Greek Traffic Rank.....

Status
Not open for further replies.
Επειδή με βάζεις σε πειρασμό.

Στην δική μου κατηγορία έχουν γίνει πολλές παρουσιάσεις και συναντήσεις και συνεχίζουν.Η κατηγορία η δικιά μας είναι ίσως η πλέον ενημερωμένη κι ενδιαφέρουσα απο κάθε άλλη παρόμοια. Η μεγαλύτερη συμμετοχή όμως δεν ήταν γι' αυτές,ούτε γι' άλλα πολύ ενδιαφέροντα θέματα.

Ο σκοτωμός γίνεται και γινόταν,με θέματα που προκαλούσαν αντιπαραθέσεις (π.χ καλώδια παλιότερα,οι πέτρες πρόσφατα)...

Re: Απάντηση: Greek Traffic Rank.....

Επειδή με βάζεις σε πειρασμό.

Στην δική μου κατηγορία έχουν γίνει πολλές παρουσιάσεις και συναντήσεις και συνεχίζουν.Η κατηγορία η δικιά μας είναι ίσως η πλέον ενημερωμένη κι ενδιαφέρουσα απο κάθε άλλη παρόμοια. Η μεγαλύτερη συμμετοχή όμως δεν ήταν γι' αυτές,ούτε γι' άλλα πολύ ενδιαφέροντα θέματα.

Ο σκοτωμός γίνεται και γινόταν,με θέματα που προκαλούσαν αντιπαραθέσεις (π.χ καλώδια παλιότερα,οι πέτρες πρόσφατα)...

Δηλαδή είναι αυτό που λέμε
"μια διαμάχη την ήμερα φέρνει καλά νούμερα από την Alexa εδώ πέρα" ???

Απ' ότι φαίνεται...

Μόνο που εμείς είμαστε παλιομοδίτες και κλειδώνουμε τέτοια θέματα όταν παραξεφεύγουν.Εξ' ού και πολλές διαμαρτυρίες,για τις ...περικοπές:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Greek Traffic Rank.....

Δηλαδή είναι αυτό που λέμε
"μια διαμάχη την ήμερα φέρνει καλά νούμερα από την Alexa εδώ πέρα" ???

Εξακολουθώ να προσπαθώ να καταλάβω, τι θέλεις να πεις. Μήπως γίνεται να πεις, αυτό που θέλεις να πεις, καθαρά και ξάστερα??? Διότι, με τα μισόλογα δεν καταλαβαίνει κανείς.....

Απ' ότι φαίνεται...

Μόνο που εμείς είμαστε παλιομοδίτες και κλειδώνουμε τέτοια θέματα όταν παραξεφεύγουν.Εξ' ού και πολλές διαμαρτυρίες,για τις ...περικοπές:flipout:

μπορώ να προσθέσω ότι ακόμα και με την υποψία ότι μπορεί να ξεφύγουν.... :grandpa:
τι μου θύμισες τώρα......

9-06-2009
Greek Traffic Rank 153
World Traffic Rank 55508

το ότι το AVclub "έπεσε" είναι γεγονός :grandpa:
το γιατί το έχει αναλογιστεί κανένας ??? :chinscratch:

Εσυ το αναλογιστηκες ?

Και θα σου απαντησω μετα.

Είναι στα σχέδιά μας μια στατιστική ανάλυση της πορείας του avclub τον τελευταίο χρόνο. Από κάποια προκαταρκτικά στοιχεία από την πλατφόρμα της vbulletin μπορώ να πω πως δεν υπάρχουν εμφανείς διαφορές σε σχέση με την περασμένη χρονιά. Τα στοιχεία αφορούν:
- Registration
- New Post Activity
- New Thread Activity
- User Activity
Αυτό τουλάχιστον για μένα σημαίνει πως δεν έχει αλλάξει η δική μας συμπεριφορά, αλλά η συμπεριφορά άλλων site τα οποία μας έχουν ξεπεράσει. Όπως είπαν και οι προηγούμενοι αρκετά site μας έχουν ξεπεράσει και λογικά. Επίσης υπάρχει και ένας μικρός αριθμός που έχει ανέβει εκεί με τεχνάσματα (υπάρχουν εταιρίες που πουλάνε "ανέβασμα" στα rankings καθώς και στα αποτελέσματα του google).
Ένα ακόμη στοιχείο που με χαροποιεί είναι ότι στις περισσότερες αναζητήσεις του google στο ελληνικό internet σε σχέση με θέματα a/v τα links από το φόρουμ μας είναι πρώτα.
Χώρος για βελτίωση προφανώς και υπάρχει, κανείς δεν είπε κάτι αντίθετο. Αυτό που λέμε είναι ότι δεν υπάρχει αντικειμενική πτωτική πορεία δική μας.

Αυτό που λέμε είναι ότι δεν υπάρχει αντικειμενική πτωτική πορεία δική μας.

Χωρίς να θέλω να αποπροσανατολίσω την κουβέντα, μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι πειράζει μια μικρή μείωση (αν αυτό συμβαίνει)?

Τι να σού πώ??
Ρωτα τούς ξαφνικά ανησυχήσαντες.-bye--bye-

Δεν νομίζω ότι πρόκειται περί ανησυχίας. Απ'ότι κατάλαβα εγώ απορεί πως η αγαπημένη του συνήθεια δεν έχει την εξέλιξη που θα ήθελε (μιλώντας για νούμερα πάντα).

Αυτό που με προβληματίζει εμένα είναι αν εξαρτάται η βιοσιμότητα του site από τα νούμερα. Τότε αλλάζει το πράγμα ...

Δεν νομίζω ότι πρόκειται περί ανησυχίας. Απ'ότι κατάλαβα εγώ απορεί πως η αγαπημένη του συνήθεια δεν έχει την εξέλιξη που θα ήθελε (μιλώντας για νούμερα πάντα).

Αυτό που με προβληματίζει εμένα είναι αν εξαρτάται η βιοσιμότητα του site από τα νούμερα. Τότε αλλάζει το πράγμα ...

Θα μού επιτρέψεις νάχω εντελώς αντίθετη γνώμη.
Για το δεύτερό σου σχόλιο έχει απαντήσει και ο Γιάννης ο Χατζηγεωργίου αλλά και ο supersonic και μέ έχουν καλύψει.

Είναι στα σχέδιά μας μια στατιστική ανάλυση της πορείας του avclub τον τελευταίο χρόνο. Από κάποια προκαταρκτικά στοιχεία από την πλατφόρμα της vbulletin μπορώ να πω πως δεν υπάρχουν εμφανείς διαφορές σε σχέση με την περασμένη χρονιά. Τα στοιχεία αφορούν:
- Registration
- New Post Activity
- New Thread Activity
- User Activity
Αυτό τουλάχιστον για μένα σημαίνει πως δεν έχει αλλάξει η δική μας συμπεριφορά, αλλά η συμπεριφορά άλλων site τα οποία μας έχουν ξεπεράσει. Όπως είπαν και οι προηγούμενοι αρκετά site μας έχουν ξεπεράσει και λογικά. Επίσης υπάρχει και ένας μικρός αριθμός που έχει ανέβει εκεί με τεχνάσματα (υπάρχουν εταιρίες που πουλάνε "ανέβασμα" στα rankings καθώς και στα αποτελέσματα του google).
Ένα ακόμη στοιχείο που με χαροποιεί είναι ότι στις περισσότερες αναζητήσεις του google στο ελληνικό internet σε σχέση με θέματα a/v τα links από το φόρουμ μας είναι πρώτα.
Χώρος για βελτίωση προφανώς και υπάρχει, κανείς δεν είπε κάτι αντίθετο. Αυτό που λέμε είναι ότι δεν υπάρχει αντικειμενική πτωτική πορεία δική μας.

ίσως η καλύτερη σκέψη που ειπώθηκε......

Θα μού επιτρέψεις νάχω εντελώς αντίθετη γνώμη.
Για το δεύτερό σου σχόλιο έχει απαντήσει και ο Γιάννης ο Χατζηγεωργίου αλλά και ο supersonic και μέ έχουν καλύψει.

Δεν φημίζομαι για την πρόσληψη νοημάτων μέσω του γραπτού λόγου, οπότε κάθε προσπάθεια για μία πιο σαφή απάντηση (και από τα δύο μέρη) θα ήταν ευπρόσδεκτη.
-bye-

Δεν φημίζομαι για την πρόσληψη νοημάτων μέσω του γραπτού λόγου, οπότε κάθε προσπάθεια για μία πιο σαφή απάντηση (και από τα δύο μέρη) θα ήταν ευπρόσδεκτη.
-bye-

Δεν υπάρχει τίποτα κρυπτογραφικό.Και μιά χαρά φήμη έχεις ως πρό την πρόσληψη Νοημάτων.:flipout:-bye-:grinning-smiley-043

Ποστ 12,17,18..
Τα προσυπογράφω.
Κατά τά άλλα επειδή αρκετοί ειμαστε απο την πρώτη μερα που ιδρύθηκε το avclub και Ιστορία Γνωρίζομεν.

τρέχων ρυθμός ανάπτυξης +01,22% θέση 153 , σε άνοδο . ( ολα αυτά από την alexa)
προ δύο περίπου μηνών θέση 125 , ρυθμός ανάπτυξης ( αν θυμάμαι καλά -05,00 % ) σε πτώση .
Αντίστοιχα avsite.gr , τώρα θέση 159 , ρυθμός ανάπτυξης -0,73% , προ δυο μηνών θέση 134 , σε άνοδο .

Κοινώς τρέχα γύρευε ......

τρέχων ρυθμός ανάπτυξης +01,22% θέση 153 , σε άνοδο . ( ολα αυτά από την alexa)
προ δύο περίπου μηνών θέση 125 , ρυθμός ανάπτυξης ( αν θυμάμαι καλά -05,00 % ) σε πτώση .
Αντίστοιχα avsite.gr , τώρα θέση 159 , ρυθμός ανάπτυξης -0,73% , προ δυο μηνών θέση 134 , σε άνοδο .

Κοινώς τρέχα γύρευε ......

Φίλε Δημήτρη έλυσες το γόρδιο δεσμό... (είπαμε δεν τα πιάνω εύκολα)

Πάω στο νήμα του δαφνοστεφανωμένου τώρα ...:flipout::flipout::flipout:

9-06-2009
Greek Traffic Rank 153
World Traffic Rank 55508

το ότι το AVclub "έπεσε" είναι γεγονός :grandpa:
το γιατί το έχει αναλογιστεί κανένας ??? :chinscratch:

Επειδη σε βλεπω και αργεις....

Εχεις απαντηση η απλα σου μπηκε η απορια ?

Επειδη σε βλεπω και αργεις....

Εχεις απαντηση η απλα σου μπηκε η απορια ?

Ναθ δεν έχω καμιά απάντηση !
απλά βλέποντας τα νούμερα μου γεννήθηκε η απορία :grandpa:

τώρα για τα σενάρια και τις θεωρίες συνωμοσίας ας
πούνε αυτοί που είναι σίγουροι.....-bye-

Status
Not open for further replies.