Gran Turismo 5 (PS3)

Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Έχω εγώ ένα, θα δοκιμάσω αύριο, αν θυμηθώ να στο στείλω, γιατί για σήμερα έκλεισα με το peugeot

Να σαι καλα. Απλα να δουμε τι παιζεi με αυτη την ιστορία.

H Ελληνικη εκδοση του GT5 , εχει Ελληνικες οδηγιες (γραπτες - φωνητικες κλπ) στα licences και παντου ?
Θελει να μαθει και η γυναικα μου αλλα δε ξερει καλα τις ορολογιες και μπερδευεται στην Αγγλικη εκδοση που εχω!

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

H Ελληνικη εκδοση του GT5 , εχει Ελληνικες οδηγιες (γραπτες - φωνητικες κλπ) στα licences και παντου ?
Θελει να μαθει και η γυναικα μου αλλα δε ξερει καλα τις ορολογιες και μπερδευεται στην Αγγλικη εκδοση που εχω!

Η Ελληνική έκδοση είναι εξ' ολοκλήρου μεταφρασμένη και όπου δεν έχει φωνητικές οδηγίες στα Ελληνικά, έχει γραπτώς!:SFGSFGSF:

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Εχει κανεις κάποιο αυτοκίνητο τύπου "Stealth" να μας πει υπεύθυνα αν στέλνεται σε άλλο χρήστη ή όχι?

Λοιπόν: οριστικά, υπεύθυνα και αμετάκλητα - δεν γίνεται.

Βγάζει το μήνυμα " Δεν μπορείς να δωρίσεις αυτό το αυτοκίνητο σε ένα φίλο σου":violent-smiley-030:

Ενω το εχω στο νετ το πσπ, οταν ξεκινα το παιχνιδι με λεει να κανω συνδεση, του λεω ναι και αυτο εκει... δεν συνδεετε με τιποτα. Τα φωτα σας φιλαρακια διοτι εχω κατι εργαλεια φτιαγμενα...

Φίλε suzakia υποπτεύομαι ότι το PSN σου δεν έχει γίνει δεκτό, γιατί όταν προσπάθησα να σε κάνω add, δεν γινόταν, μάλλον γιατί δεν αναγνώριζε το όνομα...

Γνωριζει κανεις ποτε αλλάζουν τα αυτοκίνητα στα Special Μεταχειρισμένα? Ειδικά για τα 2 ακριβά που βγάζει ενδιαφέρομαι. Νομιζω οτι καθε βδομαδα αλλαζουν αλλα τι μερα?

Μήπως ξέρει κάποιος αν υπάρχει δυνατότητα να πουλήσουμε (διαδικτυακά βέβαια) κάποιο αυτοκίνητο σε άλλον χρήστη;

Γνωριζει κανεις ποτε αλλάζουν τα αυτοκίνητα στα Special Μεταχειρισμένα? Ειδικά για τα 2 ακριβά που βγάζει ενδιαφέρομαι. Νομιζω οτι καθε βδομαδα αλλαζουν αλλα τι μερα?

Χθες άλλαξαν οπότε κάθε Τετάρτη.

Χθες άλλαξαν οπότε κάθε Τετάρτη.

το προσεξα σήμερα. παρολα αυτα εχει κατι φτηνιάρικα τσ τσ τσ. τιποτις 10-15 μυρια δεν εχει. ειμαστε πλουσιοι τι να κανουμε :p

Να αλλαξω ονομα λες?

Ενοώ και ρωτώ ταυτόχρονα: το όνομα suzakias έχει γίνει δεκτό στο PlayStationNetwork? Με άλλα λόγια έχεις μπει ποτέ online στο PS3 με το PSN suzakias? Γιατί εγώ όταν έγραψα suzakias για να σε κάνω add μου απάντησε ότι δεν υπάρχει τέτοιο όνομα καταγεγραμμένο...