Σου' χω κάτι καλύυυυυτερο! Πολλλλλλλλυυυυυυυυυύ καλύτερο. Μπουαχαχαχαχααχαχαχαααα...
:7707:
κατσε να φτασω μια εκει εχω δρομο ακομα!!!!!!
Σου' χω κάτι καλύυυυυτερο! Πολλλλλλλλυυυυυυυυυύ καλύτερο. Μπουαχαχαχαχααχαχαχαααα...
:7707:
Λοιπόννννννννν... Το έβγαλα με τον Παγάνη. Το κόλπο είναι φουλ αερτομή και χαμήλωμα σαύρα. Σκλήρηνα λίγο και τα ελατήρια 2 κιλά και μαλάκωσα τα αμορτισέρ στην απόσβεση και σκλήρηνα στην επαναφορά. ΚΙβώτιο στα 420.
Χρειάστηκαν και κάποιες τακτικές Σουμάχερ αλλά ...
ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ!:firstprize:
ΕΧΩ ΤΗΝ DFGT, αλλά μου την έχει καρφώσει να οδηγήσω με συμπλέκτη:BDGBDGB53:
Δικιο εχει ο Αρης αλλα παρολα αυτα αξιζει μια G25...
Ξερει κανεις αν η ferrari f1 μπαινει στο πρωταθημα formula gran turismo...?
Ξερει κανεις αν η ferrari f1 μπαινει στο πρωταθημα formula gran turismo...?
Και οι δύο Ferrari F1, ΔΕΝ μπαίνουν σε αγώνες A-spec και B-spec !! :violent-smiley-030: Τουλάχιστον μέχρι τώρα..
Ανοίγω ένα ενδιαφέρον θέμα .
Ποιες είναι οι μέγιστες ιπποδυνάμεις που έχετε πουσάρει τα αυτοκίνητα .?
Αρχίζω προς το παρόν με μερικά από τα δικά μου super αγαπημένα.
Corvette ΖR1 – racing 918 HP
Pagani Zonda R 970 HP
Toyota Minolta 1055 HP
Audi R10 TDI 817 HP
Peugeot 908 935 HP
Formula GT 918 HP.
Κορυφαίο αυτοκίνητο στο παιχνίδι μέχρι τώρα – εκτός των τύπου formula – ψηφίζω το Peugeot 908 . Δεν υπάρχει event που να μην παίρνει το χρυσό με διαφορά .
Με ενδιαφέρουν οι ιπποδυνάμεις σε full των Chaparal 2J , Mazda 987, Gt by Citroen Racing. .
Ακόμα κάτι – παίζει κανείς σε 3D .? Αξίζει τίποτα. ?
Κορυφαίο αυτοκίνητο στο παιχνίδι μέχρι τώρα – εκτός των τύπου formula – ψηφίζω το Peugeot 908 . Δεν υπάρχει event που να μην παίρνει το χρυσό με διαφορά .
Ενας φιλος θελει να αγορασει αυτοκινητο τυπου LE MANS και προσανατολίζεται στο Audi R10. Να το παρει ή εχετε να προτείνετε κατι καλύτερο στα ιδια λεφτα παντα?
Παιδιά μπορείς κάποιος να μου λύσει τις εξής απορίες :
- Είμαι στο aspec στο επίπεδο 21, και δε ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο στο ότι ένω σε κάθε αυτοκίνητο έχω αγοράσει και τοποθετήσει το φουλ κιβώτιο ταχυτήτων, μου επιτρέπει από τις ρυθμίσεις να αλλάζω μόνο την τελική ταχύτητα και όχι να προσαρμόζω την κάθε ταχύτητα όπως επιθυμώ.
- Επίσης ενώ πάλι έχω αγοράσει όλα τα σετ ελαστικών που θέλω , αν πάω να τα αλλάξω και να βάλω κάποιο άλλο σετ από αυτό που φορά εκείνη τη στιγμή , δε μπορώ να το κάνω.
Είναι κάτι που δε γνωρίζω στα παραπάνω, έτσι που να μπορώ να ρυθμίσω ανάλογα;
Τέλος , πως μπορώ με το τελευταίο update που έγινε και δίνει τη δυνατότητα, αν καταλαβα καλά, να κάνω save, τη πρόοδο του παιχνιδιού που έχω κάνει μέχρι τώρα;
Ευχαριστώ για την απάντηση.Δυστυχώς, το φουλ κιβώτιο ταχυτήτων επιτρέπει, προς το παρόν, να αλλάζεις μόνο την τελική ταχύτητα:furious3:
Όταν θα αγοράζεις λάστιχα (και οτιδήποτε ανταλλακτικά - βελτιώσεις) θα ζητάς να στα φοράει επί τόπου (ένα πάνω στο άλλο) αλλιώς στα ρίχνει στο κουτί με τα αντικείμενα (για άνοιγμα και χρήση σε όποιο αμάξι θες - νομίζω).
Για το update θα το ψάξω και θα σου πω, με ενδιαφέρει και μένα, μην καούμε και δεύτερη φορά...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.