Tα reviews που ξέρω γράφουν πως το frame rate στο ps3 είναι καλύτερο ,κυρίως αν δεν κάνεις το install στο σκληρό του 360, δεν έχει το cartoon-look του xbox και επιπλέον split-screen ... ποια είναι αυτά τα τελευταία που λένε κάτι άλλο?Δεν κανει εγκατασταση στο σκληρο το GTA στο 360...Στο ps3 κανει καπου 4 GB και το κανει σε κανα 10λεπτο...Και μετα τα τελευταια reviews ειναι σχεδον ολοιδιο και στις 2 κονσολες..Οι πιο σημαντικες διαφορες ειναι λιγο καλυτερο framerate στο 360 λενε
μπορειτε να το παιξετε και on-line παρολο που εχετε αντιγραφα?
δεν μπορω να περασω τη πρωτη αποστολη με υην ελιζαμπετα .καμια συμβουλη .σκοτωνω τους 2 μπροστα με το σναιπερ και μετα λεει pa** need help help him out.αλλα ως που να παω κατω ειναι νεκρος.τι να κανω?και να φανταστητε πηδαω απο την πολυκατικια για φτασω πιο γρηγορα.
Αυτό ρωτάω ... που το άκουσες γιατί δεν έχει πάρει πουθενά κάτι τέτοιο το μάτι μου, όλοι λένε ότι είναι καλύτερο στο ps3 ή ίδια.Απο βδομαδα που θα βγει κανονικα θα τα νοικιασω και στα 2 και θα δω που ειναι καλυτερο ο ιδιος..Τωρα λεμε ο,τι ακουσαμε ο,τι διαβασαμε ο,τι ειδαμε οπου κιαν το ειδαμε...Αυτα...
Για να μην γκρινιαζει ο Bliz,το MGS4 ειναι 665p...
Παντως 630p ειναι σοβαρο downgrade.
Πολυ sub-HD ρε παιδι μου τα PS3 releases (θυμαμαι τα διπλά 1080p και τα 4D και πεφτω ψυχολογικα)
Αμα θελεις μπαινεις να παιξεις, δεν σε σταματαει τπτ, απλα απο οσο εχω ακουσει και εχω διαβασει τα μπαν πεφτουνε βροχη. Ειναι ισως απο τα λιγα παιχνιδια που τα σερβερ της εταιριας που φτιαχνουνε το παιχνιδι σε δινουνε στεγνα στην M$.
Εγω θα περιμενω μερικες μερουλες μετα το επισημο Launch και μετα θα το δοκιμασω, δεν καιγομαι κιολας, εχω κολλησει με το single..
αφου φας την πρωτη παρτιδα με το sniper σου βγαζει οτι ειναι In trouble και θα γυρισεις την διοπτρα πανω του και θα δεις οτι εχει παει ενας διπλα του ακριβως και τον βαραει..τρως αυτον και κατι αλλους που βγαινουνε μετα και κα8αρισες..
Υπαρχουνε πολυ πιο δυσκολες αποστολες πιο κατω απο αυτην.. Οταν φτασετε στην αποστολη με το κοκορετσι το Old hospital της ελιζαμπετα να δω πως θα την κανετε απο κει.. εγω παιδευτηκα πολυ και εκανα πατεντα να την περασω. Και μετα υπαρχουνε ακομα πιο δυσκολες, ειδικα αυτη με την ληστεια της τραπεζας.. Ακομα να την περασω..
Τα πιο πολλα λεφτα τα τρωω σε body armor και σφαιρες.
Γενικως εχω προχωρησει πολυ και εχω φτασει σε σημειο που ολες της μετακινησεις της κανω με ταξι γιατι βαριεμε να οδηγαω πια.. Αραζω στο ταξι, τσιγαρακι, βαζω μουσικη και παω..![]()
τι συγκρισεις ειναι αυτες ρε παιδια?
ποσο εχει ενα xbox 360? 200 ευρω
δεν ειναι και τοσο τραγικο να το παρει καποιος που εχει και το ps3 και να μην ξαναασχοληθει με συγκρισεις που δεν εχουν νοημα
εγω θα το αγορασω ΜΟΝΟ για το DOOM 3 (διαστροφη ε?) γιατι κουραστηκα με συγκρισεις που το μονο που κανουν ειναι να γεμιζουν σελιδες σε φορουμ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.