Grand Theft Auto IV

το νοικιασα και γω απο τα 7
μαλιστα το παιδι εκει μου ειπε: τετοια παιχνιδια καλυτερα να τα νοικιαζεις παρα να τα αγοραζεις...:chinscratch:
για να δουμε,επονται εντυπωσεις

ε οχι σε καμμια περιπτωση... Καλυτερα να το αγοραζεις!!!
Εκτος και αν ηθελε να πει οτι ενας τροπος για να αποφυγεις το αρρωστημενο κολλημα ειναι να το νοικιαζεις για να το πηγαινεις πισω, αν και πιστευω οτι ετσι θα σου βγει πιο ακριβο. Μετα θα το αγορασεις κιολας...

Να ρωτήσω για τον χειρισμό του παιχνιδιού τι χειριστήριο χρησιμοποιείτε? Σαν παλιός παίχτης των GTA στο PC χρησιμοποιούσα το γνωστό συνδυασμό mouse-keyboard και είναι αλήθεια ότι δεν με δυσκόλευε καθόλου. Με το sixaxis πως "πάει" από χειρισμό?

η αμεσοτητα του mouse ειναι σιγουρα καλυτερη (θα το εχουν προσεξει και fps gamers) αλλα και το sixaxis ειναι πολυ καλο. Ειναι ζητημα εξικοιωσης!!!

καταρχην να πω οτι στο play.com ναι μεν το εχει 55 ευρω αλλα εδω και πολλες μερες δεν υπαρχει διαθεσιμο(οπως και το assasin creed λειπει πανω απο 1 μηνα απο τις επιλογες για αγορα)

τωρα αναφορικα με το παιχνιδι μου φανηκε καλο,μπορεις να αυξησεις το κοντραστ και να το κανεις αρκετα φωτεινο.Η μουσικη δεν μου αρεσε(το Vice City ειναι αξεπεραστο στον τομεα αυτο).οι λεπτομερειες ειναι απιστευτες,ο κοσμος στους δρομους μοιαζει κλωνοποιημενος,οι αποστολες ομοιες με το παρελθον ενω επιτελους η σκοπευση εγινε ανθρωπινη
δεν μου αρεσε το οτι χειριζεσαι εναν Σερβο και πρεπει να ταυτιστεις μαζι του ενω ο Ιταλος των προηγουμενων παιχνιδιων (πλην του τελευταιου που ηταν αφροαμερικανος) ειχε σαφως περισσοτερη αιγλη(ως εγληματιας-επιδοξος νονος)
με λιγα λογια το παιχνιδι θα το αγορασω γιατι ειναι κατι που σε κραταει αρκετα ΑΝ το βρω στο play παλι 55 ευρω.Νομιζω οτι τα 70 που παιζουν παντου ειναι πολλα αλλα και τα 99 για να αγορασεις μαζι μια τσαντα ως δωρο υπερβολικα.
Αναμονη για το 5 (να θυμισω οτι μεγαλο περιοδικο του χωρου το βαθμολογησε 100% στο ps3..για να δουμε ποσο θα βαλουν στο 5 αν ειναι -που νομιζω οτι θα ειναι με ευκολια- καλυτερο απο το τωρινο που απλα επαναλαμβανει οσα παρουσιαστηκαν τα προηγουμενα χρονια.

μπορει να μου πει καποιος γιατι δεν ανοιγει η πορτα απο το γκαραζ με τις βελτωσεις(εχω δοκιμασει και τις 2 εισοδους)?-bye-

Attachments

• ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ±003.jpg
    ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ±003.jpg
    100.4 KB · Views: 14
  • ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ±004.jpg
    ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ±004.jpg
    100.5 KB · Views: 12
Last edited:
Re: Απάντηση: Grand Theft Auto IV

μπορει να μου πει καποιος γιατι δεν ανοιγει η πορτα απο το γκαραζ με τις βελτωσεις(εχω δοκιμασει και τις 2 εισοδους)?-bye-

Ειμαι μεσα εγω και δεν σου ανοιγω ρεεεεεεεεεεεεε :flipout:

Φτιαχνω την Κορβετα μου.. :flipout:

ανοιξε γιατι εχω bazoucas με 8 ρουκετες και τανκ κλεμενο απτο στρατο.
δεν σε συμφερει ανοιξε.

Κατσε γιατι περναω νεο προγραμμα σου λεω, το παω 680 αλογα...

πλακα πλακα το εχω παρατησει 2-3 μερες, με κουρασε και εχω μεινει στο 40% περιπου. Αμα μας παει ετσι μεχρι το τελος με τις αποστολες δεν το βλεπω να το τελειωνω.. Ρε που ειναι οι βιλλες και τα ελικοφτερα και οι επιχειρησεις που αγοραζες στο san andreas..??

Last edited:
μπες σεναν ταριφα και επελεξε προορισμο helitour για τα ελικοφτερα.βιλες αργοτερα υπομονη.ωστοσο υπαρχουν ιεροδουλες που τις ***** μεσα στο αυτοκινητο και σου περνουν &&&& .αληθεια τωρα ξερεις πως ανοιγει το γκαραζ για "κολοφτιαγμα"?

Re: Απάντηση: Grand Theft Auto IV

μπες σεναν ταριφα και επελεξε προορισμο helitour για τα ελικοφτερα.βιλες αργοτερα υπομονη.ωστοσο υπαρχουν ιεροδουλες που τις ***** μεσα στο αυτοκινητο και σου περνουν &&&& .αληθεια τωρα ξερεις πως ανοιγει το γκαραζ για "κολοφτιαγμα"?
ελικοφτερα εχω πεταξει βρε, εχω τελειωσει και της αποστολες με αυτα μεχρι τωρα που εχουνε σκασει. Απλα θελω την βιλα μου να παρκαρω το ελικοφτερακι μου και τα αμαξια μου και τις επιχειρησεις να τρεχουνε..

Ζω τωρα στο διαμερισμα του playboyX , εχω χωρο για 2 αμαξια μονο στο πεζοδρομιο και για ελικοφτερο στην στεγη ουτε λογως. Και απο μπιζνες τιπουτις.. ξεφτιλικια δλδ :flipout:

Οσο για τα μαμισια μεσα στο καρο, ενδιαφερον ακουγετε, 8α κανω μια τσαρκα..

το γκαραζ ουτε ξερω πως ανοιγει μιας και δεν εχω φτασει σε τετοιο σταδιο..φτωχομπινεδιαρης λεμε..:slapface:

425_dsc01555.jpg

Ήρθε το patch 1.01 στα 18 MB του Grand Theft Auto IV το οποίο ελπίζανε να διορθώνει τα στιγμιαία παγώματα αλλά επιβεβαιώθηκε από gamers ότι το φαινόμενο δεν έχει εξαφανιστεί.

Ποια η δικιά σας άποψη μετά το update...?

Πηγή: ps3fanboy.com

παιδια οσοι το εχετε σε πσ3 τρεχει σε αναλυση 1080i ?
oσο για το patch δεν γνωριζω για να πω αφου παιζω σε 360.

Για να τρέξει σε 1080i ή 1080p στο PS3 πρέπει να μην έχεις επιλέξει τo 720p από τα μενού video του PS3. Άμα τα έχεις επιλέξει όλα το βγάζει σε 720p όπως κάνει και το Call Of Duty 4.

ok ευχαριστω γιατι θελει να το παρει ενας ξαδερφος και το προβολι του υποστηριζει μονο 1080i με component και οπως καταλαβαινεις θα ηταν αχριστο σε 576π.

Για να τρέξει σε 1080i ή 1080p στο PS3 πρέπει να μην έχεις επιλέξει τo 720p από τα μενού video του PS3. Άμα τα έχεις επιλέξει όλα το βγάζει σε 720p όπως κάνει και το Call Of Duty 4.

τι εννοεις? ποιο μενου?
εμενα 720p βγαζει

Από τα settings του XMB εκτός παιχνιδιού, εκεί που ρυθμίζεις τι έξοδο εικόνας έχεις και τι αναλύσεις υποστηρίζει η συσκευή σου. Άμα δεν επιλέξεις 720p εκεί θα κάνει software upscale το συγκεκριμένο παιχνίδι σε 1080i ή p. Ουσιαστικά αυτή η δυνατότητα του παιχνιδιού υπάρχει μόνο για την περίπτωση που έχεις μέσο που δεν υποστηρίζει 720p.

Μετά από περίπου 6 ώρες παιχνιδιού (νοικιασμένου), μου φαίνεται πως δεν αξίζει τα 70 ευρώ που ζητάει. Επαναλαμβανόμενο, πολύ μπινελίκι (αχρείαστο), πολύ σκοτεινό, χωρίς κάτι ριζοσπαστικό σε σχέση με το 3. Εντάξει τα θετικά στοιχεία παραμένουν -ατμόσφαιρα, χαρακτήρες, ελευθερία δράσης.
Δεν θα το αγοράσω παρά μόνο αν πέσει η τιμή του ή το βρω προσφορά. Μόνη ελπίδα τώρα το Civilization Revolutions.