Greek Traffic Rank.....

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Greek Traffic Rank.....

Δεν θυμαστε περσι τι γινοτανε με τα CAS και τον Βαλνερ.

Μιλαμε οτι με τον Σπυρο κραταγαμε το φορουμ ανετα μεταξυ των 3 πρωτων μοναχοι μας.
:guitarist:

Δεν μέ λές.
Θυμισε μου.
Ειχαν ανεβεί ή πέσει οι διαφημίσεις τότε??:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Greek Traffic Rank.....

Τι να σού πώ??
Ρωτα τούς ξαφνικά ανησυχήσαντες.-bye--bye-

Μιλάμε για πρεμούρα ξαφνική σαν καταιγίδα!
Απόντες για μήνες και ανησυχήσαντες, το βέβαιο είναι ότι τουλάχιστον επαγγελματικώς σε έχουν ανάγκη!:flipout:

Tα λοιπά τα θεωρώ του πρ@κτού για να το πω και light.

Η γωνιά αδειανή έδειχνε καλύτερη:antlers:

Κύριοι...
Τα πράγματα είναι σοβαρά και η κατάσταση τραγική...
Η χειροπιαστή ομίχλη της απόγνωσης έχει σκεπάσει το δικτυακό μας χωριό.
Η διαχείριση πρέπει να πάρει κάποιες σοβαρές αποφάσεις! Για αυτό σύσσωμη αποφάσισε να προσφέρει στο φιλοθεάμον κοινό του AvClub γυμνές φωτογραφίες του Kokar σε μορφή "Η φωτογραφία της ημέρας"...

Don't panic...
Η εποχή είναι που ρίχνει το AvClub και όχι η πραγματική κίνησή του...
Αυτή την εποχή κυκλοφορούν πολλά επιδοτούμενα προγράμματα για κάθε είδους επιχείρηση + κυβερνητικά sites.
Αυτά ανανεώνονται και έρχονται πάλι στο προσκήνιο με αποτέλεσμα τα κυβερνητικά ειδικά να χτυπάνε τα μικρότερα sites.
Και στην τελική το αν θα είναι το AvClub στη θέση 250 ή στην 299 τι μας πειράζει;
Καλά... αν πέσει στην 300 θα το κατεβάσουμε... αλλά δεν νομίζω να φτάσουμε ποτέ τόσο χαμηλά... :flipout:

Κύριοι...
Τα πράγματα είναι σοβαρά και η κατάσταση τραγική...
Η χειροπιαστή ομίχλη της απόγνωσης έχει σκεπάσει το δικτυακό μας χωριό.
Η διαχείριση πρέπει να πάρει κάποιες σοβαρές αποφάσεις! Για αυτό σύσσωμη αποφάσισε να προσφέρει στο φιλοθεάμον κοινό του AvClub γυμνές φωτογραφίες του Kokar σε μορφή "Η φωτογραφία της ημέρας"...

Don't panic...
Η εποχή είναι που ρίχνει το AvClub και όχι η πραγματική κίνησή του...
Αυτή την εποχή κυκλοφορούν πολλά επιδοτούμενα προγράμματα για κάθε είδους επιχείρηση + κυβερνητικά sites.
Αυτά ανανεώνονται και έρχονται πάλι στο προσκήνιο με αποτέλεσμα τα κυβερνητικά ειδικά να χτυπάνε τα μικρότερα sites.
Και στην τελική το αν θα είναι το AvClub στη θέση 250 ή στην 299 τι μας πειράζει;
Καλά... αν πέσει στην 300 θα το κατεβάσουμε... αλλά δεν νομίζω να φτάσουμε ποτέ τόσο χαμηλά... :flipout:

Μιχάλη, καλά το πήγες στην αρχή. -bye-

Δεν με ενδιαφέρει η web rank list της ΑLEXA, της MARIKAS, της ΚΑΤΙΝΑS, θέματα όπως οι Τετρομαγμένοι και παρουσιάσεις δίσκων από όλο το πλανήτη, τα θεωρώ πολύ πιο σημαντικά.
Όντως διάγουμε περιόδο ύφεσης, ωστόσο απευθυνόμαστε πρωτίστως σε πολύ κλειστό κύκλο ανθρώπων, με συγκεκριμένο αντικείμενο.

Μιλάμε για πρεμούρα ξαφνική σαν καταιγίδα!
Απόντες για μήνες και ανησυχήσαντες, το βέβαιο είναι ότι τουλάχιστον επαγγελματικώς σε έχουν ανάγκη!:flipout:

Tα λοιπά τα θεωρώ του πρ@κτού για να το πω και light.

Η γωνιά αδειανή έδειχνε καλύτερη:antlers:

...ναι Καταιγίδα, της Ερήμου,
Τώρα εγώ γιατί πιστεύω ότι ξέρεις περισσότερο από όσα γράφεις ?

Εγώ βλέπω ότι πολλά μέλη στυλοβάτες αυτού του forum έχουνε εξαφανιστεί. Αυτό δεν σας προβληματίζει καθόλου?

Οι ξεμπροστιασμένοι (ξέρουν καλά ποιοί είναι) μου αρκεί που διδάχτηκαν το ουδέν κρυπτόν...-bye-

Δεν πρόκειται να πω ονόματα και να εμπλέξω κανένα που από προσωπική του επιλογή αποφάσισε να φύγει όμως είναι γεγονός ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει.

Θα συμφωνήσω πώς κάποια μέλη όντως Στυλοβάτες και σε σημαντικές θέσεις σέ δύσκολες εποχές και μάλιστα απο αυτούς πού ειχαν δώσει και μιά διαφορετική Χροιά στο Φορουμ και είχαν καλοδεχτεί χάρις στούς εξαιρετικούς χειρισμούς τους πολλά Νέα(τοτε)Mέλη, δέν δραστηριοποιουνται οπως παλιά.
Αναφέρομαι όμως αυστηρά σε αυτούς πού επέλεξαν μιάν άλλη διαδρομή αλλά ταυτόχρονα διατηρούν και δεσμούς με αρκετούς απο εμάς.
Δεν συμπεριλαμβάνω σε αυτούς εκείνους πού θεώρησαν και θεωρούν πώς κάποιες θέσεις ήταν ειναι και θα είναι μόνιμα ´πιασμένες´..
Για μένα οι πρώτοι παραμένουν Φιλοι μου και μάλιστα Καλοί και εύχομαι κάποια στιγμή να επαναδραστηριοποιηθούν και εδώκαι ας δραστηριοποιούνται και αλλού.
Παντως ειναι σαφές πώς ένα Μη-Κερδοσκοπικό και ερασιτεχνικό φόρουμ δέν χορηγεί Συνταξιοδότηση σέ Κανέναν.Ολοι μπορούν να προσφέρουν απο οιανδήποτε θέση ακόμα και τού απλού μέλους.
Αλλως τε έτσι φαίνεται και καλύτερα η διάθεση για προσφορά..........Δεν χρειάζεται ναναι κίνητρο το Βουλευτιλίκι για να προσφέρει κάποιος τίς γνώσεις του εδώ μέσα.

Last edited:

Θα συμφωνήσω πώς κάποια μέλη όντως Στυλοβάτες και σε σημαντικές θέσεις σέ δύσκολες εποχές και μάλιστα απο αυτούς πού ειχαν δώσει και μιά διαφορετική Χροιά στο Φορουμ και είχαν καλοδεχτεί χάρις στούς εξαιρετικούς χειρισμούς τους πολλά Νέα(τοτε)Mέλη, δέν δραστηριοποιουνται οπως παλιά.
Αναφέρομαι όμως αυστηρά σε αυτούς πού επέλεξαν μιάν άλλη διαδρομή αλλά ταυτόχρονα διατηρούν και δεσμούς με αρκετούς απο εμάς.
Δεν συμπεριλαμβάνω σε αυτούς εκείνους πού θεώρησαν και θεωρούν πώς κάποιες θέσεις ήταν ειναι και θα είναι μόνιμα ´πιασμένες´..
Για μένα οι πρώτοι παραμένουν Φιλοι μου και μάλιστα Καλοί και εύχομαι κάποια στιγμή να επαναδραστηριοποιηθούν και εδώκαι ας δραστηριοποιούνται και αλλού.
Παντως ειναι σαφές πώς ένα Μη-Κερδοσκοπικό και ερασιτεχνικό φόρουμ δέν χορηγεί Συνταξιοδότηση σέ Κανέναν.Ολοι μπορούν να προσφέρουν απο οιανδήποτε θέση ακόμα και τού απλού μέλους.
Αλλως τε έτσι φαίνεται και καλύτερα η διάθεση για προσφορά..........Δεν χρειάζεται ναναι κίνητρο το Βουλευτιλίκι για να προσφέρει κάποιος τίς γνώσεις του εδώ μέσα.

Αφενός η καρέκλα είναι και θα παραμένει ψάθινη μπαμπού των 25 ευρώ κι αφετέρου η μονιμότητα ισχύει αναλόγως της διάθεσης για συμετοχή. Όσο κρατάει καλώς, όταν τελειώνει παίρνει κανείς τις αποφάσεις του.

Τουλάχιστον εγώ όπως και αλλά άτομα μπορεί να «δραστηριοποιούμαστε»
και σε άλλα φόρουμ αλλά έχουμε σε όλα το ίδιο Nickname σε αντίθεση
με πολλούς που σε κάθε φόρουμ έχουν και διαφορετικό nickname……..

Απάντηση: Re: Greek Traffic Rank.....

Τουλάχιστον εγώ όπως και αλλά άτομα μπορεί να «δραστηριοποιούμαστε»
και σε άλλα φόρουμ αλλά έχουμε σε όλα το ίδιο Nickname σε αντίθεση
με πολλούς που σε κάθε φόρουμ έχουν και διαφορετικό nickname……..

Κώστα άσχετο.
Και καμιά σχεση με σενα οσα εγραψα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Greek Traffic Rank.....

Σπύρο έτσι μου φάνηκε……

Καλά ρε.
Αφου στο δηλώνω ανοικτά.

Ειχες εσύ ποτέ ηγετική θεση εδω μέσα.?
Μελος ησουν πάντα.
Ανηκες ποτέ σε Ηγετική Ομάδα πού το Πρώτο της Στέλεχος(σε αυτον αναφερομαι τον παλιοβάζελο:flipout::flipout:)βοηθησε τις πρωτες δυσκολες εποχές??

Last edited:
Status
Not open for further replies.