Gran Turismo 5 (PS3)

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Το έχει παίξει κανένας.....εγώ ψήνομαι να σκάσω τα 60 ευρώπουλα να το πάρω σήμερα :D

Για το GT5 λες?

Σ' αυτή τη σελίδα του νήματος το έχει παίξει μόνο ένας, στις προηγούμενες το έχουν παίξει και άλλοι...:D

Ρε παιδια ενδιαφερομαι να αγορασω την logitech driving force gt αλλα δεν την βρισκω πουθενα καμια ιδεα κανεις?

Επισης αν την εχει δοκιμασει καποιος ας μου πει εντυπωσεις

Ρε παιδια ενδιαφερομαι να αγορασω την logitech driving force gt αλλα δεν την βρισκω πουθενα καμια ιδεα κανεις?

Την αγόρασα από το Amazon.co.uk την Πέμπτη το πρωί (00: 35) και την παρέλαβα την παρασκευή το μεσημέρι μετά από 37 ώρες. Κόστος 80 £ με free Delivery (η μεταφορά έγινε από τη UPS)

Σας τα λέω γιατί με το που ήρθε έμεινα @#$%^, λέω δεν μπορεί ....μετά από 37 ώρες. Συνήθως ο μέσος όρος είναι 7 μέρες.

Η πλάκα είναι ότι το GT5 το παρήγγειλα 2 μέρες πριν (Τρίτη) και φυσικά ακόμα να το παραλάβω. Κόστος (34 £).

Τέσπα πλέον έχω τιμονιέρα δεν έχω ραλάκι. Οπότε επιφυλάσσομαι για εντυπώσεις. Από ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή για τα λεφτά της.

Attachments

• amazon.jpg
    amazon.jpg
    48 KB · Views: 24
  • amazon2.jpg
    amazon2.jpg
    26.4 KB · Views: 41
Last edited:
Ναι άσε...Και εγώ το παρείγγειλα απο amazon και επειδή είχα συνηθίσει την UPS σε 40 ώρες που μου έφερνε τα βιβλία, παραξενεύτηκα που το gran turismo δεν ήρθε ακόμα...Δυστυχώς τα παιχνίδια τα στέλνει με DHL γι'αυτό κάνουν παραπάνω...Το καλό πάντως είναι ότι είναι free μεταφορά...

Εγώ ρε πΑιδια έχω την vt20,βάζω το grand tourismo k δε μου το παίζει 3d,τι κάνω λάθος;;;

Παίζει ακόμα το κλασικό cheat που υπήρχε στα προηγούμενα GT.

Οταν παρεις ενα καινούργιο αυτοκίνητο και οταν ακομα εχει 0km πας και του αλλάζεις λαδια και ανεβαζει ιπποδύναμη. Απλα δεν πρεπει να κανει ουτε 1 μετρο στο δρομο.

Εγώ ρε πΑιδια έχω την vt20,βάζω το grand tourismo k δε μου το παίζει 3d,τι κάνω λάθος;;;
Εγώ έχω τη Samsung UE46C8000 3D και δε έχω βρει από που γίνεται η ρύθμιση για να δω το παιχνίδι σε 3D.
Κανονικά δε θα έπρεπε αφού το παιχνίδι είναι και 3D, να σε ρωτάει όταν ξεκινάει αν θες να το δεις 3D ή όχι, όπως γίνεται σε άλλα παιχνίδια;
Μπορεί κανείς να βοηθήσει;

-Πολύ καλή- και θα ήταν ακόμα καλήτερη αν της βάζαν και paddles ταχυτήτων (όπως G27)! Εγώ βέβαια είχα βάλει μόνος μου στην παλιά μου!

Τέλειωσα και με τις άδειες μου, όλλα χρυσά!!!:award::award::award:

dsc09879b.jpg

Αρη πως ειναι τα διπλώματα για να παρεις χρυσά θελει πολυ κοπο?

Μερικά είναι εύκολα μερικά πολλλλλλλλύ δύσκολα:alberteinstein:

Ξεκινούν δύσκολα (πρώτες δύο), γίνονται δυσκολότερες (οι μεσαίες) και μετά κατά περίεργο τρόπο όλα γίνονται μαγικά εύκολα και ευχάριστα προς το τέλος...

Πρεπει να ασχοληθω να τα παρω γιατι δεν λεει στο τελος του παιχνιδιου να ασχολεισαι με τα διπλωματα.

Πρεπει να ασχοληθω να τα παρω γιατι δεν λεει στο τελος του παιχνιδιου να ασχολεισαι με τα διπλωματα.

Ναι συμφωνώ, γιατί δεν πρόκειται να ξαναγυρίσεις εκεί... -bye-

Την αγόρασα από το Amazon.co.uk την Πέμπτη το πρωί (00: 35) και την παρέλαβα την παρασκευή το μεσημέρι μετά από 37 ώρες. Κόστος 80 £ με free Delivery (η μεταφορά έγινε από τη UPS)

Σας τα λέω γιατί με το που ήρθε έμεινα @#$%^, λέω δεν μπορεί ....μετά από 37 ώρες. Συνήθως ο μέσος όρος είναι 7 μέρες.

Η πλάκα είναι ότι το GT5 το παρήγγειλα 2 μέρες πριν (Τρίτη) και φυσικά ακόμα να το παραλάβω. Κόστος (34 £).

Τέσπα πλέον έχω τιμονιέρα δεν έχω ραλάκι. Οπότε επιφυλάσσομαι για εντυπώσεις. Από ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή για τα λεφτά της.
Απιστευτο δεν την προλαβα... 123 ευρω πλεον!!!
ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!