencing the following symptoms, we recommend that you temporarily play GT5 without connecting the PlayStation 3 (PS3) to the network.

(A) If you are finding it takes several minutes before being able to perform any actions in the following screens:

- Before the start of the opening movie, immediately after launching the game
- At the top screen after the game has started
- In various screens within GT Mode

(B) Or, when it takes several minutes or more to gain a result when the following operations are performed:

- When entering the open lobby, if it takes several minutes or more before the room list is acquired and displayed.
- When clicking on an ID in the participant list of a room, if it takes several minutes or more before the menu appears.
- When writing on the message boards within "Community", if it is taking several minutes or more for your posts to appear.

* Also, some of the following features have been limited intentionally as a measure to temporarily alleviate some of the network traffic. Due to these limitations, you will find that:
- The viewing and update of the [Log] in the Community section of GT Mode has been temporarily disabled.
- Changes to the Profile may not update in some cases.
- Changes to the Friend List may not update in some cases.

Currently we are simultaneously working on several different solutions to improve the network status and alleviate the network congestion as soon as possible. We are expecting to be able to provide a proper online service again soon.

We sincerely apologize to our customers for the inconvenience.

Reference Information
Temporary measures you can take for playing Offline

The following are procedures for preventing the PS3 from accessing the network when playing GT5.
Please note the steps introduced here are only temporary procedures you can take until the network conditions are improved.

(1) If GT5 is currently running, please quit the game.

(2) Go to [Settings] -> [Network Connections] -> [Internet Connection] and switch the selection to [Disabled]

(3) Start GT5.

http://eu.gran-turismo.com/gb/news/d17800.html

Επισης ερχετε κι αλλο update το Σαββατο! Γενικα απ οτι αναφερει ο Kazunori Yamauchi τα update θα συνεχιστουν καθε βδομαδα...καθε μηνα!!! Αναγνωριζουν τα "προβληματα" και αυτο ειναι καλο!

http://uk.ps3.ign.com/articles/113/1136979p1.html

Last edited:
Όλα τα παραπάνω εμένα μου δείχνουν ότι το παιχνίδι δεν ήταν έτοιμο
Βιάστηκαν , δε ξέρω το γιατί , να το βγάλουν
Δε περίμεναν traffic στους servers τους ; (όχι πως συνέβει μόνο σε αυτούς ...)
όσο για τα updates ... , τα bugs μάλλον θα πάνε σύννεφο ...

Όλα τα παραπάνω εμένα μου δείχνουν ότι το παιχνίδι δεν ήταν έτοιμο
Βιάστηκαν , δε ξέρω το γιατί , να το βγάλουν

+1

Οι πιθανοτεροι λογοι ειναι οτι πλησιαζουν οι γιορτες και επειτα θα υπηρχε πιεση απο την Sony γιατι ο κοσμος ειχε αρχισει να δυσανασχετει με τις τοσες και τοσες αναβολες...