Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Πρόγραμμα???

Και τι πρόγραμμα.....

Έχω μάστορα.....

antonis-nikopolidis-fek.jpg

Re: Απάντηση: Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Εξαιρετικά!φυσάει απο τον Κίσσαβο και καθάρισε η ατμόσφαιρα.Και αύριο θα καθαρισει ακομα περισσότερο.

Έτοιμος είσαι για τη φωτογραφική περιπέτεια.

Μπες στο ανάλογο νήμα για συμβουλές...:grinning-smiley-043-bye-

Μόλις πριν λίγο μου έφερε ο ταχυδρόμος την επιταγή απο επιστροφή της εφορίας, μιά που έπρεπε πρώτα να περάσει απο επανέλεγχο.
Την κοιτούσα και δεν το πίστευα, αφού δεν περίμενα να πάρω την επιταγή...(εαν την έπερνα...)πριν απο τον Νοέμβριο, έτσι όπως έχουν τα πράγματα πλέον.
Σημειώστε ότι ο φάκελος της, που βρήκα στο γραμματοκιβώτιο ηταν ανοιγμένος, η γιά την ακρίβεια παραβιασμένος!!!

Αμ κι εγω μολις πηρα τηλεφωνο και δεν εχει γινει εκκαθαριση της δηλωσης μου ακομα.... (και περιμενω και καλη επιστροφη... να δω αν θα τα παρω ποτε)...

Χτες έμαθα για τον θάνατο ενός συναδέλφου μου που τον ήξερα καλά. Η φωνή του έμπαινε στα σπίτια όλης της Ελλάδας, μέσα από τα video του ξένου αθλητικού ρεπορτάζ στις ειδήσεις και τις ενημερωτικές εκπομπές της ΝΕΤ. Παναγιώτη θα μας λείψεις.

Object of Desire?

N00459_9.jpg

Σίγουρα όχι. Όχι μόνον αυτό τουλάχιστον. Θαυμασμός για το έργο του περισσότερο. και για τον προσεκτικό παρατηρητή, που αναζητά ίσως κάποιους συμβολισμούς, πάντα, ακόμα και στο πιό "σκοτεινό" έργο του Turner, στο βάθος υπάρχει πάντα μιά λάμψη φωτός. Δεύτερη επίσκεψη; Επιβάλλεται!!

TURNER-VENEZIA%20-PART.jpg