Grand Theft Auto IV

Παει καταστραφηκα... Δεν εβγαινε μετα το Πασχα το μαμημενο...Τωρα γυρισα, ειχε τελειωσει το DL μου, παω να δω ιδιοις ομασι if it lives up to the hype.. Προβλεπω χοντρο ξενυχτι σημερα ρε γαμωτο γιατι εχει και Manu-Barca σε HD στο Sky Sports HD2...-bye-

Και σε μια έχει "σπάσει" πριν την επίσημη κυκλοφορία,μα καλά ούτε την κυκλοφορία του παιχνιδιού δεν περιμένουν...:clown:

Λοιπόν μετά από μια ώρα παιχνιδιού και μην έχοντας ασχοληθεί ποτέ μου με τον συγκεκριμένο τίτλο έχω να πω τα εξής:
Το story είναι πολυφορεμένο, γυρνάς από ναυτικός μετά από χρόνια και σε παραλάμβάνει από το λιμάνι ο ξεδερφός σου όπου είναι ένα ρεμάλι και μισό σε αντίθεση με αυτά που έγραφε στα γράμματ που έστελνε κατά καιρούς ότι έχει λεφτά, σπορ αυτοκίνητο, ωραίο σπίτι, γυναίκες κλπ.
Στην ουσία μένει σε μια τρόγλη, δουλεύει σε ένα συνεργείο της κακιάς ώρας και είναι μπλεγμένος με υπόκοσμο όπου τον κυνηγάνε για λεφτά αφού είναι εθισμένος στον τζόγο...

εύκολο gameplay, ακόμα και να αποτύχεις στην αποστολή δεν σε προχωράει παρακάτω, απλά σε πάει στην αρχή της αποστολής μέχρι να πετύχεις και να σε πάει παρακάτω.
Λίγο βαρετές οι αποστολές, τουλάχιστον μέχρι τώρα, αλλά φαίνεται έχει μεγάλη εξέλιξη αφού η πόλη είναι τεράστια και τα μέρη είναι πάρα πολλά.

Γραφικά δεν τρελάθηκα, τα γνωστά. Δύσκολη η οδήγηση με το αυτοκίνητο αφού είναι πολύ ευαίσθητο το στρίψιμο και τρακάρεις σε κολόνες και τοίχους πανεύκολα. Ισως θέλει κάποια εξάσκηση μετά από ώρες.

Ρεαλιστική η ζωή , π.χ. στο κινητό που έχεις μπορείς να αλλάξεις μέχρι και τα ringtones , δεν ξέρω αν έχει κάποιο νόημα στην μετέπειτα εξέλιξη του παιχνιδιού, απλά μου έκανε εντύπωση η ρεαλιστικότητα.

Καλό είναι σε γενικές γραμμές, αλλά δεν εθίστικα και δεν νομίζω να έδινα το 70άρι. Μιλάω πάντα για τα προσωπικά μου γούστα.

Re: Απάντηση: Grand Theft Auto IV

Tασο το ξερεις οτι το παιχνιδι δεν ειναι ακομη στα καταστηματα?-bye-

Ασχετο. Εχεις φαει ban απο το live? Eχω να σε ονλινε πολυ καιρο.

όχι δεν έχω φάει ban. Απλά δεν το έχω συνέχεια στο δίκτυο. Το βάζω μόνο αν βγει καμιά αναβάθμιση για την κονσόλα. Ετσι κι αλλιώς δεν παίζω κανα παιχνίδι online. Είμαι μοναχικός τύπος...

όχι δεν έχω φάει ban. Απλά δεν το έχω συνέχεια στο δίκτυο. Το βάζω μόνο αν βγει καμιά αναβάθμιση για την κονσόλα. Ετσι κι αλλιώς δεν παίζω κανα παιχνίδι online. Είμαι μοναχικός τύπος...

Εβλεπα σε καποια φαση οτι ειχες να μπεις πανω απο ενα μηνα και νομισα οτι εχεις φαει ban και σε εσβησα απο τη friends list. Θα σου στειλω παλι invite. -bye-

και εγω μονο για update το συνδεω και δεν εχω φαει ban

Μονο μια παιχνιδομηχανη θα εχει εξτρα περιεχομενο για το παιχνιδι Online παντως.

Μαντεψτε ποια...:BDGBGDB55:

χαχαχαχα
Κανε ονείρα, το οτι η μικροσοφτ πληροσε 50 μυρια δεν σημαίνει μονο οτι το ακατονομαστο :rifle:θα εχει εχτρα κοντεντ η αλήθεια ειναι οτι η πονηρη ροκσταρ πηρε τα 50 μυρια της μσ και ετσι θα βγαλει εκσκλουσιβ για το 360 και για το πσ3 θα εχουν και τα 2 εχτρα αλλα διαφορετικα. -bye-

Λοιπόν μετά από μια ώρα παιχνιδιού και μην έχοντας ασχοληθεί ποτέ μου με τον συγκεκριμένο τίτλο έχω να πω τα εξής:
Το story είναι πολυφορεμένο, γυρνάς από ναυτικός μετά από χρόνια και σε παραλάμβάνει από το λιμάνι ο ξεδερφός σου όπου είναι ένα ρεμάλι και μισό σε αντίθεση με αυτά που έγραφε στα γράμματ που έστελνε κατά καιρούς ότι έχει λεφτά, σπορ αυτοκίνητο, ωραίο σπίτι, γυναίκες κλπ.
Στην ουσία μένει σε μια τρόγλη, δουλεύει σε ένα συνεργείο της κακιάς ώρας και είναι μπλεγμένος με υπόκοσμο όπου τον κυνηγάνε για λεφτά αφού είναι εθισμένος στον τζόγο...

εύκολο gameplay, ακόμα και να αποτύχεις στην αποστολή δεν σε προχωράει παρακάτω, απλά σε πάει στην αρχή της αποστολής μέχρι να πετύχεις και να σε πάει παρακάτω.
Λίγο βαρετές οι αποστολές, τουλάχιστον μέχρι τώρα, αλλά φαίνεται έχει μεγάλη εξέλιξη αφού η πόλη είναι τεράστια και τα μέρη είναι πάρα πολλά.

Γραφικά δεν τρελάθηκα, τα γνωστά. Δύσκολη η οδήγηση με το αυτοκίνητο αφού είναι πολύ ευαίσθητο το στρίψιμο και τρακάρεις σε κολόνες και τοίχους πανεύκολα. Ισως θέλει κάποια εξάσκηση μετά από ώρες.

Ρεαλιστική η ζωή , π.χ. στο κινητό που έχεις μπορείς να αλλάξεις μέχρι και τα ringtones , δεν ξέρω αν έχει κάποιο νόημα στην μετέπειτα εξέλιξη του παιχνιδιού, απλά μου έκανε εντύπωση η ρεαλιστικότητα.

Καλό είναι σε γενικές γραμμές, αλλά δεν εθίστικα και δεν νομίζω να έδινα το 70άρι. Μιλάω πάντα για τα προσωπικά μου γούστα.

Τάσο, εκεί που θα "κολλήσεις" είναι στα μέσα του παιχνιδιού όπου θα αρχίζεις να παίρνεις την εξουσία στα χέρια σου και φαντάσου τι θα γίνετε στο τέλος!

Τάσο, εκεί που θα "κολλήσεις" είναι στα μέσα του παιχνιδιού όπου θα αρχίζεις να παίρνεις την εξουσία στα χέρια σου και φαντάσου τι θα γίνετε στο τέλος!
τασο καλα σου τα λεει ο γιαννης. Περιμενε λιγο μην προτρεχεις... Μετα σε βλεπω για τρελο κολλημα!!!

χαχαχαχα
Κανε ονείρα, το οτι η μικροσοφτ πληροσε 50 μυρια δεν σημαίνει μονο οτι το ακατονομαστο θα εχει εχτρα κοντεντ η αλήθεια ειναι οτι η πονηρη ροκσταρ πηρε τα 50 μυρια της μσ και ετσι θα βγαλει εκσκλουσιβ για το 360 και για το πσ3 θα εχουν και τα 2 εχτρα αλλα διαφορετικα. -bye-

Το εξτρα περιεχομενο ειναι πραγματικοτητα για το 360. Ονειρα θα κανουν μονο οι κατοχοι PS 3...-bye-

More exclusive GTA IV content for 360 in 2009

Take-Two has announced in a conference call that it intends to release more exclusive Grand Theft Auto IV episodes for the Xbox 360 in 2009.

The company revealed earlier this year that it would be supplying two extra episodes for Microsoft's home console in 2008, but this is the first time it has spoken of extra content beyond the initial deal with Microsoft.

"In fiscal 2009 we'll also be offering additional episodic content for Grand Theft Auto IV on Xbox 360," confirmed Ben Feder, CEO of Take-Two.

The publisher also reiterated the full game will be released next year, with two exclusive episodes due before the end of 2008.

"We're eagerly anticipating the release of Grand Theft Auto IV in our second quarter. The game looks terrific and we're confident it will be every bit as ground-breaking as previous titles," added Feder.

http://www.gamesindustry.biz/articles/more-exclusive-gta-iv-content-for-360-in-2009

Παντως ακομη και οτι κυκλοφορει το GTA για PS3 εστω και "κουτσο" ειναι μια μικρη επιτυχια για την Sony.

Το εξτρα περιεχομενο ειναι πραγματικοτητα για το 360. Ονειρα θα κανουν μονο οι κατοχοι PS 3...-bye-

More exclusive GTA IV content for 360 in 2009

Τότε πιθανόν θα έχει βγάλει η εταιρία άλλο παιχνίδι, και μόνο για ps3.

Και θέλω να δω ποιος θα είναι τόσο πορωμένος αφού τελειώσει ένα έτσι και αλλιώς μεγάλο game, για να πληρώσει ώστε να κάνει μια από τα ίδια.
(τα 50 εκ τα έδωσαν για να μην βγει το παιχνίδι μόνο στο ps3, και για να το χωρέσουν σε dvd, έστω και με προβλήματα... μην ψαρώνετε με το exta Content)

Τότε πιθανόν θα έχει βγάλει η εταιρία άλλο παιχνίδι, και μόνο για ps3.

Και θέλω να δω ποιος θα είναι τόσο πορωμένος αφού τελειώσει ένα έτσι και αλλιώς μεγάλο game, για να πληρώσει ώστε να κάνει μια από τα ίδια.
(τα 50 εκ τα έδωσαν για να μην βγει το παιχνίδι μόνο στο ps3, και για να το χωρέσουν σε dvd, έστω και με προβλήματα... μην ψαρώνετε με το exta Content)

Α ρε άτιμε bill εσύ φταις που τα παιδιά δεν μπορούν να χαρούν παιχνίδια σε bluray.

Α ρε άτιμε bill εσύ φταις που τα παιδιά δεν μπορούν να χαρούν παιχνίδια σε bluray.

Γιατι στο PC τα παιχνιδια ειναι σε ΒluRay?

Τωρα οι χρηστες PS3 ειναι beta testers , ασε πρωτα να λυθουν τα προβληματα με τις καμενες κεφαλες και μετα βλεπουμε...-bye-

Απάντηση: Re: Grand Theft Auto IV

Γιατι στο PC τα παιχνιδια ειναι σε ΒluRay?

Τωρα οι χρηστες PS3 ειναι beta testers , ασε πρωτα να λυθουν τα προβληματα με τις καμενες κεφαλες και μετα βλεπουμε...-bye-
Καλύτερα beta tester παρά beta viewer.:p

Τα παιχνίδια του pc είναι σε σκληρό δίσκο… (που ούτε αυτό έχει το xbox.)

Επίσης δεν έχει βγεί τόσο γερό drive στο χώρο των pc , όπως αυτό του ps3 παιδιά... έχει ελαττωματικά κομμάτια μεν αλλά φαίνονται από την αρχή, αλλιώς δεν χαλάει με τίποτα.

Αντίθετα κάποια drive του xbox δεν ήταν top ποιότητα(περίεργο ε?) δουλεύουν με 16x συνεχώς , χωρίς install ή δυνατότητα επανάληψης δεδομένων , μέσα σε κακοσχεδιασμένο μηχάνημα , γιαυτό και είναι λογικό να χαλάει σε ένα κλάσμα του χρόνου που θα αντέξει το BD του ps3.
(το 40% των βλαβών του 360 είναι από αιτίες εκτός RROD και το drive λογικά θα έχει το μεγαλύτερο κομάτι )

ΥΓ
Και οι μόνοι tester του next-gen gaming σήμερα είναι οι κάτοχοι xbox... αν ανεχτούν να μείνουν στο dvd, να πληρώνουν για p2p online και για οτιδήποτε γουστάρει η MS, να έχουν HD-TV χωρίς δυνατότητα να δουν HD-disk κλπ, τότε θα έχει πετύχει το πείραμα "2 πόδια σε ένα παπούτσι".

Αντε και Καλή ανάσταση παιδιά...

Last edited: