όχι δεν έχω φάει ban. Απλά δεν το έχω συνέχεια στο δίκτυο. Το βάζω μόνο αν βγει καμιά αναβάθμιση για την κονσόλα. Ετσι κι αλλιώς δεν παίζω κανα παιχνίδι online. Είμαι μοναχικός τύπος...
όχι δεν έχω φάει ban. Απλά δεν το έχω συνέχεια στο δίκτυο. Το βάζω μόνο αν βγει καμιά αναβάθμιση για την κονσόλα. Ετσι κι αλλιώς δεν παίζω κανα παιχνίδι online. Είμαι μοναχικός τύπος...
Μονο μια παιχνιδομηχανη θα εχει εξτρα περιεχομενο για το παιχνιδι Online παντως.
Μαντεψτε ποια...:BDGBGDB55:
Λοιπόν μετά από μια ώρα παιχνιδιού και μην έχοντας ασχοληθεί ποτέ μου με τον συγκεκριμένο τίτλο έχω να πω τα εξής:
Το story είναι πολυφορεμένο, γυρνάς από ναυτικός μετά από χρόνια και σε παραλάμβάνει από το λιμάνι ο ξεδερφός σου όπου είναι ένα ρεμάλι και μισό σε αντίθεση με αυτά που έγραφε στα γράμματ που έστελνε κατά καιρούς ότι έχει λεφτά, σπορ αυτοκίνητο, ωραίο σπίτι, γυναίκες κλπ.
Στην ουσία μένει σε μια τρόγλη, δουλεύει σε ένα συνεργείο της κακιάς ώρας και είναι μπλεγμένος με υπόκοσμο όπου τον κυνηγάνε για λεφτά αφού είναι εθισμένος στον τζόγο...
εύκολο gameplay, ακόμα και να αποτύχεις στην αποστολή δεν σε προχωράει παρακάτω, απλά σε πάει στην αρχή της αποστολής μέχρι να πετύχεις και να σε πάει παρακάτω.
Λίγο βαρετές οι αποστολές, τουλάχιστον μέχρι τώρα, αλλά φαίνεται έχει μεγάλη εξέλιξη αφού η πόλη είναι τεράστια και τα μέρη είναι πάρα πολλά.
Γραφικά δεν τρελάθηκα, τα γνωστά. Δύσκολη η οδήγηση με το αυτοκίνητο αφού είναι πολύ ευαίσθητο το στρίψιμο και τρακάρεις σε κολόνες και τοίχους πανεύκολα. Ισως θέλει κάποια εξάσκηση μετά από ώρες.
Ρεαλιστική η ζωή , π.χ. στο κινητό που έχεις μπορείς να αλλάξεις μέχρι και τα ringtones , δεν ξέρω αν έχει κάποιο νόημα στην μετέπειτα εξέλιξη του παιχνιδιού, απλά μου έκανε εντύπωση η ρεαλιστικότητα.
Καλό είναι σε γενικές γραμμές, αλλά δεν εθίστικα και δεν νομίζω να έδινα το 70άρι. Μιλάω πάντα για τα προσωπικά μου γούστα.
τασο καλα σου τα λεει ο γιαννης. Περιμενε λιγο μην προτρεχεις... Μετα σε βλεπω για τρελο κολλημα!!!Τάσο, εκεί που θα "κολλήσεις" είναι στα μέσα του παιχνιδιού όπου θα αρχίζεις να παίρνεις την εξουσία στα χέρια σου και φαντάσου τι θα γίνετε στο τέλος!
χαχαχαχα
Κανε ονείρα, το οτι η μικροσοφτ πληροσε 50 μυρια δεν σημαίνει μονο οτι το ακατονομαστο θα εχει εχτρα κοντεντ η αλήθεια ειναι οτι η πονηρη ροκσταρ πηρε τα 50 μυρια της μσ και ετσι θα βγαλει εκσκλουσιβ για το 360 και για το πσ3 θα εχουν και τα 2 εχτρα αλλα διαφορετικα.![]()
Το εξτρα περιεχομενο ειναι πραγματικοτητα για το 360. Ονειρα θα κανουν μονο οι κατοχοι PS 3...
More exclusive GTA IV content for 360 in 2009
Τότε πιθανόν θα έχει βγάλει η εταιρία άλλο παιχνίδι, και μόνο για ps3.
Και θέλω να δω ποιος θα είναι τόσο πορωμένος αφού τελειώσει ένα έτσι και αλλιώς μεγάλο game, για να πληρώσει ώστε να κάνει μια από τα ίδια.
(τα 50 εκ τα έδωσαν για να μην βγει το παιχνίδι μόνο στο ps3, και για να το χωρέσουν σε dvd, έστω και με προβλήματα... μην ψαρώνετε με το exta Content)
Α ρε άτιμε bill εσύ φταις που τα παιδιά δεν μπορούν να χαρούν παιχνίδια σε bluray.
Καλύτερα beta tester παρά beta viewer.Γιατι στο PC τα παιχνιδια ειναι σε ΒluRay?
Τωρα οι χρηστες PS3 ειναι beta testers , ασε πρωτα να λυθουν τα προβληματα με τις καμενες κεφαλες και μετα βλεπουμε...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.