Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

αναλύω ετυμολογικά το 'νόστιμον ήμαρ'.
ελέγχω αν είναι όλα in order
χαμογελώ....φυσιολογικό ακούγεται, εκτός αν σου συμβαίνει στη μέση του δρόμου, μέσα στο μετρό, ψωνίζοντας στο σούπερ μάρκετ, ονειροπολώντας κρατώντας μισάνοιχτο ένα βιβλίο στο οποίο μάταια προσπαθείς να συγκεντρωθείς, ακούγοντας μια μουσική που παίζει μόνο στα δικά σου αυτιά, ε, τότε, επανεξετάζουμε το "φυσιολογικό" .
συνειδητοποιώ ότι αργεί πολύ να τελειώσει ο καφές, 3 εβδομάδες έχω ξοδέψει μόνο 2 συσκευασίες...
ποτίζω τις διψασμένες μου λεβάντες, τα γιασεμιά και τις γαρδένιες και φαντάζομαι ότι σαν κι εμένα κι αυτά δεν αντέχουν τον ανελέητο ήλιο.
που θα πάει, θα έρθει ο χειμώνας...έστω, το φθινόπωρο.....
τέτοια χαζά κάνω περιμένοντας να γυρίσει η διευθύντριά μου απ' τις διακοπές, ώστε να ξαναρχίσω να την φροντίζω

موقع العاب شيق يحتوي على العاب سيارات و العاب حربية و العاب قتال و العاب سريعة و العاب اكشن و العاب رياضية و العاب ذكاء و العاب الورق و العاب اطفال و العاب للبنات فقط و العاب للكبار فقط و العاب تعليمية والمزيد:bigcry::bigcry:

Τελευταία μέρα άδειας...είναι ωραία να δουλεύεις Αύγουστο στην Αθήνα...

Το σουφλέ κολοκύθι ψήθηκε.. Μυρίζει όλο το σπίτι.
Ωρα για θάλασσα... Ετοιμάσου μωρό μου, μην μας πιάσει το μεσημέρι...:coool:

موقع العاب شيق يحتوي على العاب سيارات و العاب حربية و العاب قتال و العاب سريعة و العاب اكشن و العاب رياضية و العاب ذكاء و العاب الورق و العاب اطفال و العاب للبنات فقط و العاب للكبار فقط و العاب تعليمية والمزيد:bigcry::bigcry:

πσσσσσσσ...τι ειπε το ατομο... -bye-

Κοιτάζω το μικρό γατάκι που παράτησαν έξω απ' την πόρτα μου πριν δύο σχεδόν εβδομάδες....πόσο φοβισμένο κι αμήχανο νιώθει όταν κάποιο, τρίτο πρόσωπο, θέλει να το χαϊδέψει, να το φροντίσει, να το περιποιηθεί....προσπαθώ να του πω πως δεν υπάρχει λόγος να φοβάται, ούτε να προσπαθεί να ξεφύγει..μόνο αγάπη θέλουν να του δώσουν οι τρίτοι, όχι να το πάρουν μακριά απ' την οικογένειά του, απ' τον χώρο του. Να μην τους φοβάσαι μικρό μου γατούλι, δεν θα σε πονέσουν καθόλου, ούτε θα σου κάνουν κακό...

Silent day today....due to what, I keep wondering....you know, where I am, all weekend evenings, among these people....I'm not really there...I fly to my own outer space.
I close my ears and I recall, every single moment, every single note, every single dream, every single dawn

ουτε εγω κοιμηθηκα καλα αλλα δε θελω καφε με πειραζει στα νευρα ...

( κι εχω και τα νευρα μου ... - μεχρι και τα videoclub υπολειτουργουν )

Good news is:
Μόλις γύρισα στο γραφείο μετά από μιας εβδομάδας απουσία και βρήκα τα δισκάκια που είχα παραγγείλει να με περιμένουν.
Perfect!!