Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Φώναξε κανείς?
111998_2235.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Που το είδες το φάουλ? Αυτος με εσπρωξε, και μετα επεσε κατω ! :flipout:

================

Τα μονα αυγα που τρωω ειναι απο αλανιαρα κοτα που μου στελνει απο το χωριο η Θειά μου η Αγγελω.
Αντε και για το κεφι λιγο σε ταραμοσαλατα παρεα με την λαγανα και τον χαλβα και τον χαρταετο την Κ. Δευτερα.

Εν ολιγοις, μου ειναι της κατηγοριας μπλιαξ (σορυ)

Δεν εχω τιποτε με την τυπολοιημενη ρεγγα, απλα μου αρεσει η διαδικασια καθαρίσματος / λαδολεμονοματος της "χυμα", σε συνδιασμο με την αγωνια να ξεβρωμισουν τα χερια μου πριν πεσω στο κρεββατι :D

Δεν εχω λογια για τις ατζουγες φιλετο, :worshippy:εισαι μονιμως στο μυαλο και στο τραπεζι μου οταν παλευω με τις φακες :SFGSFGSF:

Υγ. Δεν εχει υποπεσει στην αντίληψή μου γκουρμε τυποποιημενη ρεγγα. Εχεις κατι υπ' οψιν σου ? :-)))

1ον Κάθε συζήτηση μαζί σου είναι απόλαυση, το χιούμορ σου σκοτώνει (στο'χω ξαναπεί)

Απο κει και πέρα,
για να ευχαριστηθείς ρέγγα πρέπει πρώτον να την καψαλίσεις στο καμινέτο(αν θες να είσαι μερακλής) και να την συνοδέψεις με ξερό κρεμμύδι το οποίο θα έχεις σπάσει με την μπουνιά σου(έθιμο)
Για τα αυγά της ρέγγας και γενικότερα δεν έχω κάτι να σου πω καθότι γούστα είναι αυτά(είσαι και γαύρος πανάθεμά σε)
Οι αντσούγιες, είναι ένας κλασικκός μεζές που εγώ προσωπικά όταν είμαι στα μεράκια μου τις συνδυάζω ακόμα και με ροκφόρ συνοδεία ουίσκι κλπ κλπ
Για την φακή βέβαια είναι must! tip: αν σου αρέσουν τα καφτερά μπορείς να ψιλοκόψεις καυτερή πιππεριά στις αντσούγιες και να γίνει η μάχη του Δράμαλη!
Προσωπικά, δίπλα στα όσπρια έχω σχεδόν πάντα αντσούγιες, καυτερή αλλά και φέτα! Συνδυασμός που σκοτώνει...

υ.γ τα γνωστά τ'αγόριμ... ;)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Απο κει και πέρα,
για να ευχαριστηθείς ρέγγα πρέπει πρώτον να την καψαλίσεις στο καμινέτο(αν θες να είσαι μερακλής) και να την συνοδέψεις με ξερό κρεμμύδι το οποίο θα έχεις σπάσει με την μπουνιά σου(έθιμο)

Πφφφ... Ημιμαθείς...
Τη ρέγκα την καψαλίζεις πάνω από εφημερίδα, με βαμβάκι βουτηγμένο στο οινόπνευμα.
Και στο ξερό κρεμμύδι βάζεις αλάτι και ξύδι.

Τώρα, αν το "στουμπίσεις" (έτσι λέγεται) με τη γροθιά, το πλάι του μαχαιριού ή ότι άλλο σου βρίσκεται πρόχειρο, η γεύση δεν αλλάζει (εκτός αν το στουμπίσεις με κάτι που μυρίζει).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Πφφφ... Ημιμαθείς...
Τη ρέγκα την καψαλίζεις πάνω από εφημερίδα, με βαμβάκι βουτηγμένο στο οινόπνευμα.

Τώρα, αν το "στουμπίσεις" (έτσι λέγεται) με τη γροθιά, το πλάι του μαχαιριού ή ότι άλλο σου βρίσκεται πρόχειρο, η γεύση δεν αλλάζει (εκτός αν το στουμπίσεις με κάτι που μυρίζει).

Με σατανιστές δεν τα βάζω... (προφανώς αστειεύομαι Μιχάλη) :ernaehrung004:

Κι έχεις δίκιο για το καψάλισμα αλλά θεωρώ δύσκολο(ούτε καν εγώ δεν το κάνω πλέον που ζω καθημερινά πλημμυρισμένος απο ρέγγες..) να μπαίνει κανείς σ' αυτήν την διαδικασία.
Το κρεμμύδι όμως χωρίς ξύδι καθότι, το ξύδι με την ρέγγα δεν παντρεύονται!

Α... Εσύ το πας αλλού...
Βάζεις το κρεμμύδι στη ρέγκα.
Εμ τότε ούτε αλάτι δεν θέλεις προφανώς! :p

Πφφφ... Ημιμαθείς...

Με σατανιστές δεν τα βάζω... (προφανώς αστειεύομαι Μιχάλη) :ernaehrung004:

Κι έχεις δίκιο για το καψάλισμα αλλά θεωρώ δύσκολο(ούτε καν εγώ δεν το κάνω πλέον που ζω καθημερινά πλημμυρισμένος απο ρέγγες..) να μπαίνει κανείς σ' αυτήν την διαδικασία.
Το κρεμμύδι όμως χωρίς ξύδι καθότι, το ξύδι με την ρέγγα δεν παντρεύονται!

Α... Εσύ το πας αλλού...
Βάζεις το κρεμμύδι στη ρέγκα.
Εμ τότε ούτε αλάτι δεν θέλεις προφανώς! :p

Πφφφφ δεν ξερετε τι σας γινεται...

Την ρεγγα θα την καψαλισω, μιας και θα το κανω στο σπιτι του Zeb, και όχι στο δικο μου. :2thumb22sup:
Η Εφημεριδα ειναι περιτη Μιχαλη, τα χαρτια τους δεν ειναι οπως τα προηγουμενα χρονια. Μπορει καλλιστα να ειναι απο τιποτε ανακυκλωμενα κωλοχαρτα. Ας μην το ρισκαρουμε...

Το κρεμμυδι μπορεις να το κοψεις κορδελες αντι για ροδελες, και να το "περασεις" απο την πισω πορτα της ρεγγας παραφυσιν. Δεν θα αντιδρασει, δεν ειναι και αμαρτια.

Συμφωνω για το conflict μεταξυ ρεγγας & ξυδιου με τον Μιμη.

Η ασχετη πληροφορια ειναι, οτι υπαρχουν μονο στον ατλαντικο περι τα 5.οοο.οοο.οοο ρεγγες, οι οποιες καθε χρονο ταξιδευουν απο τον Νοτο προς τον βορρα για να γεννησουν. Παιζουν σημαντικότατο ρολο σε όλο το οικοσυστημα. Μην υποτιματε την ρεγγα.

Ρεγγα RULEZZZ :music-smiley-005:

Yγ. Δημητρη δεν την εχω προσεξει, Την επομενη φορα θα εχεις feedback

@Afam - bykrie και λοιποί συγγενείς

Μην κάνετε chat εδώ. Γιατί θα βγει κανείς και θα σας μαλώσει ...

Mα γράφουμε αυτό που αισθανόμαστε αυτή τη στιγμή!!!!!

Μεταξύ μας τώρα.... Πότε να έρθουμε για ρύθμιση και ....... ΑΝΤΙΚΡΙΣΤΟ λέμε!!!!!

Αυτά τα ξύλα από τι σκτά είναι?
Ανάβουν και σβήνουν μετά από λίγο... και βγάζουν και ένα σωρό κάπνα!