Gran Turismo 5 (PS3)

Επαιξα το πρωταθλημα Formula GT. Το πήρα με την μια ολα χρυσά αλλα στην Suzuka πάτωσα ηρωικά. Είναι το μονο χρυσό που μου λείπει ολα τα αλλα ειναι χρυσα εκτός απο Endurance που δεν επαιξα ακομα. Παιδευτικα 2-3 φορες αλλα δεν την παλευω. Εντωμεταξύ βλεπω οτι εχει μεταβλητό καιρο αλλα ολο ήλιο μου βγαζει βροχή καθόλου. Εχετε να προτείνετε κάποιο καλο setup μήπως και την παλέψω?

Μία είναι η σημαντική ρύθμιση στη φόρμουλα (και σε όλα τα αυτοκίνητα με τρελή ιπποδύναμη και μικρό βάρος) και λέγεται επαναφορά ολίσθησης - skid recovery!!! Ενεργοποιώντας την και χωρίς άλλη επιπλέον ρύθμιση εκτός από TCS και ABS 1, τους έριξα σε όλους τους αγώνες από δύο γύρους (όποιος δεν πιστεύει έχω σωσμένες τις επαναλήψεις).

Και ένα setup για την formula
Downforce:
Front 70 Rear 90
Transmission:
Top Speed: 390KM/H - 242 Miles pr hour
LSD:
15/45/55

Suspension
Height: 5/5 10/10 for Bumpy
Spring Rate 17.4/17.5
Dampers E 8/8
Dampers C 6/6
Roll Bars 7/7
Camber Angle F 2.0 R 1.0
Toe Angle F 0.00 R -0.20
Brakes:
Brake balance 4/1

Recommended Transmission settings per race (KM/H):
Race 1 Fuji Speedway: 390
Race 2 Road Course - Indy: 380
Race 3 Cote d'Azur: 330
Race 4 Nurburgring GP/F: 360
Race 5 Monza: 380
Race 6 Suzuka: 380

Ορίστε Θάνο.
Για μένα δούλεψε...

Εχω την εντυπωση οτι εχεις προβλημα με την σύνδεση σου στο psn. Πριν που ήμουνα μεσα σε έβγαζε συνέχεια offline/online/offline/online. Ο χρονος φόρτωσης εξαρταται και απο το ποσο καλη ειναι η συνδεση σου στο psn την δεδομένη στιγμή και σήμερα δεν ήταν.

Γενικότερα η σύνδεση μου δεν είναι καλή, αλλά το πρόβλημα είναι με την κονσόλα και όχι με το λάπιτοπ... Πχ σε τόρρεντ φτάνει 0,8 - 1,0 ΜΒ/δευτ, αλλά στο ps3 τα πράγματα είναι τραγικά. Θυμάσαι το update 1.05 που κατέβασες σε 20 λεπτά. Σε εμένα προχτές που το ξανακατέβασα έκανε 1 ώρα και κάτι.

Ιδέες κανείς?:help: Το καλώδιο δεν είναι λύση γιατί θα με σφάξει η κυρά αν το βλεπει να περνάει διαγωνίως το σαλόνι...

Πιστεύω τελικά ότι το πρόβλημα είναι πολύ πιο σύνθετο. Ναι, όταν είναι συνεδεμένο με το διαδίκτυο επιδεινώνεται η κατάσταση, αλλά και εκτός σύνδεσης πάλι για να φορτώσει πχ την εικόνα ενός αυτοκινήτου μπορεί να κάνει μέχρι και 5 λεπτά.

Οι πιθανότητες αν και δεν είμαι τεχνικά καταρτισμένος, είναι οι εξής:

-Πρόβλημα στον σκληρό δίσκο. Το μηχάνημα είναι το 40άρι αγορασμένο τον Μάιο του 08. Πέρσυ άλλαξα δίσκο και έβαλα έναν 320άρη της Western Digital.

-Πρόβλημα στην κεφαλή του BD. Δεν την έχω καθαρίσει ποτέ και η αλήθεια είναι ότι και το Assassin's Creed 2 μου κόλλαγε, αλλά κάνοντας το κόλπο του καθαρισμού (κρατάς το eject πατημένο ανοίγοντας την συσκευή από πίσω ) δεν αντιμετώπισα ξανά προβλήματα με το συγκεκριμένο παιγνίδι.

Δεν έχω δοκιμάσει με άλλο παιγνίδι για να είμαι ειλικρινής. Έχει κανείς ιδέα, ..και πάλι...

Αμα εισαι και wifi κλαφτα. Εμ εχει πρόβλημα το psn εισαι και wifi....

Το Laptop μη το συγκρινεις με ps3 εχουνε μεγαλη διαφορα σε θεματα συνδεσιμότητας. Γενικώς το ps3 δεν εχει και την καλύτερη κεραία. Βαλε καλώδιο να βρεις την υγειά σου.

Το προβλημα σου ειναι η συνδεση σου με το psn Imo και οχι ο δισκος κλπ που αναφερεις.

Δοκιμασε καλωδιο μονο για ενα τεστακι να δεις πως συμπεριφερεται και μετα βγαλτο.

Last edited:
Αμα εισαι και wifi κλαφτα. Εμ εχει πρόβλημα το psn εισαι και wifi....

Το Laptop μη το συγκρινεις με ps3 εχουνε μεγαλη διαφορα σε θεματα συνδεσιμότητας. Γενικώς το ps3 δεν εχει και την καλύτερη κεραία. Βαλε καλώδιο να βρεις την υγειά σου.

Το προβλημα σου ειναι η συνδεση σου με το psn Imo και οχι ο δισκος κλπ που αναφερεις.

Δοκιμασε καλωδιο μονο για ενα τεστακι να δεις πως συμπεριφερεται και μετα βγαλτο.

Οκ! Δεν διαφωνώ. Αλλά γιατί αργεί και όταν είναι εκτός σύνδεσης? 'Εβαλα να τρέξει B-spec το 9ωρο Τσουκούμπα χθες και από τη στιγμή που πάτησα το κουμπί για να μπει μέχρι να ξαναπατήσω το κουμπί για να ξεκινήσει ο αγώνας πέρασαν 18 λεπτά χρονομετρημένα. Εκτός PSN πάντα (αν και με αναμμένο το ρούτερ, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο...)
Θα μου στρίψει. Θα προσπαθήσω να εγκαταστήσω και να παίξω κάτι άλο σήμερα να δούμε...

μόλις ξεκίνησα το 24h le mans στο b-spec λέτε να αντέξει το ps3?
Καλή τύχη.
Εγώ πάντως που έχω το fat 60gb, δεν πρόκειται να επιχειρήσω τους 9ωρους και 24ωρους αγώνες. Το βλέπω να βγάζει χέρια πόδια και να με μουντζώνει, πριν παραδόσει το πνέυμα.

μόλις ξεκίνησα το 24h le mans στο b-spec λέτε να αντέξει το ps3?

μην ανχωνεσαι εγω το εχω φτασει στο 41 στο b spec και το αφηνα για καμια εβδομαδα ανοικτο....

Καλή τύχη.
Εγώ πάντως που έχω το fat 60gb, δεν πρόκειται να επιχειρήσω τους 9ωρους και 24ωρους αγώνες. Το βλέπω να βγάζει χέρια πόδια και να με μουντζώνει, πριν παραδόσει το πνέυμα.

Λοιπόοοοοοονννννννν.
Εγώ είμαι εκτός παιγνιδιού για άγνωστο χρονικό διάστημα. Πιστεύω πως έχω πρόβλημα στην κεφαλή του Blu-ray. Το διαπίστωσα δοκιμάζοντας να παίξω και άλλο παιγνίδι (εκτός του GT5 που είχε κάνει κατάληψη στο tray εδώ και 2 μήνες) και κόλλαγε στα cutscenes και στο παιγνίδι αυτό καθεαυτό (Resistance2).

Τώρα βασικά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω. Στο ΠΣ2 μπορούσα να ανοίξω και να καθαρίσω το"ματάκι" σχετικά εύκολα, αλλά εδώ μιλάμε για Blu-ray. Έχω δει κάποιες περιπτώσεις στο youtube αλλά όλες χρησιμοποιύν κάποιο ειδικό καθαριστικό που δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι, πάντως όχι οινόπονευμα.

Ή άλλη λύση είναι η αλλαγή κεφαλής.:bigcry:...

Παρεπιμπτόντως ... έκανα κάποια 4ωρα endurance A-spec και αρκετά 9ωρα B-spec. Μέχρι τότε δεν είχα προβλήματα αυτού είδους. Οπότε όσοι ανησυχούν για το μηχάνημά τους ............... καλά κάνουν!!!

Ειδικά αν είναι 2-3 χρονών και πολυδουλεμένο.

Καλή τύχη.

και εγώ αυτό έχω

και εγώ αυτό έχω
Τότε θα σου πρότεινα να μη το συνεχίσεις, εκτός και αν είσαι αποφασισμένος πως δε σε νοιάζει να πας για άλλη κονσόλα.
Το θέμα όμως είναι οτι με τα back up, που έχουμε κάνει γενικώς της κονσόλας αλλά και του παιχνιδιού, μπορούν να μεταφερθούν στη νέα κονσόλα χωρίς να χάσεις τη πρόοδο του παιχνιδιού;

Λοιπόοοοοοονννννννν.
Εγώ είμαι εκτός παιγνιδιού για άγνωστο χρονικό διάστημα. Πιστεύω πως έχω πρόβλημα στην κεφαλή του Blu-ray. Το διαπίστωσα δοκιμάζοντας να παίξω και άλλο παιγνίδι (εκτός του GT5 που είχε κάνει κατάληψη στο tray εδώ και 2 μήνες) και κόλλαγε στα cutscenes και στο παιγνίδι αυτό καθεαυτό (Resistance2).

Τώρα βασικά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω. Στο ΠΣ2 μπορούσα να ανοίξω και να καθαρίσω το"ματάκι" σχετικά εύκολα, αλλά εδώ μιλάμε για Blu-ray. Έχω δει κάποιες περιπτώσεις στο youtube αλλά όλες χρησιμοποιύν κάποιο ειδικό καθαριστικό που δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι, πάντως όχι οινόπονευμα.

Ή άλλη λύση είναι η αλλαγή κεφαλής.:bigcry:...

Παρεπιμπτόντως ... έκανα κάποια 4ωρα endurance A-spec και αρκετά 9ωρα B-spec. Μέχρι τότε δεν είχα προβλήματα αυτού είδους. Οπότε όσοι ανησυχούν για το μηχάνημά τους ............... καλά κάνουν!!!

Ειδικά αν είναι 2-3 χρονών και πολυδουλεμένο.
Πάντως αν το πρόβλημα είναι απλά και μόνο καθάρισμα της κεφαλής το πράγμα είναι απλό.
Με βεβαιότητα σου λέω οτι και στις κεφαλές των blu ray player & ps3 μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κλασικό καθαριστικό δισκάκι ( αυτό που έχει ενσωματομένο ένα μικροσκοπικό βουρτσάκι ) που καθαρίζαμε και τις κεφαλές των dvd player. Είναι ακριβώς το ίδιο.
Αν δεν έχεις έυκολα μπορείς να βρείς.