Υγρασία......
ουφ παναγια μου πως τελειωσε αυτη η βδομαδα δε ξερω...... αντε και κλεισαμε να ξεκουραστουμε μια βδομαδουλα!!!
ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ τι λενε ρε τα προγνωστικα σου θα με παρει ο μαρινακης προπονητη στο γαυρο???? ειμαι σε τοπ φορμα σου λεω τα παντα ολα!!!![]()
Αν είσαι σε φόρμα ............... γιατί να μην πας στον Ολυμπιακό Βόλου μαζί με τον Μπέο? :drummer: (παίζει βέβαια καί ο Ολυμπιακός Μολάων - Α' Λακωνίας - αλλά σου πέφτει λίγο μακρυά)![]()
κατσε δηλαδη πως με κοψες στο τηλεαστυ που σχολιαζα το μουντιαλ?? με το κοκκινο μπλουζακι στυλακι σκετο ρεσυ!! Αλλα στο βολο ρε με μπεο?? τι αμαρτιες εχω κανει ημαρτον.... εγω που ημουν διπλα στο τραπατονι και τον μπεικιν παουντερ???? ασε παω για κανα μπανιο στη καλαματα απαυριο να βρω την ησυχια μου χαχαχαααα!!!
Αντε καλα να περναμε θα τα πουμε την αλλη βδομαδα παλι!!!
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΕΣΣΣ ΠΑΙΔΕΣ!!!
![]()
Θα αισθανθώ καλλίτερα αν μου πείς πώς είναι ο Κύριος της φωτογραφίας σου? Δεν πιστεύω να ζεσταίνεται?![]()
Περαστικα, μην σε παιρνει απο κατω.
Το καλοκαιρι ειναι μπροστα.
Εννοείται ότι τον βαράει η ζέστη.... 48 κιλά πράμα...
Πότε έρχεσαι Χρηστάρα ?????![]()
Δώστου πολλά χαιρετίσματα!
Θα προσπαθήσουμε να ανέβουμε κατά τις 20/9 γιά 1 ή 2 εβδομάδες ..... είδωμεν ...... γιατί έχει πέσει πολύ δουλειά τελευταία.
Εσύ κατάφερες να ξεκουραστείς?
Ακόμα όχι αλλά 6 και σήμερα...
Αισθάνομαι ακόμα την υγρασία και πάω για βουτιά..... Καλημέρες...
υγ. Ντινο, where are you ?????
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.