Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

ουφ παναγια μου πως τελειωσε αυτη η βδομαδα δε ξερω...... αντε και κλεισαμε να ξεκουραστουμε μια βδομαδουλα!!!

ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ τι λενε ρε τα προγνωστικα σου θα με παρει ο μαρινακης προπονητη στο γαυρο???? ειμαι σε τοπ φορμα σου λεω τα παντα ολα!!! :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

ουφ παναγια μου πως τελειωσε αυτη η βδομαδα δε ξερω...... αντε και κλεισαμε να ξεκουραστουμε μια βδομαδουλα!!!

ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ τι λενε ρε τα προγνωστικα σου θα με παρει ο μαρινακης προπονητη στο γαυρο???? ειμαι σε τοπ φορμα σου λεω τα παντα ολα!!! :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Αν είσαι σε φόρμα ............... γιατί να μην πας στον Ολυμπιακό Βόλου μαζί με τον Μπέο? :drummer: (παίζει βέβαια καί ο Ολυμπιακός Μολάων - Α' Λακωνίας - αλλά σου πέφτει λίγο μακρυά) :grinning-smiley-043

Αν είσαι σε φόρμα ............... γιατί να μην πας στον Ολυμπιακό Βόλου μαζί με τον Μπέο? :drummer: (παίζει βέβαια καί ο Ολυμπιακός Μολάων - Α' Λακωνίας - αλλά σου πέφτει λίγο μακρυά) :grinning-smiley-043

κατσε δηλαδη πως με κοψες στο τηλεαστυ που σχολιαζα το μουντιαλ?? με το κοκκινο μπλουζακι στυλακι σκετο ρεσυ!! Αλλα στο βολο ρε με μπεο?? τι αμαρτιες εχω κανει ημαρτον.... εγω που ημουν διπλα στο τραπατονι και τον μπεικιν παουντερ???? ασε παω για κανα μπανιο στη καλαματα απαυριο να βρω την ησυχια μου χαχαχαααα!!!

Αντε καλα να περναμε θα τα πουμε την αλλη βδομαδα παλι!!!

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΕΣΣΣ ΠΑΙΔΕΣ!!!

-bye--bye-

κατσε δηλαδη πως με κοψες στο τηλεαστυ που σχολιαζα το μουντιαλ?? με το κοκκινο μπλουζακι στυλακι σκετο ρεσυ!! Αλλα στο βολο ρε με μπεο?? τι αμαρτιες εχω κανει ημαρτον.... εγω που ημουν διπλα στο τραπατονι και τον μπεικιν παουντερ???? ασε παω για κανα μπανιο στη καλαματα απαυριο να βρω την ησυχια μου χαχαχαααα!!!

Αντε καλα να περναμε θα τα πουμε την αλλη βδομαδα παλι!!!

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΕΣΣΣ ΠΑΙΔΕΣ!!!

-bye--bye-

Αντε με το καλό ................. καλά να περάσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλά μπάνια!-bye--bye-

Θα αισθανθώ καλλίτερα αν μου πείς πώς είναι ο Κύριος της φωτογραφίας σου? Δεν πιστεύω να ζεσταίνεται?-bye-

Εννοείται ότι τον βαράει η ζέστη.... 48 κιλά πράμα...:D

Πότε έρχεσαι Χρηστάρα ?????-bye-

n.1: I lαugh...what did the B.G. say ? not at yours of course...

n.2: I :slapface: St..anzie.
n. 3: Κουράστηκα πιά να τσακώνομαι με τον μονάκριβό μου για το ίδιο θέμα. Μην τρως τα νύχια σου του έλεγα σχεδόν για 20 χρόνια. Δεν με νοιάζει πιά....τα δάχτυλά του είναι τόσο όμορφα έτσι κι αλλιώς, ότι και να κάνει. μακάρι να είχε μάθει να παίζει πιάνο...

Θέλω και μια γαρδένια στον κήπο μας, δίπλα στις λεβάντες.
Να μας μεθάνε τα αρώματα, και τα χρώματα να κάνουν το σπίτι μας πιό όμορφο....

Περαστικα, μην σε παιρνει απο κατω.
Το καλοκαιρι ειναι μπροστα.

δεν ξερω

με ταλαιπωρουν κατι δεκατα δεκα μερες τωρα

τρεις μερες αντιβιωση ( τελειωσε σημερα ) και δεν διορθωνεται ...

δεν αισθανομαι αρρωστος αλλα

χαλια ψυχολογικα ... ημουνα ωραια στη θαλασσα τωρα πισω παλι

και ανεξαρτητως αυτου

θελω να δω διαφορες ξενες σειρες π.χ. το παντρεμενοι με παιδια ( μου μενουν 8,5 σεζον ) και μερικα μπλου ρει ( το χειμωνα δεν προλαβαινω )

και παλι προσπαθω να τα '' μπουκωσω '' ολα μαζι που ... κουραζομαι ?

μαραθωνιο ... ειδα 5 σεζον του how i met your mother και 2 του big bang theory σε 10 μερες ...
τετοια ... διψα για ξεκουραση ...

πρεπει να δω και 20-25 blu ray ... να μην πηγαινει χαμενο και το πσ3 ...

Εννοείται ότι τον βαράει η ζέστη.... 48 κιλά πράμα...:D

Πότε έρχεσαι Χρηστάρα ?????-bye-

Δώστου πολλά χαιρετίσματα! -bye-

Θα προσπαθήσουμε να ανέβουμε κατά τις 20/9 γιά 1 ή 2 εβδομάδες ..... είδωμεν ...... γιατί έχει πέσει πολύ δουλειά τελευταία.

Εσύ κατάφερες να ξεκουραστείς?

Αναρωτιέμαι....who can teach how to dance the Slavonic Dances?...But then, I said, you don't need no teacher for that...Just close your eyes, follow the rythm, be in other places, other times, let the music lead the steps, no steps, just swinging, and then, when you're tired, stop for a while, and offer a cup of tea....like they do at the Far east, you know how....in a small cup, warm enough to please the soul, to warm the heart, but not that hot to burn your beautiful delicate hands....

b j

Δώστου πολλά χαιρετίσματα! -bye-

Θα προσπαθήσουμε να ανέβουμε κατά τις 20/9 γιά 1 ή 2 εβδομάδες ..... είδωμεν ...... γιατί έχει πέσει πολύ δουλειά τελευταία.

Εσύ κατάφερες να ξεκουραστείς?

Ακόμα όχι αλλά 6 και σήμερα...:D

Αισθάνομαι ακόμα την υγρασία και πάω για βουτιά..... Καλημέρες...-bye-

υγ. Ντινο, where are you ?????

I feel so happy! I just bought my li'l boy a beautiful present. I didn't plan to, I mean not today. Besides, it's always so difficult to choose presents for Him, he has everything he likes...But it was fatal. I changed my way and ooops! there it was....He'll love it, I'm sure. But I won't give it to him yet. No, I'll buy him a toy, too....Well, I know @ 20 he's too old for toys, but I can't help it. And of course, presents supposed to be a surprise, I know, but my boy doesn't read the Av club.....ευτυχώς!
My God, I adore Him

Raindrops on roses and whiskers on kittens
Bright copper kettles and warm woolen mittens
Brown paper packages tied up with colored strings
These are a few of his favorite things

Cream colored ponies and crisp apple streudels
Doorbells and sleigh bells and schnitzel with noodles
Silly ducks that fly with the moon on their wings
These are a few of his favorite things

Girls in floral dresses with purple satin skarves
Snowflakes that stay on my nose and eyelashes
Silver white winters that melt into springs