Gran Turismo 5 (PS3)

Εγώ ρε πΑιδια έχω την vt20,βάζω το grand tourismo k δε μου το παίζει 3d,τι κάνω λάθος;;;

το ενεργοποιεις απο το κεντρικο μενου ,εκει που εχει τις ρυθμισεις για ηχο,τιμονια ,καμερα.... (αν εχει βρει κανενας πως δουλευει το head tracking να το πει).

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Πριν 1-1,5 χρόνια την είχα πάρει 59,9 ...

μήηπως μπορείς να μας δώσεις feedback σχετικά με την χρήση της όλο αυτό το διάστημα? Ικανοποιημένος? Εχεις παίξει και με καμια άλλη τιμονιέρα? Εχει lag?

Για βοήθα μας ολίγον

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

μήηπως μπορείς να μας δώσεις feedback σχετικά με την χρήση της όλο αυτό το διάστημα? Ικανοποιημένος? Εχεις παίξει και με καμια άλλη τιμονιέρα? Εχει lag?

Για βοήθα μας ολίγον

Φανταστικό τιμόνι, το συνιστώ ανεπιφύλακτα, ιδικά για το GT5 όπου τα επιπλέον κουμπιά της αποκτούν ιδιαίτερη αξία! Στα μείον της συγκαταλέγεται η έλλειψη των shift paddles (έχει κάτι σαν κουμπιά διακόπτες) και τα κάπως "ανεπαρκή" πετάλια (φρένο γκάζι).
Κατά τ' άλλα αν δεν έχεις ανάγκη από συμπλέκτη, αποτελεί έναν ισάξιο αντίπαλο για τις G25-27 ή τις Porsche τιμονιέρες που είναι κατά πολύ ακριβότερες! Βέβαια με την τιμή στην οποία εκτοξεύτηκε, απ' ότι βλέπω τελευταία, ίσος να μην είναι και τόσο καλή επιλογή...

DSC_0047.jpg

DSC_0048.jpg

DSC_0049.jpg

DSC_0050.jpg

DSC_0052-1.jpg

DSC_0053.jpg

DSC_0055.jpg

Τελικά αγόρασα τιμονιέρα από τον Κωτσόβολο 52 Ε!

Μα καμία σχέση με το χειρηστήριο! Αλλη αίσθηση τελείως! Την ρύθ,ισα και πιο ευαίσθητη και πλέον μπορώ να πώ ότι έκλεισα για τον χειμώνα.... Σπίτι, σάντουιτσ και...Νίρμπουγκρινγκ!!!:award:

Πάντως, άκρος απαράδεκτη η σκίαση των αυτοκινήτων στο GT5, ποιο πολύ μοιάζει με σκιά πριονιού... παρά αυτοκινήτου
036.gif

Επίσης να κάνω κι' άλλο παράπονο: δεν είδα ακόμα ζημιές (μηχανικές) στα αυτοκίνητα, εκτός από γρατσουνιές... Πάλι τις υποσχέσεις άρχισαν:
014.gif

Kazunori Yamauchi has been fielding questions from fans on Twitter over the past few hours.
...Mechanical damage options will be implemented in a new update for GT5 coming “early December”...

Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 (PS3)

Επίσης να κάνω κι' άλλο παράπονο: δεν είδα ακόμα ζημιές (μηχανικές) στα αυτοκίνητα, εκτός από γρατσουνιές... Πάλι τις υποσχέσεις άρχισαν:
014.gif

.

Απο Level 20 αρχίζουν οι ζημιες και Level 40 εχει περισσότερες.

Απο Level 20 αρχίζουν οι ζημιες και Level 40 εχει περισσότερες.
Καλά έχεις φτάσει στο level 40;
Είσαι φοβερός. Εγώ ο καημένος είμαι στο level 12, αλλά με 2 μικρά, πότε να προλάβω να παίξω; Πάντα μετά τις 10.00 μ.μ. και με όλη τη κούραση της ημέρας κανά 2ωρο περίπου, και όχι κάθε μέρα.
icon9.gif

Είσαι φοβερός. Εγώ ο καημένος είμαι στο level 12, αλλά με 2 μικρά, πότε να προλάβω να παίξω; Πάντα μετά τις 10.00 μ.μ. και με όλη τη κούραση της ημέρας κανά 2ωρο περίπου, και όχι κάθε μέρα.
icon9.gif

Φυσικα και δεν εφτασα. Το διαβασα στο net -bye-

Κι εγω για τους ιδιους λογους μετα τις 10 παιζω οποτε μπορω. Level 10-11 καπου εκει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 (PS3)

icon9.gif

Καλά μην νομίζεις, μια απ' τα ίδια, μόνο που αντί να πάω για ύπνο 24:00 πάω 02:30:sleep: