Gran Turismo 5 (PS3)

Καλησπέρα παιδιά.
Ασχολούμαι και εγώ με το "άθλημα"
Μέσα στο ΠΣΝ είμαι σαν HoSe_is_Insane .
Όποιος θέλει ας με κάνει add :)

Έχω το εξής προβληματάκι: Ενώ με το χειριστήριο τα καταφέρνω αρκετά καλά -ειδικά σε κεντρομήχανα όπως το Lotus Elise Top Gear Test Track 2η δοκιμασία- με την τιμονιέρα μια Logitech DF GT σε κάθε στροφή σχεδόν κάνω εμετό από τα σβουρίδια. Υπάρχει κάποιο κόλπο που αγνοώ?:huh2:

Έχω το εξής προβληματάκι: Ενώ με το χειριστήριο τα καταφέρνω αρκετά καλά -ειδικά σε κεντρομήχανα όπως το Lotus Elise Top Gear Test Track 2η δοκιμασία- με την τιμονιέρα μια Logitech DF GT σε κάθε στροφή σχεδόν κάνω εμετό από τα σβουρίδια. Υπάρχει κάποιο κόλπο που αγνοώ?:huh2:
και εγω τα ιδια
μοχλος και παλη μοχλος

Επίσης έχω δύο μάλλον ηλίθιες απορίες.

Πως κάνεις add friend?

Αν κερδίσεις ένα αυτ/το σε κάποιο event και το πουλήσεις, μπορείς να το ξανακερδίσεις μετά?:slapface:

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

εχετε κατα νου καμια κατασκευη καθισματος με g27? λεω να κανω κατι για της κρυες νυχτες του χειμωνα.......

Θα σε κάνω υδραυλικό!!! Κοίτα εδώ μια φανταστική ιδέα (με οδηγίες) για cockpit!

Αμα εξαιρέσεις την επένδυση carbon η οποία ειναι πανάκριβη (και μη απαραίτητη) ειναι μια χαρα κατασκευή άμα πιάνουν τα χερια σου. Μπορεις να το συνδέσεις και με το καλοριφερ με ενα λάστιχο για να ζεσταίνεσαι κιόλας :D

Πειναει ο τυπας.Τιμονι Porsche, carbon επενδυσεις, Recaro καθισμα....Νταξει.Παραλια!

έχει οδηγήσει κανείς την bugatti veyron 16,4 '09? έπαθα πλάκα όταν έπιασε τα 220 και βλέπω να ανεβαίνει η πίσω αεροτομή ενώ όταν φρενάρω η αεροτομή από οριζόντια γίνετε κάθετη
α, έχει φτάσει τους 1063 ίππους και πάει και άλλο

Μου την έκανε δώρο, χρειάστηκε να την αναβαθμίσω λίγο για να πιάσω τα 400 στη La Sarthe. Μετά την αναβάθμιση άλλαξε ο ήχος της!!