greekgreek
Supreme Member
Απάντηση: Gravity (2013)
Η εικόνα μου άρεσε (πως φαινόταν η γη κ.τ.λ) , από εκεί και πέρα δεν είδα κάτι ενδιαφέρον .
Η εικόνα μου άρεσε (πως φαινόταν η γη κ.τ.λ) , από εκεί και πέρα δεν είδα κάτι ενδιαφέρον .
Το πιο αληθοφανές 3D που είδα ποτέ μου!
Ένιωθες τα εφέ να σε ακουμπάνε ρε παιδί μου!
Ειδικά όταν το βλέπεις με γυναικεία παρέα που τρώει nachos...
Και όταν τρομάζει έχει την τάση να τα πετάει στον αέρα...
Πάλι καλά που δεν ήταν βουτηγμένα στο cheddar να βγω από την αίθουσα με nachos στο κούτελο.
Οι διπλανοί πάντως δεν κατάλαβαν τον Χριστό τους...
Από τη σκηνή που η Sandra συναντήθηκε με το πτώμα στο cockpit έχασα την ταινία.
Ήμουν κάτω από το κάθισμα και έκλαιγα από τα γέλια...
απογοητευσαρα θα ελεγα εγω,ισως το οτι το ειδα σε 2D ισως το οτι το περιμενα ΠΟΛΥ καλο.Απογοητευσουλα.
Συμπαθες αλλά τπτ παραπάνω.
Η όλη απόλαυση προκύπτει αποκλειστικά από το εικαστικό του θέματος και το 3D.
Το στορυ κλασική χιλιοτετριμενη Αμερικανια (απλώς στο διάστημα)
Οι πρωταγωνιστες από απλά αδιάφοροι εώς αταίριαστοι με το όλο σεταπ.
Το θέμα στην αρχή εντυπωσιακό (και λόγω 3D) αλλά μετά "στερευει" και μένει μια αδιάφορη ιστοριούλα επιβίωσης από αυτές που το Χόλυγουντ μας προσφέρει με το κιλό.
Η ιδιαίτερη "ματιά" του Κουαρον παρούσα σε λίγα μόνο σημεία.
Το BD 3D transfer πολύ καλό αλλά, κατα τα γνωστά πρότυπα Warner, όχι κορυφαίο.
Αν δε χάζευα τον 700 να ζωγραφίζει, μάλλον θα βαριομουν....
Περίμενα ότι θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον με όλο αυτόν τον ντόρο που είχε γίνει. Αν δεν ήταν οι συγκεκριμένοι πρωταγωνιστές θα είχε περάσει απαρατήρητη. Απλά καλή.
Τσιτωμα κα εφε δεν φτανουν απο μονα τους να κανουν μια ταινια αυτου του ειδους καλη.
Χρειαζεται και ενας καλος πρωταγωνιστης να στηριξει τη ταινια, σιγουρα οχι η Μπουλοκ.
(Καποιος ας πουμε οπως ο Redford στο all is lost)
Μετρια η Μπουλοκ, μετρια και ταινια.
H ερμηνεια της Μπουλοκ ηταν πιο συμβατικη, του Ρεντφορντ αντιθετα τη θεωρω πολυ πιο δυσκολη γιατι με εκανε να ενδιαφερθω για εναν ανθρωπο για τον οποιο δε γνωριζουμε και δε μαθαινουμε τιποτα απολυτως!
Γενικα στο Gravity διεκπεραιωτικες ηταν οι ερμηνειες, αδιαφορα ποιο θα ηταν το διδυμο, μου φανηκε να επιλεχτηκε το συγκεκριμενο για λογους μαρκετινγκ και μονο. Να "βαρυνει" το ποστερ, να κοψει γυναικεια εισιτηρια μια ταινια για το διαστημα κλπ
H ερμηνεια της Μπουλοκ ηταν πιο συμβατικη, του Ρεντφορντ αντιθετα τη θεωρω πολυ πιο δυσκολη γιατι με εκανε να ενδιαφερθω για εναν ανθρωπο για τον οποιο δε γνωριζουμε και δε μαθαινουμε τιποτα απολυτως!
Γενικα στο Gravity διεκπεραιωτικες ηταν οι ερμηνειες, αδιαφορα ποιο θα ηταν το διδυμο, μου φανηκε να επιλεχτηκε το συγκεκριμενο για λογους μαρκετινγκ και μονο. Να "βαρυνει" το ποστερ, να κοψει γυναικεια εισιτηρια μια ταινια για το διαστημα κλπ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.